15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Metallinen riippuvalaisin yhdistää valaistuksen ja sisustuksen

Riippuvalaisin vihreä metallivalaisin

Nykyään raja arkkitehtuurin, huonekalujen, valaistuksen ja sisustuksen välillä sulautuu yhä enemmän. Usein esineet yhdistävät toiminnallisuuden ja arkkitehtonisen ilmeen yhdessä suunnittelussa. Viime vuosina on ollut taipumus käyttää valaistusta sisustuksena sekä sisällä että ulkona. Periaatteessa voidaan tunnistaa kaksi selkeää ohjetta – ensimmäinen koostuu futuristisista LED -valoista, jotka kiehtovat selkeillä linjoillaan ja kiiltävillä pinnoillaan. Toinen keskittyy valaisimien suunnitteluun – ne ovat usein mielenkiintoisia muotoja ja paljon koristeita. the Riippuvalaisin metallista, jonka esittelemme tänään teille, on osa tätä suuntausta.

Riippuvalaisin metallista – moderni valmistus ja perinteiset aiheet

Ruokasali tyylikäs kukkakuvio

the Riippuvalaisin metallista, Amichai Oron Studionin suunnittelu Israelissa on eklektinen sekoitus perinteitä ja nykyaikaisuutta. Klassisilla kukkakuvioilla koristeltu lamppu luo jännittävän valon ja varjon leikin. Nykyinen valmistustekniikka mahdollistaa nopean prosessin – joten lamppu on valmistettu laserleikatusta metallista. Lehtien leikkaamisen jälkeen metalli taivutetaan, kunnes siitä tulee pyöreä muoto. Kukat ja lehdet antavat suunnittelulle luonnollisen ilmeen. Yksittäisten elementtien sijaintia ei voida hallita – ja näin jokainen lamppu on ainutlaatuinen. Suunnittelu kuvastaa luonnon arvaamattomuutta parhaalla mahdollisella tavalla. Samoin kuin metsä, lamppu näyttää orgaaniselta ja voi olla mukava kontrasti huonekalujen geometrisille muodoille.

Metallinen riippuvalaisin luonnon innoittamana

punainen koriste -riippuvalaisin laserleikattu metalli

Suunnittelija Amicai Oron löytää inspiraatiota luonnosta. Hän näkee työnsä mahdollisuutena ilmaista persoonallisuuttaan ja etsii tasapainoa järjestyksen ja kaaoksen, logiikan ja tunteiden välillä. Hän luottaa aina onneen ja yrittää olla hallitsematta valmistusprosessia, vaan yksinkertaisesti hyödyntää tilannetta parhaalla mahdollisella tavalla. Tällä tavalla luodaan luonnollisia muotoja ja kuvioita, jotka näyttävät luonnollisilta.

Riippuvalaisin metallista

Metallinen kukkakuvio klassinen tyylikäs hehkulamppu

Valkoinen metallivalaisin

Riippuvalaisin tyylikäs lehdet kuvio

Metallinen riippuvalaisin, jossa on kukkakuvio

Olohuoneen lamppu, laserleikattu hehkulamppu

Keltainen versio

Alkuperäinen suunnittelijalamppu sytyttää kukat

Kokoelman lattiavalaisin

punainen lattiavalaisin kukkakuvio design metalli laserleikkaus

Previous Post
Korkean teknologian suunnittelu ylellisissä lentokoneissa – tekniikka ja sisustus yhdessä
Next Post
Modernit portaat tyylikkääseen asumiseen – 50 erilaista mallia