15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

53 ideaa tatuointimallien aiheista ja niiden symbolisesta merkityksestä

tatuointimallit-aiheet-niellä-ranteessa

Tässä artikkelissa haluamme esitellä teille 53 mielenkiintoista Ideoita tatuointimalleihin ja selittää myös niiden merkityksen. Kun harkitset tatuoinnin ottamista, sinun on tiedettävä muutama asia. Voit antaa lyhyen yleiskatsauksen selaamalla tätä artikkelia.

Ideoita tatuointimalleihin: Klassinen ruusutatuointi

tatuointisuunnittelu-ruusu-lehdillä-värilliset-motiivit-naisille

Monien piikkien vuoksi ruusu ikuistettiin usein iholle elämän symbolina, joka ei ollut liian helppoa. Nykyään kaunis kukka tatuointina edustaa kuolemattoman rakkauden symbolia äärimmäisen intohimolla. Mutta paitsi motiivilla, myös ruusun eri väreillä on tärkeä rooli symboliikassa.

Niille, jotka eivät ole niin värikkäitä tatuointeja, ruusu näyttää myös erittäin kauniilta mustavalkoisena! Myös täällä voit luoda vaikuttavia taideteoksia yksityiskohdilla, varjostuksella, muodoilla ja viivoilla!

Kotkan tatuointi

ideoita-tatuointi-malleja-motiiveja-tatuointi-merkitys-kotka. uusi koulu

Kotka on yksi kuuluisimmista ja vaikuttavimmista petolinnuista, ja se tunnetaan hyvin symbolina ja heraldisena eläimenä. Kreikkalaisessa mytologiassa egyptiläisten ja alkuperäiskansojen, kuten atsteekkien ja inkojen, keskuudessa jumalat ja auringon kultti kuvattiin kotkan muodossa. Roomalaiset asettivat kotkan legioonan armeijan symboliksi, ja se vakiinnutti heraldisen eläimen historiassa, jonka saksalaiset, itävaltalaiset ja amerikkalaiset tuntevat erityisen hyvin. Ei ole harvinaista, että lintu liittyy nationalismiin tai muihin poliittisiin virtauksiin. Ennen kaikkea kotka merkitsee voimaa, ylpeyttä, voimaa ja viisautta. Mitä tulee tatuointeihin, se riippuu siitä, miten aihe esitetään. Kaunein vaikutus saavutetaan kotkan lennossa. Kuitenkin tarvitaan hieman enemmän tilaa ja se puukotetaan yleensä rintaan, selkään ja olkavarreisiin.

Nieleminen

ideoita-tatuointi-malleja-motiiveja-tatuointi-merkitys-niellä-uusi-koulu

Pääsy, kuten kotka, on yksi klassisista tatuointimotiiveista. Se oli ennen merkintämerkki, koska merenkulkijoille lintu tarkoitti rannikkoa lähellä. Merimiehet ovat nieleitä tatuoineet rintaan, koska he uskovat, että onnettomuuden sattuessa lintu vie sielunsa merestä taivaaseen. Tässä mielessä pääskynen edustaa toivoa. Toisaalta valitun kumppanin kanssa nämä linnut pysyvät heidän kanssaan koko elämänsä. Siksi aihe on usein kaiverrettu pareittain ja symboloi kumppanuutta, yhteenkuuluvuutta, uskollisuutta ja sukulaisuutta.

kolibri 

ideoita-tatuointi-malleja-aiheita-tatuointi-merkitys-kolibri-vesiväri

Toinen lintu on erittäin suosittu tatuointimotiivina – kolibri. Se on luultavasti pienin tunnettu lintu, vaikka maailmassa on 330-340 eri lajia. Koska ne näyttävät pieniltä ja söpöiltä, ​​niistä tulee erittäin suosittuja etenkin naisten keskuudessa. Hummingbird -tatuoinnit edustavat vapautta ja juhlaa, koska ne heiluttavat siipensä poikkeuksellisen nopeasti ja ovat siksi erittäin joustavia. Useimmiten valitset aiheen, kun on tapahtunut jotain kaunista, joka on muuttanut elämäsi täysin. Hummingbird -tatuoinnit näytetään harvoin suurina, minkä vuoksi ne sopivat hyvin hienovaraisille alueille, jotka eivät ole aina ilmeisiä.

Koi / koi

ideoita-tatuointi-malleja-motiiveja-tatuointi-merkitys-motte-pisteitä

Koit tai koit tulevat perhonen muunnelmana ja liittyvät pääasiassa siipiin muodonmuutoksen kautta toukasta nukkevaiheen kautta suuriin yksilöihin. Poikkeuksellisesti koit löytyvät kaikkialta maailmasta napa -alueilla. Luonnossa he ovat hyvin herkkiä olentoja, jotka havaitsevat kaiken ympäristössään hienojen reseptoriensa kautta ja nämä ominaisuudet välitetään myös symbolisesti tatuoinnin kautta. Henkilökohtaisena totemina koi edustaa herkkiä ihmisiä, joilla on vahva intuitio ja myös parantavia voimia. He joutuvat usein suojelijan, hoitajan rooliin ja hyväksyvät kaikki asianosaiset sellaisina kuin he ovat. Koiden energia on optimistinen, osoittaa hengellisyyttä ja voi opettaa meitä vapautumaan ei -toivotuista vaikutuksista ja löytämään henkilökohtaisen ilomme. Koit kietovat siipensä kehonsa ympärille erittäin mielenkiintoisella tavalla ja ovat siten edustettuina tatuointina.

Lokit

Ideoita tatuointimalleihin -moottori-tatuointi-merkitys-lokki

Lokki liittyy ensisijaisesti mereen ja lennon kauneuteen. Se symboloi vapautta ja riippumattomuutta, mutta myös hellyyttä. Merenkulkijoille tällainen tatuointi on usein jatkuva muistutus kodista, rakkaistaan ​​ja mantereesta. Kalastajat käyttävät tatuointeja hyvän saaliin symbolina. Lokkeja kutsutaan myös vankilatatuointeiksi ja ne edustavat menettämääsi vapautta. Usein valitut aiheet on kaiverrettu käden tai hartioiden taakse.

Pöllö tai kotka pöllö

Ideoita tatuointimalleihin -moottori-merkitys-pöllö-uhu-kallo

Pöllöt ovat petolintuja, jotka metsästävät pääasiassa yöllä ja joita nähdään harvoin päivällä. He ovat vaarallisia, hiljaisia ​​metsästäjiä, ja ehkä näistä syistä ihmiset pelkäävät heitä. Legendoissa ja myytteissä näitä lintuja pidetään huonon onnen ja kuoleman julistajina, mutta toisaalta ne ovat viisauden ja hyvyyden symboli. Joten löydät pöllöt koulujen, yliopistojen ja kirjojen merkkinä. Esoterismissa pöllö nähdään positiivisessa kontekstissa sielujen, alitajunnan, unelmien ja maaseudun muuttoliikkeen kanssa. Monissa kulttuureissa petolintu liittyy ensisijaisesti kuolemaan ja onnettomuuteen. Tässä on erittäin tärkeää, miten aihe esitetään. Pöllö on usein edustettu kellolla, peilillä tai avaimella. Tämä symboliikka ilmaisee yhteyden sielun ja ajan, sisäisen elämän välillä.

tähti

ideoita-tatuointi-malleja-aiheita-tatuointi-merkitys-texas-star

Tähdet ovat yksi suosituimmista tatuointimalleista. Kuten muutkin tatuoinnit, ne ovat alun perin peräisin merimiehiltä ja symboloivat kotimatkaa. Tässä on kuitenkin erotettava useita erilaisia ​​tyyppejä. Tässä on lyhyt katsaus joistakin niistä ja niiden merkityksestä:

  • Tähti hännällä, laskevat tähdet – onnea, menestystä, toiveita, jotka toteutuvat
  • merenkulun tähti – suunnistamiseen vaikeina aikoina
  • Daavidin tähti – kuusikärkinen, juutalaisuuden symboli, on hengellinen merkitys taivaan ja maan ykseydelle
  • Pentagrammi – viisisakarainen, piste alaspäin – paholaisen symboli, ylöspäin – suoja ja tasapaino
  • useita putoavia tähtiä – tietty vaikea aika käyttäjän elämässä

kolmio

Ideat-tatuointi-mallit-motiivit-tatuointi-merkitys-kolmio-pyramidi

ympyrä

ideoita-tatuointi-malleja-motiiveja-tatuointi-merkitys-ympyrä-kuu

Ideoita tatuointimalleihin – rockabilly -kirsikat

tatuointi-motiivit-kirsikat-rakkaus-viha-värinen

Pääskyset, ankkurit, tähdet ja kirsikat ovat hyvin yleisiä rockabilly -muodissa. Nämä ovat myös erittäin suosittuja vaatteiden, asusteiden tai tatuointien motiiveina. Japanilaisessa kulttuurissa kirsikat ovat puhtauden ja itsensä löytämisen symboli. Lännessä kirsikat ovat kiusauksen ja vapauden symboli.

Ideoita tatuointimalleihin- höyhen tatuointi

Hanhen sulka-muste-tatuointi-ideat-mallit

Monissa kulttuureissa höyhen- ja lintuaiheilla on tärkeä rooli, koska ne symboloivat ilman elementtiä. Jopa muinaisten egyptiläisten kynällä oli uskonnollinen symboliikka, intiaaneilla kynä edusti totuutta, rohkeutta, voimaa ja rohkeutta. Muinaisessa Roomassa hänet pidettiin merkkinä Junosta, jumalattarien kuningattaresta.

Yksityiskohtainen tai tyylitelty höyhen tatuointi ei ole vain muodin suuntaus, vaan merkki avoimuudesta, vapaudesta ja kevyydestä, viestinnästä ja älykkyydestä. Höyhen tatuointi voidaan tulkita myös luovuuden symboliksi – vuosisatojen ajan ihmiset kirjoittivat sulkoilla ja musteella.

Ideoita tatuointimalleihin – riikinkukko

motiivit-tatuointi-mallit-värikäs-riikinkukko-sulka

Riikinkukko on suosittu tatuointimotiivi, koska sen erityinen höyhenpeite on positiivisessa symboliikassa, joka sopii yhtä hyvin naisille kuin miehille. Värikäs, kaunis lintu on pohjimmiltaan vallan, turhuuden, kauneuden, rikkauden ja ylellisyyden, intohimon, kuolemattomuuden, ylpeyden ja narsismin symboli. Riikinkukko-tatuointi sopii parhaiten suuren alueen motiiviksi selälle, sivulle tai rintaan.

Tatuointimalliideoita – Phoenix

tatuointimalli-takaisin-tatuointi-design-phoenix-merkitys

Punakeltainen höyhenpeite tulilintu on uudistumisen ja paluun symboli. Feeniks on hyvä tatuointimotiivi, varsinkin jos joudut muuttamaan elämääsi rajuilla kokemuksilla tai jos haluat muistaa uuden alun positiivisella tavalla. Värit tuovat tatuointiin vielä enemmän symboliikkaa.

Phoenix, jossa on tuli ja liekit, voidaan myös yhdistää kipua, surua ja tuhkaa varten.

Kehon taideteos heimomotiiveilla

ideoita mustan kissan heimojen tatuointimalliin

Tähän päivään asti heimot ovat erittäin suosittuja tatuointimalleina. Maori -heimosymbolit koostuvat yksinkertaisista kaarevista viivoista ja kuvioista, jotka liittyvät tulipaloon ja suoritetaan enimmäkseen mustana. Näitä motiiveja käytetään edelleen upeasti korostamaan tiettyjä kehon osia ja ne yleensä sallivat suuren suunnittelun vapauden.

Tatuointimalliideoita – lohikäärmeitä 

lineaarinen kuva lohikäärmeen suunnittelu tatuointi malli ideoita

Lohikäärmetatuoinnit on kaiverrettu pitkään eivätkä ole menettäneet vetovoimaansa tähän päivään asti. Lohikäärmeitä löytyy melkein jokaisesta kulttuurista. Kaikki mahdolliset ominaisuudet annettiin hänelle – lohikäärme ilmentää hallitsijan voimaa, älykkyyttä, hän on onnea ja on hedelmällisyyden, puhtauden, toivon, mutta myös mustasukkaisuuden symboli.

Lohikäärme tatuointina edustaa myös käyttäjän taistelua itsensä kanssa.Se on yhtä sopiva kuin rintatatuointi kuin selässä.

Perhonen on muutoksen ja uudistumisen symboli

tatuointimallit-ideat-perhonen-kukat-naiset-aiheet

Perhoset ovat suosittu aihe aloittelijoille. Ne voidaan kaivertaa monenlaisiin malleihin ja kokoihin – fotorealistisista abstrakteihin. Värivalikoima on yhtä suuri, ja on monia mahdollisia yhdistelmiä muiden aiheiden, kuten kukkien, kanssa. Tämän seurauksena kaikki kehon osat ovat todella sopivia tähän tatuointiin.

Tatuointi symboloi kehitystä toukasta perhoseksi sekä sielun ylösnousemusta ja kuolemattomuutta.

Ideoita tatuointimalleille – susi

Howling susi tatuointi suunnittelu kyynärvarren suunnittelu

Alueesta riippuen susi -tatuoinnilla on erilaisia ​​merkityksiä. Huutavaa susiä käytetään usein tatuointimotiivina, vaikka se on hieman melankolinen ja näyttää usein yksinäiseltä ja hylätyltä. Varjolla edustetut sudet edustavat voimaa, musta väri korostaa suden pimeää puolta. Musta susi on villi, vaarallinen. Susi tatuoinnina on kuitenkin voimakas lausunto käyttäjäänsä ja varoitus muille.

Kristilliset tatuoinnit – risti

värillinen-risti-sateenkaari-värit-tatuointi

Risti – yhteys jumalallisen ja ihmiskunnan välillä on ikivanha symboli ja suosittu tatuointimotiivi. Vaakasuora viiva edustaa maata ja pystyviiva osoittaa taivasta. Ristikatuointi sopii sekä yhtenä motiivina että upeasti yhdessä muiden aiheiden kanssa.

Ruusu symboloi rakkautta yhdessä elämässä

tatuointi-mallit-ruusu-veren-merkityksellä-tatuointi-ruusun kanssa

Ruusu piikkeillä piirustus

ruusu-tatuointi-malleja-ideoita-tyyliteltyjä lehtiä

Tatuointimalli ruusuilla ja musiikillisilla elementeillä

tatuointi-mallit-musiikki-rakkaus-ruusu-avain

Hai&Rose -tatuointimalli

punainen ruusu hai tatuointi ideoita tatuointeja

Amerikkalainen intialainen tatuointimalli

tatuointimalli intialainen päähine sulka

Höyhen henkimaailman välittäjänä

Tatuointi-malli-ideat-siivet-sydän-abstrakti

Muinainen egyptiläinen auringon jumala Re

tatuointimallit-ideat-egyptiläinen mytologia-re

Peacock höyhen tatuointi motiivi

riikinkukko sulka suunnittelu tatuointi ideoita malleja

Lepakko motiivina voidaan kaivertaa heimoksi

heimo lepakko tatuointi suunnittelumalli

Heimoleijonan pään tatuointi

tatuointi-motiivit-heimo-leijona-pää-motiivit-miehille

Kettu heimojen ulkonäössä

tatuointimalli-heimo-kettu-tyylitelty-body-art

Perhoskuvio nimikirjaimilla

ideoita-perhonen-tatuointi-suunnittelu-alkuperäinen-m

Lineaarinen heimo -perhonen

heimo-perhonen-tatuointi-design-ideoita-mustavalkoinen

Lisää tatuointimalliideoita: siivet

enkeli-siivet-suunnittelu-tatuointi-malli-ideat-takaisin-tatuointi

Sparrow avaimessa

sininen-ruskea-lintu-varpunen-nuottiavain-tatuointi-malleja

Kukkia väreillä

kukka-aihe-tatuointi-mallit-naisille-värillinen

Schwerz & sydän

tatuointi-malli-suunnittelu-miekka-sydän

Pelikortin ässä

Tatuointi malli suunnittelu pelikortti ässä palava

Tatuointimalli voikukilla

Ideoita tatuointimalleille-voikukka-siemenet-tuulilinnut

Luonnon inspiroima kuva

tatuointi-ideat-esitykset-väreillä-hyönteiset

Nuolet vastakkaisiin suuntiin

ideoita tatuoinnit nuolet tatuointi motiivimalli

Motiiveja Aasian alueelta

samurai-ideat-malli-tatuointi-aiheet-miehet-takaisin-käsivarsi-jalka

Samurai -aihe

Samurai soturi kaksi miekkaa-ideoita-tatuointi malli

Kirjaimet ääretön symboli

Tatuointimalli loputtomat symbolit

Mustekala malli

tatuointi-malli-kalmari-tyylitelty schörkel

Ideoita tatuointimalleihin, joissa on musiikillisia aiheita

Kitara kukka tatuointi abstrakteja aiheita ideoita malli

Huomaa sulkeminen 

nuottiavain-tatuointi-malleja-ideoita-musiikkimuistiinpanoja

Abstrakti kuva

tatuointi-mallit-ideat-aiheet-musiikki-abstrakti

Idea Vaaka -tatuoinnista

Vaaka tyylitelty horoskooppi tatuointi suunnitteluideoita

Kukka -aihe

kukka-aiheita-tatuointi-malleja-ideoita-naisia

Superman -tatuointimalli

superman-tatuointi-suunnittelu-ideoita-takaisin-tatuointi

Previous Post
Rakenna vaatehuone itse – vinkkejä ja ideoita
Next Post
5 hienoa kampauksen vinkkiä, joiden avulla voit säästää kampauksen