15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vinkkejä epätavallisiin huonekaluihin ja koristeisiin dekonstruktivismiin sisällä

epätavalliset huonekalut olohuone-kulmikas-seinä-aksentti-epäsuora valaistus

Jokainen, joka arvostaa erityisen modernia ja ylellistä sisustusta, voi harkita dekonstruktivismia. Tyyli, joka oli aikoinaan vain arkkitehtuurin virta, koristaa nykyään usein rakennusten sisätiloja luodakseen ainutlaatuisen ja abstraktin tunnelman ja modernin tunnelman. Ei vain seinät ja muut kiinteät elementit sopivat erinomaisesti dekonstruktiiviseen rakennukseen. Sopivat epätavalliset huonekalut ja tarvikkeet vaikuttavat myös haluttuun sisustukseen. Tässä artikkelissa haluamme näyttää sinulle, kuinka voit käyttää epätavallisia huonekaluja, koristeita ja kodin tarvikkeita jokaisessa huoneessa dekonstruktivismia varten. Inspiroidu ja aloita täydellisen sisustuksen etsiminen tänään!

epätavallinen huonekaluidea-keittiö-saari-katto-suunnittelu

Dekonstruktivismille on ominaista suorat mutta epäsäännölliset muodot. Orgaaniset muodot eivät myöskään ole harvinaisia ​​ja antavat tyylille erityisen viehätyksen. Tyypilliset neliö- tai kulmahuoneet, joissa on suorakulmat, ovat kaikkea muuta kuin toivottavia tai niitä on ainakin täydennetty muilla elementeillä, jotta saadaan abstraktimpi ilme. Näitä ominaisuuksia ei löydy vain seinän muodoista. Ovet, ikkunat tai portaat voidaan myös suunnitella epäsäännöllisesti samalla tavalla ja luoda ainutlaatuinen huone, johon sinun tarvitsee vain ostaa sopivia, epätavallisia huonekaluja viimeistelyn saamiseksi. Tuloksena on erityinen minimalistinen laitos.

Epätavalliset olohuoneen kalusteet

epätavalliset huonekalut olohuone-ideat-seinä-hylly-lävistäjä

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä olohuoneeseen kodin sydämenä. Nykyaikaisilla olohuoneen huonekaluilla on tärkeä rooli, jos haluat edustaa dekonstruktivismia julkisessa asuinalueessasi. Ei vain kulmikkaita nojatuoleja ja sohvia. Myös abstraktin muotoiset seinähyllyt, sivupöydät ja vastaavat ovat toivottavia. Klassisen neliön tai suorakulmaisen muodon sijasta matolla on epäsäännöllinen muoto ja se korostaa istuinaluetta huoneen keskellä erityisen hyvin.

Dekonstruktivismi arkkitehtuurissa – epäsäännölliset rakenteet

Dekonstruktivismi muodissa kehon taiteena

Dekonstruktivismi – määritelmä, ominaisuudet & tunnettuja edustajia

epätavallinen-huonekalut-olohuone-yksinkertainen-seinä-yksikkö-puu-parketti

Moderneja olohuoneen huonekaluja on saatavana monenlaisilla huonekaluilla, jotka takaavat modernin asumisen. Voit rajoittua neutraaleihin väreihin, kuten mustaan, valkoiseen tai harmaaseen, tai käyttää huonekaluja korostamaan ylellisiä värisävyjä kontrastiväreillä. Tätä varten ei ole sääntöjä. Olitpa sitten neutraalista puusta valmistetut seinäyksiköt, värillinen sohvapöytä tai molempien yhdistelmä – mene vain makusi mukaan.

epätavallinen-huonekalut-olohuone-alakatto-puu-tumma-minimalistinen

Dekonstruktiivisen ei aina tarvitse tarkoittaa monimutkaista ja liian abstraktia. Jos pidät silti jotain yksinkertaisemmasta, voit käyttää minimalistisia huonekaluja hienojen huonekalujen sijaan ja tarjota katseenvangitsijoille kattoelementtejä ja vastaavia. Yllä olevassa esimerkissä alakatto suunniteltiin valkoiseksi tätä tarkoitusta varten, joka tulee omakseen tumman puun alle ja käyttää muuten tylsää kattoa olohuoneen korostuksena.

Epätavalliset huonekalut – ideoita keittiöön

epätavalliset huonekalut aamiainen baari-baarituolit-minimalistinen keittiö

Ennen kaikkea keittiön saarta tai aamiaisbaaria voidaan käyttää dekonstruktiiviseen aksenttiin. Sitten loput keittiölaitteet voidaan valita yksinkertaisesti ja yksinkertaisesti minimalistisesti, ja mahdollinen erikoistuotanto, joka voi osoittautua erittäin kalliiksi, jää tarpeettomaksi. Valitse vain saari, joka ei yleensä ole kulmikas. Mallissa pitäisi yksinkertaisesti olla muutama kulma ja sen tulisi olla epäsäännöllinen ja ainakin hieman abstrakti, kuten tässä artikkelissa niin usein mainitaan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös vastaavia baarituolia.

Sisusta makuuhuone dekonstrutiivisesti design -huonekaluilla

epätavalliset huonekalut-makuuhuone-yöpöytä-kaappi-abstrakti-musta-kiiltävä

Epätavallisia huonekaluja voidaan tietysti käyttää myös makuuhuoneessa. Eri huonekaluvalmistajat ja suunnittelijat yllättyvät edelleen houkuttelevilla malleilla, jotka voivat muuttaa hiljaisen tilan erittäin erikoiseksi ja moderniksi keidas. Yllä olevan kuvan yöpöydän suunnittelussa Morteza Ramezani yhdistää kaksi modernia ominaisuutta, nimittäin abstraktin ja epäsäännöllisen pinnan, joka on niin tyypillistä dekonstruktivismille, ja korkean kiillon, joka ei saisi puuttua mistään modernista sisustuksesta.

epätavalliset huonekalut-kalusteet-makuuhuone-valkoinen-musta-kirjoituspöytä

Sängyt, jotka näyttävät futuristisilta suunnittelukalusteina, ovat erinomaisia ​​kohokohtia. Ne tarjotaan yleensä vakiokokoisina, jotta niitä voidaan käyttää tavallisten patjojen kanssa. Vain ulkopuolilla on silloin mielenkiintoinen muoto. Voit myös leikkiä päätyllä. Sisäänrakennetut hyllyt epäsäännöllisillä muodoilla, aksentteja seinälle ja koristeille lisäävät makuuhuoneen viimeistelyä.

epätavalliset huonekalut-moderni-olohuone-makuuhuone-harmaa-valkoinen-sisäänrakennettu hylly

Sama pätee makuuhuoneeseen: neutraalit värit sopivat yhtä hyvin kuin kirkkaat värit. Vaikka tässä rentoutumishuoneessa suositaan hienovaraisempia värejä rentoutumisen helpottamiseksi, voit leikkiä millä tahansa muulla värisävyllä. Paras tapa esitellä minimalistinen sisustustyyli on neutraali väri, jonka voit yhdistää myös toiseen, kuten yllä olevassa esimerkissä, jossa valittiin harmaa ja valkoinen.

Epätavalliset kylpyhuonekalusteet

epätavallinen-huonekalut-valkoinen-kylpyhuone-dekonstruktivismi-pesuallas-kylpyamme

Erityisen paljon huonekaluja on vaikea löytää kylpyhuoneesta. Pesualtaan tai turhamaisuuden lisäksi pyyhkeille voi olla korkeintaan hylly tai kaappi, jota voit käyttää epätavallisiin huonekaluihin, mutta siinä kaikki. Entä yksinkertaisesti sen sijaan, että teet sen sijaan ainutlaatuisen kylpyammeen tai epäsäännöllisen pesualtaan. Monet suunnittelijat tarjoavat myös valmiita malleja, jotka tekevät kylpyhuoneestasi ylellisen tilan. Modernit dekonstruktivistiseen tyyliin suunnitellut kylpyhuonekalusteet ovat myös loistava vaihtoehto epätavallisille laattoille ja maustavat minimalistisen sisustuksen täydellisesti.

epätavallinen-huonekalut-kylpyhuone-turhamaisuus-peili-futuristinen idea

Jos modernit kylpyhuonekalusteet ovat edelleen hienoja, voit tietysti käyttää niitä myös kylpyhuoneen sisustamiseen. Vedenpitävät materiaalit ovat edullisia. Esimerkiksi PVC -kaapit on täysin suojattu kosteudelta, ne voidaan valmistaa monella eri tavalla ja ne näyttävät erityisen modernilta kiiltävän pinnan ansiosta. Jos haluat sen olevan erityisen ylellinen, kylpyhuoneen kalusteet voidaan myös valmistaa mittatilaustyönä.

Upeat huonekalut käytävällä

epätavallinen-huonekalut-hall-design-yksinkertainen-siksak

On selvää, että eteinen ei yleensä tarjoa tarvittavaa tilaa kehittyneille kalusteille ja epätavallisille huonekaluideoille. Sivupöydällä, abstrakteilla seinäkoristeilla tai hienolla juoksijalla voidaan kuitenkin saavuttaa paljon, eikä vähäisempään kodikasta tunnelmaa. Myös dekonstruktiiviset aksentit ovat mahdollisia. Jos kuitenkin haluat tehdä ilman paljon kelloja ja pillejä ja pitää huoneen yksinkertaisena, voit työskennellä seinien kanssa. Suunnittele epäsäännöllinen eteisen sijaan.

Modernit toimistokalusteet

epätavallinen-huonekalut-toimisto-koti-toimisto-lasipöytä-orgaaninen

Voit myös yhdistää epätavallisia huonekaluja ja asusteita kotitoimistossa. On jopa tarpeen luoda mukava ilmapiiri. Valitse epätavallinen työpöydän muoto tyypillisen suorakulmion sijaan. Voit tasoittaa huoneen monia kulmia ja reunoja muun muassa luomumuotoisella työpöydällä. Seinähyllyt, joihin tallennat tiedostoja ja asiakirjoja, voivat työntyä hieman pidemmälle siellä täällä sen sijaan, että ne ajaisivat suoraan alas, ja modernit dekonstruktivistiset istutuskoneet ovat täydellinen koriste, joka yhdessä kasvien kanssa luo kodikkaan tunnelman. Kodin sisustus on yhtä tärkeä kuin toimiston sisustus. Loppujen lopuksi haluat pystyä työskentelemään mukavasti.

Previous Post
37 elävää ideaa kylpyhuoneille: yksinkertaisesti synonyymi modernille
Next Post
4 hyvää vinkkiä kylpyhuoneen säilyttämiseen ja järjestämiseen