15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Erittäin moderni loma -asunto Välimeren rannikolla

moderni talo Välimeren rannikolla

Sotogrande on suurin lomakeskus Andalusia, 20 neliökilometriä ulottuu yhdessä Välimerelle. Se on myös paikka, josta voit saada hienoja kappaleita moderni talon suunnittelu Voidaan löytää. Katso vaikka tätä loistava ylellinen loma -asunto espanjasta Arkkitehtiyritys A-Cero suunniteltu. Arkkitehtitoimisto saa inspiraationsa nykytaiteilijoiden töistä, ja arkkitehdit väittävät usein, että taide ja arkkitehtuuri kulkevat käsi kädessä heidän projektiensa kanssa. Me uskomme heihin.

Henkeäsalpaava terassi

moderni talo Välimeren rannikon terassilla

Tässä taivaallisen valkoisessa talossa on edestä arkkitehtoninen muotoilu hämmästyttävässä modernissa kaksikerroksisessa rakennuksessa, jossa on ulkouima -allas. Salonki, ruokasali ja sali on omistettu seurustelulle. Tässä kerroksessa on myös keittiö ja neljä makuuhuonetta, koska kaikista näistä huoneista on pääsy ulkoalueelle. Yläkerta on tarkoitettu yksityisille huoneille, kuten kylpyhuoneille ja vierashuoneille.

Ylellinen olohuone

moderni talo Välimeren rannikolla -olohuone

Kodin valkoinen paletti tuo sisätiloihin selkeyttä ja luo rennon ja harmonisen ilmapiirin, joka on ihanteellinen a moderni loma -asunto. Jokainen huone tässä 400m2 Lomakoti  on maalattu valkoiseksi yhdistettynä moderneihin minimalistisiin huonekaluihin. Kalusteet ovat peräisin A-cero suunnittelee ja sisältää lakattuja moderneja kappaleita valkoisesta ja beigestä puusta sekä moderneista kankaista. Joissakin paikoissa on tumman puun yksityiskohtia, jotka rikkovat vallitsevan valkoisen värin.

Ulkona on 90m2 allas virkistäytymiseen sosiaalisten tapahtumien järjestämiseen. Siellä on myös kattoterassi, jolta on upeat näkymät ympäröivälle maaseudulle ja alla olevalle uima -altaalle.

Moderni sisustus Välimeren rannikolla

moderni talo Välimeren rannikolla -sisustuskuva

moderni talo Välimeren rannikolla -portaat

moderni talo Välimeren rannikolla -valkoinen

Previous Post
Rakenna vaatehuone itse – vinkkejä ja ideoita
Next Post
5 hienoa kampauksen vinkkiä, joiden avulla voit säästää kampauksen