15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nojatuolirakenne monipuoliseen käyttöön – Graham Roebeckin mehiläispesä

Moderni istuinkalusteet nykyaikaisella ilmeellä Palkittu

Mehiläispesä tuoli on enemmän kuin vain mukava istua. Sen veistoksellinen kauneus on käsin kosketeltavaa. Arkkitehti ja suunnittelija Graham Roebeckin muotoilu on kansainvälisesti tunnustettu hämmästyttävästä eleganssistaan ​​ja toimivuudestaan. Anna itsesi tarttua luovuuteen Nojatuolin muotoilu innostaa!

Houkuttelevan näköinen nojatuoli

Nojatuoli puu näyttää modernilta laminaattipinnoitteelta

Nojatuoli leijuu muotoilun ja puhtaan taiteen rajalla. Että Nojatuolin muotoilu Taiteilija on käsitellyt kannettavan nykyaikaisen median aihetta. Plektrin, munan ja pullon kurpitsan muodot toimivat inspiraationa. Kevyt, filigraaninen muotoilu näyttää harmoniselta.

Nojatuolin muotoilu täydentää modernia sisustusta

Mehiläispesä nojatuoli suunnittelee moderneja materiaaleja

Graham Roebeck käytti tuotannossa mielenkiintoisia materiaaleja – Lakepine Zero MDF, kiillotettu mehiläisvahalla. Formica-korkeapainelaminaatti lämpimällä valkoisella sävyllä ympäröi pystysuorat pinnat. Valkoinen ja beige yhdistyvät luoden houkuttelevan ulkonäön. Että Nojatuolin muotoilu on esteettinen, mutta ei hallitseva huoneessa. Hieman kaarevat viivat näyttävät hienovaraisilta ja huomaamattomilta.

Graham Roebeck nojatuolin muotoilu ensiluokkaisista materiaaleista

Huonekalun nojatuoli moderni muotoilu Graham-Roebeck Uusi-Seelanti

Erikoispiirteenä ovat värikoordinoidut segmentit ja ergonomisesti muotoiltu istuin, ja tämän nojatuolin silmiinpistäviä yksityiskohtia ovat käsinojat, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja huomaamattomia. Kaikki tämä luo upean ilmapiirin muodoilla, väreillä ja kauneudella.

Istuinkalusteiden suunnittelu levittää lämpöä ja eleganssia

Nojatuoli on suunniteltu nykyaikaisilla materiaaleilla-mehiläisvahalla kiillotettu

Sympaattinen huonekalu voitti Formica Formations -kilpailun 2011 kärkipaikan. Kilpailun tavoitteena oli haastaa luovia suunnittelijoita, joilla on vuosien kokemus, ja kannustaa heitä keksimään innovatiivisia ratkaisuja.  Graham Roebeck sen suunnittelu- ja arkkitehtuuristudio sijaitsee Queenstownissa, Uudessa -Seelannissa.

Kuvat: Sam McCabe

Graham Roebeck ja hänen ainutlaatuinen muotoilunsa

Mehiläispesä nojatuoli Graham Roebeck-Design Uusi-Seelanti

Previous Post
Kylpyhuonelaattojen ideoita ylelliseen kylpyhuoneeseen
Next Post
Brendan Ravenhillin minimalistisin seinävalaisin maailmassa