15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Japanilainen puutalo: piha, monitasoiset kannet ja parvi

japanilainen talo - minimalistinen arkkitehtuuri - julkisivujapanilainen Puiset talot ovat kehittyneet vuosien varrella perinteisten muotojen yhdistelmänä modernin tekniikan ja suunnittelun kanssa, mutta viime aikoina ihmiset etsivät jälleen perinteisiä talonrakennusmenetelmiä, koska ne ovat ympäristölle helpompia ja myös kestäviä.

Moderni arkkitehtuuri Japanista

japanilainen talo - minimalistinen arkkitehtuuri - terassi

Tämä ihana kaksikerroksinen japanilainen Puutalo Wakurassa, Japanissa, suunnittelivat Seiichi Kubo, Yoshinobu Kagiyama ja Mine Muratsuji japanilaisesta arkkitehtiyrityksestä Archivi Architectsista & Kumppanit suunnittelivat. Koska se on sitä Puutalo Yhdessä lasiseinien kanssa, jotka päästävät luonnonvaloa ylempään olohuoneeseen, keittiö ja ruokailutila ovat valaistuja. Se on puupaneloitu talo, joka on valmistettu lähinnä paikallisesti kasvatetusta japanilaisesta setristä ja japanilaisesta sypressistä, kun taas sisäpinnat, kuten katot, on valmistettu lauan-vanerista.

Puutalo Japanissa – jännittävä mutta perinteinen muotoilu

japanilainen talo - minimalistinen arkkitehtuuri - edessä

Sugi -puu tai saksankielinen japanilainen setri ei itse asiassa liity setripuisiin. mutta se tunnetaan vaaleasta puusta, jota käytetään laajasti talonrakentamisessa. Toisaalta japanilainen sypressi on eräänlainen sypressityyppi, joka kasvaa 35 m korkeaksi. Kaikki on siis tehty luonnonpuusta! Näet aina, miten tämä tuo erityistä mukavuutta ja luonnollisen ilmapiirin.

minimalistinen sisustus Japanissa

japanilainen talo - mielenkiintoinen sisustus

Olohuone puutalossa on unohdettu toisessa kerroksessa, ja jos kävelet portaita ylöspäin, löydät terassin, jolta on näkymät keskiatriumiin – avoimelle, luonnonkauniille alueelle, jota ympäröivät liukuvat lasiseinät, jotka hämärtävät sisä- ja ulkopuolista rajaa. Talo sijaitsee asuinalueella, joka ulottuu vuoren juurelle.

mielenkiintoinen japanilainen arkkitehtuuri - puutarha

mielenkiintoinen japanilainen arkkitehtuuri - sisustus

mielenkiintoinen japanilainen arkkitehtuuri - portaat

selkeä japanilainen arkkitehtuuri - keittiö

mielenkiintoinen japanilainen arkkitehtuuri - valaistus

mielenkiintoinen japanilainen arkkitehtuuri - lasijulkisivu

mielenkiintoinen japanilainen arkkitehtuuri - ulkosuunnittelu

Previous Post
Pienen kaupunkipuutarhan suunnittelu – ideoita moderniin puutarhan suunnitteluun
Next Post
Moderni muotoilu lasista ja alumiinista Melbournessa