15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ruotsin prinsessa Sofia esittelee selkänsä tatuoinnin ja käyttää morsiamen kruunuaan Nobel -palkintoseremoniassa

Prinsessa Sofia esitteli tatuointiaan Nobel -palkintojenjakotilaisuudessa tiistai -iltana. Prinssi Carl Philipin vaimo hämmästytti kaikkia, kun hän pukeutui Emelie Janrellin muotoiluun. Selkätön mekko näytti selvästi auringon tatuoinnin äidin olkapään välistä. Sofia oli jo näyttänyt auringon tatuoinnin kuninkaallisissa häissään vuonna 2015. Selän tatuoinnin lisäksi 35 -vuotiaalla prinsessalla on myös perhonen tatuointi rinnassaan ja pienempi tatuointi nilkassa.

Prinsessa Sofia tatuoinnilla ja iltapuvulla

diadem prinsessa Sofian ja tatuoinnin häistä

Kuninkaallisten perheiden jäsenillä on paljon sääntöjä, joita on noudatettava, varsinkin kun kyse on kehon kuvaamisesta. Kuninkaalliset eivät saa osoittaa kiintymystään julkisesti, ja heitä kehotetaan olemaan mahdollisimman nöyrä tekojen ja pukeutumisen suhteen. Mutta prinsessa Sofian, joka on Ruotsin kuninkaallisen perheen jäsen, tiedetään rikkovan kuninkaan sääntöjä. Hän teki juuri sen näyttäytymällä Nobel -palkintoihin selkätön iltapuku, jossa oli söpö herttuattaren selkätatuointi.

ruusukukka sininen selkätön iltapuku, prinsessa Sofia, ruotsalainen nobel -palkinto

Niinpä prinsessa pukeutui upeaseen siniseen mekkoon, johon oli yhdistetty sininen tiara ja siniset korvakorut sekä vastaava kampaus. Hän kuitenkin varmisti, että kaikki vieraat näkivät hänen tatuointinsa. Herttuatar esitteli myös tatuointiaan häissään, mikä oli toinen riskialtis liike kuninkaalliselle henkilölle. Prinsessa Sofia on kuitenkin aina elänyt oman totuutensa ja poseerannut miesten aikakauslehdelle parikymppisenä. Hän on myös suudellut pornotähtiä ja muuttanut lopulta New Yorkiin saadakseen kirjanpidon tutkinnon.

Palkintojen jako Tukholmassa

Prinsessa Madeleine ja kruununprinsessa Victoria Nobel -palkinnoissa 2019 Tukholmassa

Sofia ei kuitenkaan ollut ainoa häikäisevä herttuatar Tukholman 10. joulukuuta järjestetyssä seremoniassa. Prinsessa Madeleine ja kruununprinsessa Victoria osallistuivat myös tapahtumaan. Madeleine pukeutui olkaimettomaan vaaleanpunaiseen pallopukuun, jonka on suunnitellut venezuelalainen suunnittelija Angel Sanchez. Floridassa asuva Royal on yhdistänyt mekkonsa Aquamarine Kokoshnik tiaran ja kahden silmiinpistävän timanttikorvakorun kanssa. Sillä välin tuleva kuningatar Victoria pukeutui ruotsalaisen suunnittelijan Selam Fessahayen mustavalkoiseen muotoiluun, jonka hän varusteli Baden Fringe Diademilla.

Palkintojenjakotilaisuuden jälkeen Ruotsin kuninkaat osallistuivat juhliin Tukholman kaupungintalon sinisessä salissa. Ruotsin kuninkaallinen tuomioistuin totesi, että joka vuosi noin 1300 vierasta kutsutaan Blue Halliin, jossa tarjoillaan Nobelin illallinen. Joka vuosi 10. joulukuuta Nobelin palkinnot jaetaan Alfred Nobelin muistoksi, joka kuoli sinä päivänä vuonna 1896.

Ruotsin prinsessa Sofia näyttää selkänsä tatuoinnin ja käyttää tiaara -morsiamen kruunua Nobel -palkinnoissa

Prinssi Gabrielin ja Aleksanterin äiti täydensi ruusukukkansinistä mekkoaan hääpäivän tiaralla, jota muutettiin sinisillä kivillä. Tiara oli häälahja hänen appivanhemmiltaan, kuningas Carl XVI: ltä. Gustaf ja kuningatar Silvia. Joten kun Megan Markle ja prinsessa Sofia ovat sekoituksessa, näyttää siltä, ​​että kuninkaalliset säännöt ovat menossa suuren muutoksen läpi.

Previous Post
Korkean teknologian suunnittelu ylellisissä lentokoneissa – tekniikka ja sisustus yhdessä
Next Post
Modernit portaat tyylikkääseen asumiseen – 50 erilaista mallia