15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Poikkeuksellinen venevaja Kanadassa

ylimääräinen-talo-vesi-kanada

Peter Fritzin valokuvausstudion valokuvaajat esittelevät meille mielellään kuvia poikkeuksellinen venevaja Kanadassa. Tämä on hämmästyttävä ranta -koti, jossa on kaunis julkisivu ja erittäin vakaa kellari. Venevaja on todella viihtyisä, jotta voit asua täällä ja viettää viikonlopun tai loman. Jos haluat käyttää aikaa, sinun on rentouduttava.

moderni puinen venevaja

moderni-venevaja-puu

Venevaja, nimetty Muskoka Boathouse, on peräisin Christopher Simmondsin arkkitehtistudio suunnitteli ja toteutti, hallinnoi Christopher Simmonds. Hän on tämän romanttisen ja luovan venevajan pääprojektipäällikkö. Se on maaseudun asuinpaikka, josta on upeat näkymät vuodenajasta riippuen. Kesällä lomamatka tähän kauniiseen paikkaan voi olla kiehtova.

kaunis venevaja Kanadassa

kaunis-puutalo-vesi-Kanada

Muskoka Boathouse on hieman enemmän kuin kelluva talo, joka on valmistettu parhaasta laadusta (tiikki ja bambu). Se on retrorakenne ja sijaitsee Muskoka Lakesissa, Ontariossa, Kanadassa. Lähellä rikasta metsää ja kaunista luontoa. Tämän venevajan projekti saatiin päätökseen syksyllä 2007, jolloin tunnelma oli vielä romanttinen ja lämmin – pudonneiden lehtien kullanruskean ja oranssin sävyjen alla.

asuntolaiva Kanada

Rannalla sijaitseva koti on erittäin loistava ja loistava iltaisin ja öisin. Keinotekoinen valaistus saa sen näyttämään loistavalta tähdeltä. Loistava tähti, joka putosi veteen. Ulkoasun ja veden terassin ansiosta tämän romanttisen ympäristön asukkaat voivat istua talon edessä ja nauttia hiljaisista hetkistä.

kamarineito

Sisustussuunnittelu venevajassa

    sisustus venevaja

Puinen verhous

puinen verhous venevaja

makuuhuone

makuuhuoneen venevaja

puulattia-yksityiskohdat-kelluva talo-Kanada

puinen talo-by-the-water-canada

maaginen valaistus

Muskoka Boathouse, arkkitehti Christopher Simmonds

suunnitelma-puinen talo-on-the-water-Muskoka

suunnitelma Muskoka Boathouse

suunnitelma-Muskoka-venevaja-Christopher-Simmonds-Arkkitehti-Studio

Previous Post
Korkean teknologian suunnittelu ylellisissä lentokoneissa – tekniikka ja sisustus yhdessä
Next Post
Modernit portaat tyylikkääseen asumiseen – 50 erilaista mallia