15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Asuminen yhdellä tasolla – Villa X Alankomaissa

Asuminen yhdellä tasolla moderni talo puutarhan vihertäminen

Nykyaikaisen arkkitehtuurin ominaispiirteitä ovat avoin asumiskonsepti, suorat linjat ja yksinkertaiset kalusteet. Barcode Architectsin suunnittelema “Villa X” on erinomainen esimerkki nykyaikaisesta rakentamisesta. Kommunikoiva asuminen yhdellä tasolla on täydellinen symbioosi arkkitehtuurista ja ympäristöstä. Tietenkin tämän edellytys on tilava pohjaratkaisu. Täällä asunnonomistajien tilava olohuone on noin 220 neliömetriä.

Moderni arkkitehtuuri: eläminen yhdellä tasolla

Asuminen yhden tason talossa lasi moderni arkkitehtuuri litteä katto

Kun asut yhdellä tasolla, yksittäiset alueet sulautuvat saumattomasti ja kulkevat varovasti kohti kaunista puutarhaa. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja liukuovet, jotka peittävät pääosin talon sivut, mahdollistavat suoran näkymän ja pääsyn ulkopuolelle.

Villa X: asuminen yhdellä tasolla ja modernit, minimalistiset kalusteet

elävä yhden tason talo lasiseinä läpinäkyvä moderni arkkitehtuuri

Modernissa Villa X: ssä vallitsee moderni, minimalistinen ilmapiiri, mutta samalla huone ei ole persoonaton tai tylsä. Jokaisella alueella erinomaiset aksentit asettavat yksittäisille huonekaluille, taideteoksille tai rakennuksen yksityiskohdille tehokkaita aksentteja, joita hallitsevat, neutraalit värit musta ja valkoinen korostavat paremmin. Nämä ainutlaatuiset kirkkaat värit herättävät välittömästi huomiota ja luovat ainutlaatuisen tunnelman.

Asuminen yhden tason talon lasiovet puutarha suoraan

Arkkitehdit suunnittelivat modernin huvilan asiakkaiden toiveiden ja ideoiden mukaan. Omistajat halusivat rauhallisen ja luonnollisen ilmapiirin. Yksinkertaisuuden, selkeyden, korkealaatuisten materiaalien ja modernin suunnittelun tulisi vallita talon sisällä. Barcode Architects suunnitteli modernin litteän katon bungalowin asiakkaiden yksilöllisten vaatimusten ja nykyaikaisen rakenteen mukaan. Talo on optimoitu siten, että asukkaat voivat nauttia kauniista puutarhasta asuinalueen joka kolkasta ja hyötyä samalla optimaalisesti ilmasto -olosuhteista. Esteettömän käytön lisäksi yhdellä tasolla asumisella on myös muita etuja, kuten selkeä arkkitehtuuri, tilavuus ja kiinteistön hyvä käyttö.

elävät yhden tason modernit minimalistiset mustavalkoiset kalusteet

Yhdellä tasolla asumisella on vain yksi haitta: se vie paljon tilaa. Mutta jos tämä on saatavilla, mikään ei estä nauttimasta avoimesta asumisesta ilman portaita.

elävä yhden tason moderni keittiö minimalistinen valkoinen musta keltainen

elävä yhden tason kylpyhuone väri sementtilaatat turkoosi

elää yhden tason talo puutarha nurmikko puita

elävä yhden tason julkisivuikkuna harmaa minimalistinen

elävä yhden tason talon suunnittelu julkisivu minimalistinen

elävä yhden tason moderni arkkitehtuuri puutarha viherryttäminen

asuminen tasotalon suunnitelma sivukuva

elää yhden tason talosuunnitelman huoneasettelu

* projekti Viivakoodiarkkitehdit

Previous Post
Peilisuunnittelija Deknudt Mirrors – 3 alkuperäistä mallia
Next Post
Modernit portaat tyylikkääseen asumiseen – 50 erilaista mallia