15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ikea ja Sonos esittelevät Symfonisk -kaiuttimet

Kaiuttimet Sonos Symfonisk sarjan hylly

Huonekaluliike Ikea ilmoitti yhteistyöstä tunnetun amerikkalaisen kaiutinjärjestelmien valmistajan Sonosin kanssa viime vuonna. Nyt on aika: Symfonisk -sarjan ensimmäinen prototyyppi esitetään Feel Home -näyttelyssä Milanossa. Uutta sarjaa voi kuulla ja testata messuilla 9. -14. Huhtikuuta. Kuten Ikean tiedottaja selitti, ruotsalainen yritys haluaa yhdistää sisustustuntemuksensa Sonosin kokemukseen äänijärjestelmistä varmistaakseen täydellisen äänikokemuksen jokaisessa huoneessa. Symfonisk -kaiutin ei ole vain toiminnallinen lisä kodin peruslaitteisiin, vaan myös tyylikäs suunnittelija, joka sulautuu harmonisesti moderniin sisustukseen..

Symfonisk -kaiuttimet Ikeasta ja Sonosista

Symfonisk -kaiutin Ikean Sonos -prototyyppi

Monet ihmiset haaveilevat äänijärjestelmästä, mutta monille tämä unelma ei ole vielä toteutunut. Uusi Symfonisk-kaiutin tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon, jossa yhdistyvät ajaton muotoilu ja toiminnallisuus. Useita prototyyppejä esiteltiin viime heinäkuussa, ja ensimmäisen WLAN-pohjaisen kaiuttimen pitäisi olla saatavilla tänä kesänä.

Ikea esitteli äskettäin kaksi muuta Bluetooth -kaiutinta Eneby -sarjasta

Bluetooth -kaiutinpöytä upotettuna valkoiseen muoviin

Muuten Ikea esitteli äskettäin kaksi muuta kaiutinta yksinään. Bluetooth -kaiuttimet ovat osa Eneby -sarjaa.

Ensimmäinen malli on valkoinen sisäänrakennettu kaiutin, joka voidaan upottaa olohuoneen sohvapöytään, keittiön työtasoon tai makuuhuoneen yöpöytään. Purkin muotoinen kaiutin on halkaisijaltaan 8,6 cm ja korkeus 8,8 cm ja se on melko kompakti. Kaiutin on myös varustettu mikrofonilla, joten se voi osoittautua tilaa säästäväksi vaihtoehdoksi perinteisille handsfree-laitteille kotitoimistossa.

Kannettava Bluetooth -kaiutin

Toinen malli on kannettava musta kaiutin. Se on paristokäyttöinen ja on myös melko kompakti: pituus 15 cm, korkeus 2,5 cm ja leveys 7,5 cm. Kaiuttimen mukana tulee korkkiteline, mutta se voidaan kiinnittää myös reppuun.

Previous Post
Pienen kaupunkipuutarhan suunnittelu – ideoita moderniin puutarhan suunnitteluun
Next Post
Sopivat materiaalit terassikatolle – ideoita