15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni huoneisto, josta on näkymä unelmille

Suunnittelija Mark English Architects

Olohuone-sisustus-pyöreä-matto-oranssi-sohva

Esittelemme sinulle tyylikkään modernin Huoneisto unelma -näkymällä ennen. Tämä Mark English Architectsin ja Gary Hutton Designin suunnittelema tilava huoneisto sijaitsee San Franciscossa Kaliforniassa ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät merelle ja kuuluisille siltoille. Uskomattoman kaunis ympäristö ja asunnon puolipyöreä muoto tarjoavat erittäin mielenkiintoisen asuintilan, jossa on paljon potentiaalia.

Moderni huoneisto unelma -näkymällä – tyylikäs muotoilu

valkoinen minimalistinen makuuhuoneTämän modernin omistajat Huoneistot, joista on näkymät unelmille haaveili kodista, joka muistutti hiljaista lomakeskushotellia. Suunnittelijat ottivat huomioon asiakkaan toiveet ja kalustivat asunnon minimalistisella tavalla. Ensinnäkin seinät on purettava, jotta olohuone näyttää avoimemmalta. Tuloksena on moderni huoneisto, jossa on suuri olohuone ja kaksi makuuhuonetta. Remontissa käytettiin monia laadukkaita nykyaikaisia ​​materiaaleja.

Tyylikäs sisustus – asunto, josta on unelma

 tyylikäs sisustus - sisustus seinälle

Olohuone avataan lasiseinällä ja avautuu kaunis näkymä. Sisustussuunnittelu alkaen moderni huoneisto, josta on näkymä unelmille on yksinkertainen neutraalin värimaailman, valittujen vahvojen värien / punaisen sohvan, vihreän graniittilevyn lattialla / korostuksen kanssa. Marmori seinillä ja lattialla luo ylellisyyden tunteen. Jopa alakatto on pyöreä.

Modernissa huoneistossa, josta on unelmakuva, on kaksi makuuhuonetta, joissa on tyylikäs sisustus. Toisen niistä erottaa olohuoneesta vain seinä, jossa on venetsialaisia ​​kipsikoristeita. Makuuhuone on sisustettu minimalistiseen tyyliin, ja pieni terassi tarjoaa näkymät merelle. Toinen makuuhuone, joka on maalattu punaiseksi ja beigeksi, on kohti kaupunkia.

Kirjailija K.H. Christova

moderni tyylikäs makuuhuone - punainen sänky

punainen sänky modernissa makuuhuoneessa

tyylikäs huoneisto - mielenkiintoinen terassi

Mielenkiintoinen terassi puukalusteilla

tyylikäs sisustus modernissa huoneiston kylpyhuoneessa

minimalistinen keittiö asunnossa, josta on unelma

tyylikäs sisustus - valkoinen sänky

moderni sisustus - keittiö ja punaiset huonekalut

Previous Post
Pienen kaupunkipuutarhan suunnittelu – ideoita moderniin puutarhan suunnitteluun
Next Post
Moderni muotoilu lasista ja alumiinista Melbournessa