15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puiset baarituolit – 20 hienoa esimerkkiä inspiroivat

Keittiö-saari-baarijakkara puusta

Kun suunnittelet keittiön asennusta, kannattaa harkita keittiötasoa. Tästä on useita etuja. Jos esimerkiksi et aina halua mennä ruokasaliin välipalaksi välissä, keittiöpöytä on erittäin sopiva, koska voit syödä paikan päällä. Tai jos keittiösi on pieni eikä siinä ole tilaa ylimääräiselle pöydälle, voit asentaa sen sijaan laskurin, joka säästää tilaa ja sitä voidaan käyttää myös ruokien valmistukseen. On myös käytännöllistä, että kumppanisi, lapsi tai vieras voi pitää sinut seurassa ruoanlaiton aikana istuen tiskillä.

Puiset baarituolit eri malleissa

moderni keittiö ja puiset baarituolit

Tämä vaatii tietysti myös oikeat baarituolit. Ne voidaan valmistaa puusta keittiön kalusteiden mukaan. A Puinen baarituoli luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Materiaali tarjoaa laajan valikoiman alkuperäisiä, tyylikkäitä, maalaismaisia ​​tai klassisia malleja, jotka näytämme sinulle tässä artikkelissa. Olemme valmistelleet valikoiman mielenkiintoisia baarituoleja. Valitse puisesta baarijakkarasta oikea malli tai anna esimerkkien inspiroida sinua. Tällä tavoin voit myös valmistaa jakkaran erityisesti.

STEP -baarituoli puusta

Vaiheittainen vitamiinisuunnittelu

Tämä geometrinen ja moderni puusta valmistettu minimalistiseen tyyliin valmistettu baarituoli on suunniteltu vitamiinisuunnittelulla. Massiivipuu takaa vakauden ja istumismukavuuden. Baarituoli voidaan yhdistää myös istuintyynyihin.

 Baarituoli MORPH BAR

Morph-baari-baarijakkara, valmistettu puusta

Tämä malli tekee vaikutuksen pyöristetyillä reunoillaan ja muodoillaan. Se on täydellinen istuin nykyaikaiseen kotiin.

 Puinen lohko baarijakkara

Puinen lohko baarituoli

Tämä ylellinen puinen baarituoli tekee vaikutuksen ylellisellä muotoilullaan. Jalka koostuu puukappaleesta ja on liitetty istuimeen metallitangoilla. Puupalikka toimii myös jalkojen sijoittamiseen. Koko voidaan valita yksilöllisesti pyynnöstä.

“Ball” baarijakkara

Ball -muotoinen baarijakkara

Tämä erittäin alkuperäinen muotoilu puiselle baarijakkaralle on peräisin Pols Pottenilta. Vaikka se ei siltä vaikuttaisi, tällä jakkaralla istuminen on mukavaa ja se tarjoaa myös tilaa jaloillesi. Se sopii hyvin maalaismaiseen sisustukseen.

Cherner -baarituoli puusta

Chernerin baarituoli puusta tummassa versiossa

Jakkarassa on upea kuvio, joka tekee puusta entistä houkuttelevamman. Suunnittelu on myös mainitsemisen arvoinen. Kapeat muodot tekevät jakkarasta tyylikkään huonekalun, joka tekee siitä täydellisen moderniin keittiöön.

Gubi 3D 

Gubi 3D -tuolin baarituoli

Tämä baarijakkara on saatavana tammesta, pähkinästä tai lakatusta pyökistä ja istuinkuori on myös erilainen. Valitse ne persikanvärisenä tai luonnollisena lämpimään ilmapiiriin tai kaikki mustana tyylikkääseen tyyliin.

 “Pyörivä” puinen baarijakkara

Spin -baarijakkara, jossa on verhoiltu istuin

Tässä suunnittelussa on jotain röyhkeää ja samalla tyylikästä. Se tulee Staffan Holmilta. Jakkaraa on saatavana eri väreissä ja kangaspäällysteellä pyynnöstä, mutta se muistuttaa jotenkin retro -tyyliä, luulet niin?

 “Katakana” baarijakkara

Baarijakkara katakana

Tämä puinen baarituoli on Sean Daren suunnittelema. Käsinojat ovat tehokkaita ja alkuperäisiä. Istuimen ja selkänojan nahkatyynyt lisäävät mukavuutta. Puu itsessään on erittäin miellyttävä ja lämmin väri, joka luo kodikkaan tunnelman.

 “Otto” baarijakkara

Otto -baarijakkaran muotoilu

Yksinkertainen muotoilu, joka sopii täydellisesti moderniin keittiöön tai baariin. Lisäksi jakkara on erittäin kevyt ja sen vuoksi sitä on helppo siirtää. Puinen baarijakkara on Szikszai Lászlóin suunnittelema ja takaa maksimaalisen istumismukavuuden.

“Animalia” baarijakkara

Animalia -baarijakkara luonnon vuoksi

Suunnittelija Nigel Coates valitsi orgaaniset muodot baarijakkaralle sekä muille malliston malleille. Hän sai inspiraation tähän luonnosta. Mutta ilman tätä tietoa ulosteen samankaltaisuus hirvieläinten sarviin näkyy nopeasti. Joten jos rakastat luontoa yhtä paljon ja haluat muotoilun, joka on erilainen kuin kaikki muut, tämä puinen baarituoli on oikea valinta.

 “Barstool 02” baarijakkara

Barstool-02-baarituoli, valmistettu puusta

Suunnittelu, joka on todella tehokas ja huomiota herättävä. Jakkaran on suunnitellut Matej Chabera. Näennäisesti yksinkertainen muotoilu takaa mukavan istumisen. Liukumisen välttämiseksi jakkarassa on kumijalat. Ulosteeseen sopiva pöytä on saatavana myös samaan tyyliin, jos etsit baarikalusteita. Mutta tuolit riittävät keittiöön.

 Puinen baarituoli, valmistaja ecWorld Enterprises Inc.

Indonesialainen baarijakkara

Vaikuttava asia tässä puisessa baarijakkarassa on se, että se on käsin veistetty. Sen upeat, pehmeät muodot ja koko muotoilu tekevät siitä todellisen helmen. Se antaa keittiölle tai baarille täydellisen tunnelman.

 “LumBar -jakkara”

Lanne-tuoli-baarituoli puusta

Tällä puisella baarijakkaralla istuminen tuntuu rohkealta ehdotukselta, koska mielenkiintoinen muotoilu ei vaikuta kovin luotettavalta ensi silmäyksellä. Kuitenkin, kun olet voittanut pelkosi, tulet hämmästymään mukavuudesta. Brittiläinen suunnittelija James Douglas sai inspiraationsa luonnosta ja erityisesti sienikivistä, joilla on hyvin samanlainen muoto.

 “ST10 JEAN” alkaen E15

ST10-JEAN-by-E15

Jakkara on valmistettu tammiviilusta ja sitä on saatavana eri väreinä. Sen yksinkertaiset muodot muistuttavat suosittua skandinaavista tyyliä. Luo asuntoosi suuri korostus näillä alkuperäisillä baarituoleilla.

 “Nerd” baarituoli Muutolta Nörtti-barchocker-by-Muuto Tämä mielenkiintoinen puinen baarijakkara luotiin kilpailussa, jonka suunnittelija ja opiskelija David Geckeler voitti tällä suunnittelulla. Se on moderni muunnelma skandinaavisesta huonekalutyylistä. Joten jos pidät pohjoisten osavaltioiden sisustustyylistä, tämä jakkara on oikea valinta.  “Wave” baarijakkara Baarituoli Wave puusta Tämä puinen baarituoli on moderni tyyli puisen istuimen metallisten yksityiskohtien ansiosta. Runko on kromattu ja korkeus säädettävissä. Istuin puolestaan ​​on valmistettu erilaisista puulajeista.  Puinen baarituoli DELLA dELLA -baarituoli, puuta Tämä malli edustaa klassisempaa versiota, joka on epäilemättä ajaton. Vaalean, kermanvärisen verhoilun ansiosta istuinmukavuus on taattu ja tyylikäs ulkonäkö. Puurunko näyttää myös tyylikkäältä.  SCIZA jakkara Baarituoli Szisa malli Tämä suunnittelija Takashi Kirimoton mielenkiintoinen puinen baarituoli on yksinkertainen ja tyylikäs. Tarkemmin sanottuna se on valmistettu pyökistä ja sitä on saatavana kahdessa eri korkeudessa. Sinulla on myös mahdollisuus valita väri.  NY11 puinen baarijakkara NY11-baarituoli, valmistettu puusta Tämä massiivipuinen jakkara on suunnittelijoiden Knut Bendik Humlevikin ja Rune Krøjgaardin työ. Saat sen joko luonnollisen puun värisenä tai mustana. Ajaton tyylikkyys johtuu skandinaavisesta tyylistä. Tuo elävyyttä keittiöön tai baariin tällä tukevalla tuolilla.  Kapea jakkara grable jakkara suunnittelu pala Massiivipuusta muodostuu tämä baarijakkara. Ristipalkit, jotka voivat toimia myös jalkatuina, lisäävät väriä. Jakkara on tehokas ja minimalistinen. Täydellinen valinta!

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
30 sisustusideaa olohuoneisiin, joissa on avokeittiö