15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Blackwork -tatuointi yksinkertaiseen mutta vaikuttavaan muotoiluun

Jokainen, joka etsii täydellistä tatuointisuunnittelua, on yleensä avoin erityyppisille tatuoinneille, joista sitten valitaan houkuttelevin. Ainakin ei ole haittaa tutustua eri tatuointityyleihin löytääkseen uusia muunnelmia, joita et tiennyt ja jotka voivat osoittautua täydellisiksi. Tämän päivän artikkeli käsittelee niin sanottua blackwork-tatuointia. Tässä artikkelissa haluamme selittää, mistä on kyse ja mihin kehon osiin se on paras valita. On myös joitain mielenkiintoisia malleja, jotka voivat olla inspiraationasi, jos menet tämän tyyppiseen tatuointiin.

Blackwork Tattoo Merkitys

blackwork tatuointi käsivarsi-korppi-korppi-optinen illuusio-geometrinen

Kuten nimestä voi päätellä, tämä tyyppi on muotoilu, joka koostuu kokonaan mustasta musteesta. Jopa harmaan sävyjä vältetään täällä. Tuloksena on korkeakontrastinen aihe, joka todella tulee omakseen.

blackwork tatuointi metsä-puu-luonto-siluetti-varjo

Periaatteessa tätä värivalintaa voidaan verrata perinteisiin heimoihin, jotka ovat eri heimojen suunnittelemia. Blackwork -tatuointia ei tietenkään voi käyttää vain heimoille. Valittavana on laaja valikoima aiheita ja muunnelmia, ja myös omat mallisi ovat sallittuja. Tarkoitus on yksinkertaisesti olla käyttämättä muita värisävyjä tai vivahteita kuin musta ja luonnollinen ihonväri edustamaan kyseistä aihetta.

Sopivia ja suosittuja motiiveja mustatöitä varten

blackwork-tatuointi-suosittu-motiivit-hiha-arm-tatuointi-rinta-musta

Blackwork -tatuointi voidaan koota monista eri aiheista ja kuvioista. On kuitenkin tiettyjä tyyppejä, jotka ovat erityisen sopivia ja ovat siksi suosituimpia. Olemme koonneet nämä yhteen seuraavaan luetteloon, jossa on joitakin selityksiä. Tämä suuntaus ei tietenkään estä sinua keksimästä omia mallejasi ja keskustelemasta niistä tatuoijasi kanssa.

Tatuointitrendit 2018/2019: Nämä aiheet ja tatuointityylit ovat erittäin suosittuja

Uusimmat tatuointitrendit Pinterestin mukaan – 70+ inspiraatiota!

18 viileää käsivarren tatuointia miehille – Pintrestin trendit

Mandala -tatuointi

blackwork-tatuointi-mandala-kukat-kukka-musta-ympyrä-tähti

Mandalat ja niiden kaltaiset unen sieppaajat ovat aivan upeita motiiviideana tatuoinnille, jossa on mustat työt. Heidän kanssaan kyse ei ole värillisten katseenvangitsijoiden luomisesta, vaan niiden mielenkiintoisen ja yksilöllisen kuvion korostamisesta. Tämä toimii tietysti parhaiten mustavalkoisena.

Dotwork tatuointi

blackwork-tatuointi-dotwork-kissa-itämaiset-aiheet-eksoottiset-leikkisät reidet

Myös tämän lajin kanssa voit jo arvata, millainen muotoilu se perustuu nimeen. Kuvioita ja jopa kokonaisia ​​kuvia luodaan monista pienistä pisteistä, mikä näyttää epäilemättä erittäin houkuttelevalta, modernilta ja abstraktilta. Se on erityisen kehittynyt mustatukkainen tatuointi, joten pistoon on odotettava enemmän aikaa. Kärsivällisyys palkitaan epäilemättä.

blackwork-tatuointi-dotwork-graafinen-moderni-arm-back-minimalistinen

Pisteitä käyttämällä sävyjä voidaan luoda jopa ilman harmaata väriä ja rikkomatta mustan työn sääntöä, joka vaatii vain mustaa mustetta. Mitä enemmän pisteitä on suunniteltu yhteen paikkaan, sitä tummemmaksi tämä alue muuttuu ja päinvastoin. Mielenkiintoiset ombré -aiheet ovat mahdollisia mihin tahansa tatuointiin.

Geometriset tatuoinnit

blackwork-tatuointi-geometriset-kolmiot-ympyrät-pisteet-varjostus

Graafisesti suunnitelluilla kuvioilla ja aiheilla varustettu tatuointi on myös erittäin trendikäs, ja se on yhä enemmän ensimmäinen valinta ainutlaatuisen tatuoinnin löytämisessä ja tekemisessä. Käytetään geometrisia lukuja, kuten kolmioita, ympyröitä, neliöitä, suorakulmioita tai yksinkertaisia ​​viivoja, ja ne voidaan yhdistää myös hienovaraisempaan orgaaniseen aiheeseen. Minimalistiset tatuoinnit näyttävät erittäin houkuttelevilta, etenkin mustana. Kirkkaat värit häiritsisivät yksinkertaisuutta ja estäisivät varsinaisen tavoitteen.

Blackwork -tatuointinauhat

blackwork-tatuointi-raidat-muistiinpanot-hyvät-olkapäät-tyylikäs

Raidat ovat yksinkertaisia ​​ja silti erittäin tehokkaita. Vaikka niillä on tietty merkitys joissakin kulttuureissa ja ne omaksuvat sen myös yhteiskunnassamme, jotkut keksivät myös yksilöllisen merkityksen. Malli tarkoittaa siis yleensä suojaa vihollisia ja sairauksia vastaan. Jälkimmäinen rajoittuu Intiassa erityisesti sairauksiin, kuten migreeniin ja vatsakipuun. Tunnetun laulajan Rea Garveyn motiivi koostuu kolmesta raidasta. Toisin kuin kulttuuriset merkitykset, niiden pitäisi kuitenkin vain symboloida hänen pientä perhettänsä, häntä, vaimoa ja tyttäriä. Joten jokainen voi keksiä jotain itselleen.

blackwork tatuointi raidat kyynärvarjo varjo pisteitä tatuoija taiteilija stimulaatio

Yleensä mustan tatuoinnin raidat ovat melko leveitä, mutta ne voivat myös vaihdella. Ja niitä voidaan myös edustaa eri tavoin muilta osin. Kuten yllä olevassa esimerkissä, palkkimainen muotoilu voi sulautua muistiinpanoihin ja symboloida tiettyä intohimoa, tai se voi liueta pisteiksi ja yhdistää raidan täplätatuointiin. Yksinkertaisesta ja minimalistisesta tyylistä huolimatta vaihtoehdot ovat hyvin erilaisia.

Heimo

blackwork tatuointi heimo miehet olkapää olkavarsi nuoli perinteiset symbolit

Olemme jo maininneet heimon vaihtoehtona. Tähän luokkaan kuuluvat eri tyylit eri heimoilta. Sisältää maori -tatuoinnin. Eri kuvioilla ei ole vain esteettistä tehtävää. Jokaisella symbolilla on erityinen merkitys, joten tatuoinnin koosta riippuen voidaan luoda kokonaisia ​​merkityksellisiä ja yksittäisiä taideteoksia. Tribals on aina suunniteltu kokonaan mustaksi ja siten tyypilliseksi mustaksi tatuoinniksi.

Sanontoja ja kirjeitä

blackwork-tattoo-lettering-simple-plain-message-body-art

Tietenkin kirjaimet tehdään melkein aina mustalla musteella. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että yksittäisiä kirjaimia ja siten itse viestiä voidaan korostaa paremmin. Toinen tähän vaikuttava tekijä on tietysti fontti. Voit myös vaikuttaa suunnittelun tyyliin fontilla. Käytä isompia kirjaimia minimalistisempaan ja modernimpaan tai koristeelliseen, jos haluat romanttisemman ilmeen.

Muut kuvat ja aiheet

blackwork tatuointi panda karhu eläimet inspiraatiota dotwork design

Tämäntyyppisiä aiheita ei kuitenkaan välttämättä tarvitse valita, eivätkä ne ole ainoita sopivia vaihtoehtoja. Myös tavalliset muut tatuoinnit, kuten eläimet tai muotokuvat, ovat mahdollisia. Ainoa huomioitava asia on, että jos varjostusta ei ole, myöskään 3D -tehosteita ei voida saavuttaa.

Mille kehon osille Blackwork Tattoo sopii?

musta työ-tatuointi-hiha-käsivarsi-miehet-kukat-eksoottinen

Tässäkään mielikuvituksessa ei ole rajoja. Mausta ei ole rajoituksia suurista kuvista selälle, rintaan tai reisiin, mustaan ​​tatuointiin kyynärvarressa tai hihoissa käsivarteen, pienempiin tatuointiideoihin nilkoille, ranteille, kaulalle tai jopa korville.

musta työ-tatuointi-ideat-vinkit-merkitys-tatuointi-vasikka-kyynärvarsi

Voit tarkastella erilaisia ​​mustan tatuoinnin malleja Internetissä ja käyttää niitä inspiraationa tai esimerkkinä tatuoijallesi. Yleensä vain yhden värin käyttö on suhteellisen aikaa säästävää ja halvempaa. Tämä riippuu tietysti myös tatuoinnin koosta. Joka tapauksessa saat erityisen katseenvangitsijan, mikä on mielenkiintoinen muutos verrattuna yleisempiin värillisiin tatuointeihin tai sävyihin.

blackwork-tatuointi mustavalkoinen-orgaaninen-retro-aihe

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
30 sisustusideaa olohuoneisiin, joissa on avokeittiö