15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele kotitoimisto oikein – mukavasti ja tehokkaasti

Suunnittele kotitoimistosi oikein - järjestä säilytystilaa

Jos haluat suunnitella oman kotitoimistosi oikein, sinun on kiinnitettävä huomiota muutamaan asiaan. Paikan tulee aina olla paras työpaikka. Laitoksella on tärkeä rooli tässä, koska sillä voi olla merkittävä vaikutus tuottavuuteen sekä luovuuteen ja tehokkuuteen työssä. Kotitoimiston tulisi siksi olla myös paikka, jossa voit tuntea olosi mukavaksi ja viettää useita tunteja ilman häiriöitä tai epämukavuutta. Käytännölliset lisävarusteet ja laadukkaat huonekalut antavat panoksensa.

Suunnittele kotitoimistosi oikein – Kiinnitä huomiota oman toimiston ergonomiaan

Suunnittele kotitoimistosi oikein Järjestä valokuvastudio

Jokaisen kotitoimiston ydin on työpöytä ja tuoli, joten on tärkeää keskittyä näihin kahteen huonekaluun. Käytettävän tuolin tulee olla ergonominen (ks Asetettu) näyttely. Sen korkeutta on muun muassa säädettävä vapaasti, ja myös joustavaa, korkeaa selkänojaa suositellaan selän suojaamiseksi työn aikana. Käsinojat voivat tuoda lisää helpotusta, jolloin henkilökohtaisilla mieltymyksillä on myös ratkaiseva rooli. Vaihtoehtoista tuolia voidaan käyttää myös monipuolisemmin, etenkin pidempään työaikaan keskeytyksettä. Niin kutsutut harjoituspallot eivät sovellu useisiin tunteihin, mutta lyhyellä aikavälillä ne voivat lievittää vaikutusta ja tarjota ergonomisen muutoksen.

Kotitoimiston oikea suunnittelu: ratkaiseva tekijä on käytettävissä oleva tilaOikea tapa suunnitella kotitoimistosi Tuoli, kirjoituspöytä ja hyllyt

Työpöydälle on useita muotoja. Tämä voidaan mukauttaa hyvin erityisesti huoneeseen ja sen paikkaan siinä. Olipa kulmapöytä, soikea tai klassinen suorakaiteen muotoinen – korkealaatuisen työpöydän pitäisi tarjota runsaasti vapaata tilaa kotitoimistossa. Tällä tavoin asiakirjat, tekniset apuvälineet ja vastaavat voidaan tallentaa selkeässä muodossa ilman, että pöytää on mukautettava uudelleen tai se on sotkuinen. Tilaa säästävä sihteeri voi olla ratkaisu pieniin kotitoimistoihin. Suuri plussa on sen taittotoiminto: heti kun työ on tehty, sihteeri voidaan yksinkertaisesti taittaa kokoon. Tällä tavalla kotitoimistosta tulee nopeasti jälleen olohuone. Tiedostojen kansiot ja hyllyt, joihin asiakirjoja säilytetään, eivät myöskään saa puuttua. Ne on sijoitettava varsinaisen työpaikan välittömään läheisyyteen, jotta vältetään tarpeettomat matkat ja siten tuhlattu työaika.

Suunnittele kotitoimisto oikein – niin että työ on myös nautittavaa

Kotitoimisto-kunnolla-suunnittelu-koristele-tilaa säästävä

Viehätys ja persoonallisuus eivät myöskään saa jäädä pois kotitoimistosta. Yksi tai kaksi tyylikästä koriste-elementtiä antavat oman toimiston luonteen ja tuovat siihen hyvän olon. Mukava kuva seinällä työpöydän lähellä vaikuttaa myös mielialaan ja tekee kotitoimistosta mukavamman. Luonnonvalonlähdettä, esimerkiksi ikkunan läpi, tulisi aina täydentää lisävalaistuksella – säädettävät pöytä- tai lattiavalaisimet sopivat tähän.

Moderni ja käytännöllinen muotoilu – työskentelynurkka pienessä huoneistossa

Koti-toimisto-oikein-design-kirjoituspöytä-huonekalut

Suunnittele kotitoimisto modernilla ja toimivalla tavalla

Kotitoimisto-oikein-design-kirjoituspöytä-magneettilevy

Tilaa säästävä kotitoimiston suunnittelu seinähyllyillä

Kotitoimisto-suunnittelu-oikein-hyllyt-kirjoituspöytä-säilytystilaa

Kotitoimisto, jossa seinähyllyt ja pin -levy

Oikein suunniteltu-koti-toimisto-pinboard-hyllyt

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
30 sisustusideaa olohuoneisiin, joissa on avokeittiö