15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sänky kylpyammeella – alkuperäinen muotoilu makuuhuoneeseen

sänky kylpyammeella pesuallas wc valkoinen

Tiedämme jo eri versioita makuuhuoneista, joissa on myös kylpyamme. Tällaiset sisustusvaihtoehdot ovat sisustussuunnittelun raivoa. Mutta idea yhdeltä Vuode kylpyammeella, jonka haluamme näyttää teille tänään, on todella jotain ainutlaatuista. Koska milloin puhut makuuhuoneesta ja kylpyhuoneesta kerralla ja kontekstissa?

Sänky kylpyammeella – Vapaasti riippuvat peilit pesualtaille

sänky kylpyammeella riippuva peili pesuallas

Se on alkuperäinen makuuhuonejärjestely, joka koostuu sängystä, jossa on kylpyamme, ja kylpyamme on kiinnitetty päätyyn. Se sijaitsee asunnossa Luxemburgissa, jonka puolestaan ​​suunnitteli ja kalusti suunnittelutoimisto Metaform Architects. Sängyssä on kylpyammeen lisäksi kaksi käytännöllistä pesuallasta. Heillä on jopa vaikuttavat peilit, jotka riippuvat vapaasti katosta. Mutta se ei ole kaikki. Huonekaluun kuuluu myös wc, joka sijaitsee kapeassa huoneessa, joka puolestaan ​​muodostuu lasista. Ja tämä moderni, lasitettu wc ei sijaitse erillään makuuhuoneessa, vaan se on kätevästi yhdistetty vuoteeseen, jossa on kylpyamme. Tämä antelias huonekalu koostuu toiminnoiltaan valkoisesta väristä ja saa siten tyylikkään ilmeen.

Joten jos haluat yhdistää makuuhuoneen ja kylpyhuoneen säästääksesi tilaa tai vain toteuttaaksesi alkuperäisen idean ja tehdäksesi asunnostasi ainutlaatuisen, tämä vaihtoehto kylpyammeella varustetusta sängystä on loistava idea. Joten jos olet aina haaveillut makuuhuoneesta, jossa on oma kylpyhuone, tämä on loistava tapa toteuttaa unelmasi. Ja vaikka annat vieraita harvoin makuuhuoneeseesi, teet varmasti yhden tai kaksi poikkeusta tämän silmiinpistävän huonekalusuunnittelun avulla. Jokainen, joka näkee sängyn kylpyammeella, on varmasti hämmästynyt.

Sänky, jossa kylpyamme ja lasinen wc

sänky kylpyammeella wc lasitettu valkoinen muotoilu

Metaform -tiimi haluaa yhdistää sängyn muihin huonekaluihin

sängynpääty-vaatekaappi-matta-valkoinen-yhdistelmä

Tässä on mielenkiintoinen sänky- ja vaatekaappiyhdistelmä

yhden huoneen asunto-avoin pohjaratkaisu-vuode-pääty-hyllyt-vaatekaappi

Suunnitellut Metaform Arkkitehdit.

Previous Post
Korkean teknologian suunnittelu ylellisissä lentokoneissa – tekniikka ja sisustus yhdessä
Next Post
Modernit portaat tyylikkääseen asumiseen – 50 erilaista mallia