15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

4 Parkinsonin oireet, jotka voivat viitata lisääntyneeseen riskiin

Parkinsonin tauti on etenevä sairaus, joka vaikuttaa aivoihin ja hermostoon. Tarkemmin sanottuna näiden kahden välinen signaali on häiriintynyt. Tuloksena on erilaisia ​​Parkinsonin oireita, jotka vaikeuttavat elämää, koska ne heikentävät enimmäkseen liikettä. Vaikka ne ovat alussa heikkoja, ne pahenevat ajan myötä. Mutta oletetaan olevan neljä merkkiä siitä, että sinulla on lisääntynyt Parkinsonin taudin kehittymisen riski. Mitkä ovat Parkinsonin oireet alkuvaiheessa?

Parkinsonin oireet – tunnista kurssi varhaisessa vaiheessa

Parkinsonin oireet, kuten vapina

Parkinsonin oireiden tunnistaminen varhaisessa vaiheessa - tähän kannattaa kiinnittää huomiota

Käsien, jalkojen tai leuan ravistelu ovat tyypillisiä taudin tärkeimpiä merkkejä. Se voi olla erilainen. Se voi ilmetä sekä ravistamalla että nykimällä, ja se voi alkaa vähitellen. Ei ole harvinaista, että Parkinsonin oireet, kuten vapina, alkavat lähes huomaamattomasti ja vain yhdellä kädellä. Se on itsessään hyvin yleinen oire ja pahenee taudin edetessä.

Kuinka määrittää Parkinsonin tauti – kävelyvaikeudet

Tasapainohäiriöt ovat Parkinsonin taudin varhainen piirre

Oletko huomannut muutoksen kävelykäyttäytymisessä? Tämä on myös yksi tyypillisistä Parkinsonin oireista. Tunnusmerkki voisi kävellä tavallista hitaammin. Niin sanottua “sekoittavaa kävelyä” esiintyy useammin. Vaurioitunut henkilö vetää jalkojaan kävellessään. Lisäksi käsivarsia voidaan liikuttaa vähemmän.

Tasapainon ongelmat

Parkinsonin oireet - Sekoitteleva kävely ja vapina ovat tyypillisiä tunnusmerkkejä

Ns. Basaaliset gangliahermot, jotka ovat vastuussa tasapainosta ja joustavuudesta, sijaitsevat syvällä aivoissa ja niihin vaikuttaa usein. Tasapainohäiriöt voivat ilmetä Parkinsonin oireina alussa, jos tauti vaurioittaa niitä. Yleislääkärit suorittavat erityisen vetotestin selvittääkseen, ovatko tämän tyyppiset ongelmat todella oireita samasta sairaudesta.

Parkinsonin oireet – silmät ja muuttuneet ilmeet

Ota yhteys lääkäriin, jos haluat vilkkua hitaasti ja muuttaa ilmeitä

Kuten muutkin lihakset, myös kasvojen lihakset voivat vaikuttaa. Näin ollen kasvojen piirteiden muutokset ovat mahdollisia Parkinsonin oireita. Luuletko, että henkilö näyttää tavallista vakavammalta, masentuneemmalta tai hullummalta? Koska lihakset voivat myös alkaa toimia hitaammin, henkilö voi vilkkua hitaammin. Kaikki nämä voivat viitata tällaiseen sairauteen.

Jos huomaat jonkin näistä muutoksista ja olet huolissasi, keskustele lääkärisi kanssa. Vain hän voi tehdä luotettavan diagnoosin.

Previous Post
Korkean teknologian suunnittelu ylellisissä lentokoneissa – tekniikka ja sisustus yhdessä
Next Post
Modernit portaat tyylikkääseen asumiseen – 50 erilaista mallia