15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasten leikkipaikka mielenkiintoisella muotoilulla – puutalo määritelty uudelleen

Lasten leikkipaikka visiondivision puumaja rakentaminen

Tämä Lasten leikkipaikka kehitti Visiondivision tavalla & Luonnonpuisto on rakennettu Indianaan, ja se on valmistettu kokonaan 10 metriä korkeasta poppelipuusta. Mielenkiintoisin asia tässä ”kutsutikku” -mallissa on, että runko ei ainoastaan ​​muodosta rakenteen vaakasuoria palkkia, vaan myös se, että puusta ei kirjaimellisesti jäänyt mitään hukkaan. Kuori oli leikkuulauta, puukappaleet rakennetukea, tuolit, pöydät, keinut, jopa kuoresta saatu siirappi uutettiin ja myytiin kioskissa.

Lasten leikkikenttäprojekti – Chop Stick

Lasten leikkikenttäpylväskeppi visio -jako keinut

Arkkitehdit, jotka jalostivat tämän puun lasten leikkipaikaksi, jossa oli mielenkiintoinen muotoilu, saivat inspiraationsa “lempeyden” luonnosta. Projekti pyrkii ottamaan jotain luonnosta mahdollisimman hellävaraisesti. Suunnittelu perustuu yleismaailmalliseen käsitykseen siitä, että sinun on uhrattava jotain uuden luomiseksi. Jokainen tuote on yhteys luonnon eri osien välillä, olipa se sitten matkapuhelin, auto, kivilattia tai puinen lankku.

Lasten leikkipaikka puurakenteella

Lasten leikkipaikka, puurakenne, ympäristöystävälliset keinut

Poppeli tunnetaan kovapuuna sen kauneudesta, kunnioitettavasta koosta ja hyvistä ominaisuuksista. Tavoitteena oli ottaa tästä näytteestä paras mahdolliseksi tehdä yksi puiston hienoimmista taideteoksista. Monet koululaiset vierailevat puistossa, joten he päättivät käyttää lasten leikkipaikkaa, jossa on keinut. Puusta otetut lehdet ja kukat koristavat kioskin etuikkunaa. Puun kuoresta saatu siirappi myydään kioskissa. Koko rakenne näyttää hyvin realistiselta, luonnonläheiseltä ja ympäristöystävälliseltä.

Luonnonpuisto Indiana, USALasten leikkipaikka poppeli Indiana luonnonpuistoLasten leikkipaikka keinuillaLasten leikkipaikka kioski keinu puuLamput puiden latvoissaLasten leikkikenttä puun kattovalaisimetkioskissaluonnonpuisto indian kioskin sisustuksessaPuun kaatamisprosessiKatkaise puuprosessien rakentamisen visio -osastoVisio jako JälkiLasten leikkipaikka Chop Stick VisionDivision DesignKaaviot ja suunnitelmat rakennusprosessistavisioiden jakokaavioprosessit Lasten leikkikenttäpylväsprojektin suunnitelma poppeli intiana luonnonpuistoPuiset leikkivälineet jäljittelevät luontoa – Tres Birdsin Vail Nests

Previous Post
Rakenna vaatehuone itse – vinkkejä ja ideoita
Next Post
5 hienoa kampauksen vinkkiä, joiden avulla voit säästää kampauksen