15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design -nojatuoli, joka on peitetty denimillä – luovuutta parhaimmillaan

kahden istuttava sohva sohvapöytä kirjahyllyt

Näytämme sinulle idean, joka on uusi käsite Suunnittelijan nojatuoli esittelee. Alkuperäisyyttä voidaan ilmaista luovan muodon lisäksi myös epätavallisilla materiaaliyhdistelmillä.

Suunnittelijatuoli, joka on saanut inspiraationsa keskiaikaisista huonekaluista Nojatuolin kuvagalleria puulattia

 Huonekalualan yritys Zuo Moderni esitti yhden Suunnittelijan nojatuoli, johon vaikutti keskiajan arkkitehtuuri. Vaikea uskoa, mutta totta – Winchester -nojatuolin rakenne on saanut inspiraationsa keskiaikaisista perinteisistä huonekaluista. Ehkä siksi tuoli näyttää lumoavalta ja ylevältä. Suunnittelun moderni elementti on farkku, joka peittää nojatuolin. Eklektinen sekoitus tyylejä muuttaa jaloista huonekaluista todellisen katseenvangitsijan. Korkea selkänoja tukee ihmiskehoa – voit todella rentoutua ja levätä pitkän työpäivän jälkeen. Metallirakenteen tukemana nojatuoli näyttää vankalta ja vakaalta – täydellinen lukukulmaan tai jopa kaappiin. Maalaismaiset kalusteet hyötyvät suunnittelusta. Miksi et laita pientä puista sivupöytää nojatuolin viereen? Sitten tarvitset vain pienen kirjahyllyn ja metallilampun sekä kodikkaan lukunurkan. Jos etsit eklektistä sisustusta, jossa on moderni ulkonäkö, Winchester -nojatuolia voidaan käyttää aksenttina. Sopivat lattiavalaisimet täydentävät yleistä ulkoasua.

Winchester -suunnittelija nojatuoli – onnistunut sekoitus tyylejä

maalaismainen eklektinen sekoitus tyylejä seinäsuunnittelu

Tuoli on osa Winchester -sarjaa – myös sohva ja nojatuoli. Huonekalut voidaan yhdistää toisiinsa. Denim on yhdistävä elementti. Erittäin kestävä ja vahva kangas on myös erittäin helppohoitoinen. Verhoilu on helppo pestä ja säilyttää hyvän ulkonäön ajan. Tuolin jalat on valmistettu 100% kromista. Metalli lisää muotoiluun modernia tunnelmaa. Kromi ja denim yhdessä keskiaikaisen rakenteen kanssa antavat Suunnittelijan nojatuoli ainutlaatuinen ilme.

Nojatuoli, jossa verhoilu denimistä

kromi metallirunko selkänoja korkea

Nojatuoli käsinojilla

Käsinojan selkänojan metallirunko

Edelleen kokoelmassa – kahden istuttava sohva

kahden istuttava sohva denim laukut verhoillut tyynyt

Design -nojatuoli HUSK kolmessa versiossa – sisä-, ulkokäyttöön ja tuoliin

Previous Post
Kylpyhuonelaattojen ideoita ylelliseen kylpyhuoneeseen
Next Post
Brendan Ravenhillin minimalistisin seinävalaisin maailmassa