15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puinen pöytä veistoksellisella ilmeellä – alkuperäisiä konsepteja Bangkokista

modernit veistokselliset huonekalut Bangkok

Futuristinen sellainen Puinen pöytä inspiroi veistoksellisella ilmeellä. Suunnittelija Nucharin Wangphongsawasdin luovuudella ei ole rajoja – yksittäiset elementit on yhdistetty saumattomasti. Muotoillut muodot ja moderni estetiikka määrittelevät hänen teoksensa, jotka muuttavat minkä tahansa asuinalueen moderniksi taidegalleriaksi.

Puinen pöytä – mielikuvituksellisia malleja

Puupöydän suunnitteluidea mutkainen rakenne

Lahjakas suunnittelija Nucharin Wangphongsawasd Bangkokista on pitkään ollut tyylikkäillä huonekaluillaan – kuten tämä Puinen pöytä ja projektit tiedossa. Hänellä on useita valuuttoja, joilla hän työskentelee – kokeilu tulee ensin, voit ajatella sitä myöhemmin. Alussa oli uteliaisuutta. Hän työskentelee kokeilun ja erehdyksen periaatteella ja oppii jokaisella uudella yrityksellä. Aina kun hän työskentelee uuden projektin parissa, hän etsii inspiraatiota luonnosta. Olipa eläimiä tai kasveja tai jopa kaunista maisemaa – luonnolliset muodot muokkaavat hänen käsityksiään. Huonekalujen valmistus on hänen intohimonsa – yksittäiset pöydät on tehty käsin suurella tarkkuudella yksityiskohtiin.

Puupöytä luonnon innoittamana

Suunnittelukalusteiden eksoottisia sisustusideoita

Viimeisimmän kokoelman pöydät inspiroivat mielenkiintoisista rakenteista. Ne rakennettiin eksoottisista puulajeista. Yksittäiset elementit kierretään ja liimataan yhteen. Tarkka valmistus luo optisen harhan – usein näyttää siltä, ​​että pöytä liikkuu. Veistoksellinen ilme sopii mihin tahansa moderniin huoneeseen. vaikkakin Puinen pöytä ei paina paljon, ja näyttää hellävaraiselta ja hauraalta, se on yllättävän joustava ja kestävä. Rajoitettu alue jättää tilaa lasille. Jos haluat, voit järjestää maljakon kukilla. Alkuperäiset eksoottiset patsaat täydentävät kokonaiskuvaa. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi yhdistä pöytä valkoiseen verhoiltuun sohvaan.

Sohvapöytä eksoottisesta puusta

Jalanjälki kolme jalkaa, jotka on valmistettu eksoottisesta puusta

Moderni pöytähylly kuppeille

Sivupöytä puu modernit huonekalut kolme jalkaa

Puinen pöytä, alkuperäinen muoto

Taulukon muotoilu yksityiskohtainen valmistus

Futuristinen rakenne – pöytä kolmella jalalla

tyylikäs sohvapöytä olohuone alkuperäinen luova

Previous Post
Pienen kaupunkipuutarhan suunnittelu – ideoita moderniin puutarhan suunnitteluun
Next Post
Moderni muotoilu lasista ja alumiinista Melbournessa