15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

minimalistinen koti Los Angelesissa

moderni talosuunnittelu Yhdysvalloista

Uskomaton sellainen minimalistinen talo sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Sen on suunnitellut Whipple Russel Architects. Talo on ainutlaatuinen, moderni, yksinkertaisesti sensaatiomaisesti suunniteltu. Se edustaa modernin arkkitehtuurin korkeaa tasoa. Materiaalit valittiin erittäin huolellisesti talon arkkitehtuurin mukaisesti. Minimalistinen talo tarjoaa kauniit näkymät LA: lle lasijulkisivunsa kautta.

Moderni minimalistinen koti Los Angelesissa

moderni koti Los Angelesissa

Parasta tässä minimalistinen talo on ehkä huoneen sijainti. Kaikki oli suunniteltu monikäyttöiseksi ja käytännölliseksi. Sisä- ja ulkotilojen rajat sulautuvat yhteen lasijulkisivun ansiosta. Kaunis ympäristö – puutarha ja uima -allasalue todella antavat kiinteistön tulla omakseen. Mielenkiintoisesti rakennetut betoniseinät jättävät tämän minimalistinen talo  näyttää epätavalliselta.

Epätavallinen minimalistinen arkkitehtuuri Yhdysvalloista

moderni minimalistinen sisustus -olohuone

Sisustuksessa on laaja olohuone, erillinen yksityinen alue, täysin varustettu keittiö, toimisto ja kaunis ulkoalue, jossa on suuri uima -allas. Erittäin tyylikäs sisustus luo tunnelman sekä sisällä että ulkona. Että minimalistinen talo on erittäin moderni ja silti lämmin ja kutsuva. Koko kiinteistö on sisustettu tyylikkäästi.

Toisin kuin muut talot, tässä on minimalistinen talo ehdottomasti kaikki mitä tarvitset. Nimeä se vain – siinä on se! Kaikki on paikallaan – lopulta sen pitäisi olla käytännöllinen talo. Jopa ensimmäistä kertaa kävellessä tiedät vaistomaisesti, millainen pohjaratkaisu on. Tämä minimalistinen talo on ehdottomasti yksi parhaista esimerkeistä nykyaikaisista sisätiloista.

Rebecca T..

moderni minimalistinen rakennuksen ulkoasu

minimalistinen sisustus - koti LA: ssa

Nahkaiset huonekalut väreillä - moderni olohuone

tyylikäs ulkoalue, jossa on takat

minimalistinen sisustus ja kattokruunu

minimalistinen makuuhuone - lasiseinä

Puuelementtejä minimalistisessa kylpyhuoneessavioletti ulkosohva

Previous Post
Rakenna vaatehuone itse – vinkkejä ja ideoita
Next Post
5 hienoa kampauksen vinkkiä, joiden avulla voit säästää kampauksen