15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Goottilainen muoti: ei trendi, vaan esteettinen lähestymistapa elämään

goottilainen muoti musta minipuku satiini

Goottilainen kulttuuri on alun perin eräänlainen punkliike, ja se on nykyään paljon enemmän kuin vain trendi. Esteettinen asenne elämään syntyi musiikin, muodin ja kirjallisuuden vuorovaikutuksesta. Nykyään muun muassa elokuvat, jotka käsittelevät aiheita ihmisen sielun pimeistä ja haavoittuvista puolista, muokkaavat goottilaista maisemaa. Ajattelutavansa vuoksi gootteja pidetään toisinaan rinnakkaisyhteiskuntana, joka tunnistetaan niiden ominaispiirteistä. Mutta todellisuus ei ole niin yksinkertainen – pikemminkin kyse on taiteellisesti lahjakkaista ihmisistä, jotka käsittelevät eksistentiaalisia kysymyksiä luovalla tavalla. On sanomattakin selvää, että painopiste on goottilaisessa muodissa.

Goottilainen muoti: perusperiaatteet

goottilainen muotihattu toppi hihaton toppi paljain midriff

Goottilainen muoti on paljon muutakin kuin vain vaatetyyli – se sallii yksilöllisyyden tulla omalle asulle. Muotimaailma ei juurikaan vaikuta gootteihin – he eivät välitä uusimmista trendeistä ollenkaan, vaan arvostavat paljon enemmän omaa tyyliään, jonka he ovat pitäneet vuosien varrella. Itse asiassa muotitalot ja tähdet kiehtovat goottilaisia ​​vaatteita paljon useammin kuin toisinpäin.

goottilainen muoti musta korsetti hame pusero pitsi

Balmainin, Ralphin ja Russon, Marc Jacobsin ja Valentinon uusimmat kokoelmat ovat voimakkaasti tyylin innoittamia, ja tähdet, kuten näyttelijät Emma Stone, Saoirse Ronan ja Dakota Fanning, ovat jo saaneet aikaan sensaation vastaavalla ilmeellä. Ääretön maailmankaikkeus sallii tietyn muodin vapauden, jotta jokainen voi tulkita alakulttuurin perusperiaatteita omassa asussaan. Tässä ovat tärkeimmät yhdellä silmäyksellä:

goottilainen muoti punainen sukkahousut musta pusero

  • Viktoriaaninen muoti: Yleensä menneet aikakaudet, kuten viktoriaaninen aikakausi, herättävät aina kiinnostusta itseensä. Ei ihme, että se vaikuttaa voimakkaasti ylä- ja alaosien leikkauksiin. Siksi ovat yhdessä Goottilainen kauppa esimerkiksi korsettien etsimiseen.
  • Goottilaiset symbolit koristavat vaatteita: liljat ovat puhtauden symboli, lepakoita yöeläiminä edustavat tietämättömyyttä elämässä, käärmeitä pidetään pahan symbolina kulttuurissa, lohikäärme on kaaoksen ja tuhon symboli.
  • Goottilaisen tyylin pitäisi heijastaa alakulttuuriin kuulumista, mutta samalla heijastaa myös persoonallisuutta.

Goottilainen muoti – asu yhteen

goottilainen muoti musta mekot backless pitsi

Monet ihmiset käyttävät vain mustaa jokapäiväisessä elämässä, mutta väri ei ole pakollinen ja se voidaan yhdistää eri punaisiin sävyihin. Urheilullinen luonto voi esimerkiksi käyttää D-renkailla varustettua takkia tai silmukoita, joissa on yksinkertaiset farkut ja toppi, jossa on nauhat. Selkittäiset pitkät paidat yhdessä keinonahasta valmistetun hameen kanssa tekevät hänestä täydellisen juhla -asun, painetun t -paidan ja housut, joissa on paljon solkia ja niittejä. Corsage -mekkoja sovelletaan Goottilainen kohtaus todellisina klassikoina – näitä voi käyttää sekä saappaiden että nilkkureiden kanssa. Yhä useammat miehet valitsevat myös miesten hameen, joten ne tuovat vaihtelua klassiseen pusero- ja housukokonaisuuteen.

goottilainen muoti pitsi yläosa mustia naisia

Mitä tulee materiaaleihin, goottilaisessa muotimaailmassa on myös sekoitus- ja ottelutrendi. Puuvilla, pitsi, nahka, lakka, denim yhdistetään taitavasti. Mikään muotoilu ei ole täydellinen ilman oikeita lisävarusteita – pitsistä tai satiinista valmistetut kaulakorut, joissa on höyheniä ja käsilämmittimiä, näyttävät naisellisilta, avaimenperät piristävät yksinkertaisia ​​pohjia, nahkavyöt, joissa on metallirenkaat, ketjut tai vetoketjut, antavat goottilaisen ilmeen tietyille asioille, rannerenkaille tappajaniitit ovat todellisia Statement -kappaleita.

goottilaiset muotimekot pitkä silmukka

Previous Post
Korkean teknologian suunnittelu ylellisissä lentokoneissa – tekniikka ja sisustus yhdessä
Next Post
Modernit portaat tyylikkääseen asumiseen – 50 erilaista mallia