15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Epätavalliset design -pöytävalaisimet yhdistävät luovuuden ja toiminnallisuuden

Suunnittelija pöytävalaisimet YEONGWOO KIM kaatoi kupin teetä

Jos sinulla on tämä epätavallinen Suunnittelija pöytävalaisimet huomaat heti luovuuden siinä. Ne muuttavat toiminnalliset esineet hämmästyttäviksi saavutuksiksi.

 Suunnittelija pöytävalaisimet – Veneridesign Nuke

Suunnittelija pöytävalaisimet sienipilvipommi inspiroi veneridesignia

Suunnittelija pöytälamput atomiräjähdyspilvi sieni pilvi ydinlamppu

Ydinräjähdys luo sienipilven, jolla on kaunis mutta tappava muoto. Onko tämä muoto Luca Veneri inspiroi suunnittelemaan ainutlaatuisen pöytävalaisimen. Se on mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä ja hieman aavemainen sisustus missä tahansa huoneessa. Tämä lamppu on luotu käyttämällä todellisia nesteen dynaamisia simulaatioita, jotka yrittävät kaapata pilven todellisen muodon mahdollisimman tarkasti.

 Suunnittelija pöytälamput epätavallisella muotoilulla

Suunnittelija pöytävalaisimet valaisevat valoa

Tämä on uskomaton suunnittelija Yeongwoo Kim ja “Kaatava valo” (Virtaava valo) kutsutaan. Suunnittelu on saanut inspiraationsa roiskuneesta teekupista. Se saattaa kuulostaa oudolta, mutta lamppu loistaa purppuraisen teepussin avulla.

Jeeves, kirjoittanut Jake Phipps

Suunnittelija pöytävalaisin Jake Phipps keittohattu

jake phipps suunnittelija pöytävalaisimet jeeves melonihattu

Hattu pois Jake Phipps näille hauskoille pöytävalaisimille, Jeeves nimeltään. Vähäinen pohja tukee klassista melonia. Se on jopa säädettävissä ohjaamalla valon suuntaa hatulla. Eikö olekin siistiä? Mutta ne ovat myös melko tyylikkäitä, ja niiden yksinkertainen muotoilu tekee niistä houkuttelevia nykyaikaisiin tiloihin.

Chrysaliden plexiglas -lamppu

Suunnittelija pöytävalaisimet chrysalide 2D Led plexiglass silhouette

Suunnittelija pöytävalaisimet Chrysalide plexiglass

Aikana, jolloin tekniikka kääntyy 3D: ksi, Chrysalide seuraa omaa tyyliään näiden epätavallisten mallien kanssa Suunnittelija pöytävalaisimet plexiglassista. Nämä Emmanuel Jacquetin kaksiulotteiset, modernit pöytävalaisimet näyttävät leikkaavilta silueteilta, jotka käyttävät energiatehokkaita LED-valoja.

Korean suunnittelija Park Woo Sung

Suunnittelija pöytävalaisimet parkwoosung modulaarinen varjostin

Anna itsesi valaista innovatiivisella suunnittelulla. Nämä modernit, modulaariset pöytävalaisimet Korealainen suunnittelija Park Woo Sung ovat yhtä tyylikkäitä kuin toimivia. Mukautettavat lampunvarjostimet on mallinnettu perinteisten korealaisten käyrien ja pinojen konseptin mukaan. Sormuksia on saatavana useissa väreissä ja yhdistelmissä.

Suunnittelija Marco Agnoli

Suunnittelija pöytävalaisimet Marco Agnoli lasipallot kromikehys

Rakastamme tätä italialaisen suunnittelijan pöytävalaisinta Marco Agnoli … Seitsemän kirkasta lamppua kahdentoista samankokoisen käsin puhalletun italialaisen lasipallon keskellä. Kaikki ne on tasapainotettu kromikehyksellä, mikä luo tyylikkään nykyaikaisen muotoilun. Nämä design -pöytävalaisimet tuovat puhtautta ja harmoniaa jokaiseen moderniin huoneeseen.

Varjo Ruggiu

Suunnittelija pöytävalaisimet yhdistelmäpeililamppu ruggiu

Ruggiu väittää, että kenenkään naisen huone ei saisi olla ilman varjoa – tyylikäs meikkipeililamppu. Se on lampun muotoinen, toisella puolella peilikuva ja toisella kiiltävä valkoinen. Se on hyödyllinen, tyylikäs pala, joka piilottaa useita toimintoja itsessään.

varjo ruggiu peilivalaisinyhdistelmä

Suunnittelija pöytävalaisimet varjo ruggiu meikkipeililamppu

Previous Post
Korkean teknologian suunnittelu ylellisissä lentokoneissa – tekniikka ja sisustus yhdessä
Next Post
Modernit portaat tyylikkääseen asumiseen – 50 erilaista mallia