15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Keittiön takaseinän laatat – ideoita ja väriyhdistelmiä

Laatta-kakku-seinä-ideat-keraamiset-koriste-koristeet-värikäs-väri

Yhä useammat ihmiset etsivät vaihtoehtoja perinteiselle laattapeilille. Mutta voit nauttia klassisesta kauneudesta seuraamalla ideoitamme Laatat keittiön takaseinässä katsella.

1. Neutraali väri Laatat keittiön takaseinässä

laatat-kakku-seinä-ideat-harmaa-moderni-yksinkertainen-varusteet-pesuallas

Yhdessä kehyksetön kaapit ja tyylikäs kaapin kahvat, tämä lasi keittiöpeili näyttää hienostunut ja nykyaikainen. Keittiön lasisten laattojen samppanjaväri, harmaasävyiset kaapit ja kermaiset marmoripinnat luovat neutraalin väripaletin, koska niiden eri sävyt takaavat, että ulkonäkö on kaikkea muuta kuin tylsää.

2. Keittiön takaseinän laattojen yhtenäistävä väri

laatat-kuchenruckwand-ideat-harmaa-luonnonkivi-nehtral-puu-lattia-keittiö-etuosat

Jos haluat käyttää keittiössäsi useita värejä, moniväriset ovat hienoja Laatat keittiön takaseinässä loistava tapa saavuttaa yhtenäinen ilme. Tässä keittiössä on mosaiikkilaattapeili, joka yhdistää puukaappien värit.

3. Tekstuurinen tausta

laatat-kuchenruckwand-idea-rakenne-tiili-luonnonkivi-moderni-valkoinen-työtaso

Lasimosaiikit tuovat tyylikkään nykyaikaisen tyylin tähän keittiöön. Ohuet, kapeat laatat korostavat lineaaristen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kahvien tyylikästä muotoilua ja sulautuvat koko ympäristöön.

4. Hohtava katseenvangitsija

laatat-kakku-seinä-ideat-harmaa-valkoinen-musta-mosaiikki-helmi

Erityinen Laatat keittiön takaseinässä voi tuoda keittiöösi hieman glamouria ja muuttaa keittoalustasi design -esittelyksi. Tämä mosaiikkilaattapeili tuo huoneeseen ylellisyyttä. Ne pysyvät riittävän neutraaleina sulautuakseen harmonisesti pehmeisiin väreihin ja luonnollisiin pintoihin.

5. Käsityöläinen tyyli

Laatta keittiö takaseinä antiikki tunnelma kulta musta

Keittiön peili voi edustaa ajanjaksoa, joka sopii talon arkkitehtuuriin. Koska saatavilla on niin monia erilaisia ​​laattoja, oikean ilmeen löytäminen jokaiseen kotiin on helppoa. Tässä keittiössä käsityön inspiroimat laatat täydentävät 1896-taloa. Tummat koristelaatat erottuvat ympäröivästä alueesta.

6. Kolmiulotteinen tyyli

Laatta keittiö takaseinä metalli kolmiulotteinen

Kun ajattelet laattapeilien ideoita, ylität värit. Kolmiulotteinen rakenne on toinen tapa lisätä ainutlaatuista luonnetta keittiöön. Tässä keittiössä metallilaatat muodostavat yksinkertaisen tikatun kuvion.

7. Klassiset laatat

Laatta keittiö splashback klassiset valkoiset suorakulmaiset laatat

Suorakulmaiset valkoiset laatat perinteisessä tiilikuviossa lisäävät kutsuvan, vintage -charmin mihin tahansa keittiöön.

8. Pieni kuvio

Kaakelikeittiö splashback pieni kuvio mosaiikki

Jos keittiön etuosa on suhteellisen yksinkertainen ja koristamaton, voit helposti lisätä lisää kuvioita keittiön takaseinään. Täällä mosaiikkilaatat luovat dramaattisen taustan valkoisille kaappeille.

9. Vanhan maailman viehätys

Laatta keittiö takaseinä puu maa keittiö

Useat marmori- ja kalkkikivilajikkeet laattapeilissä, lattiassa ja työtasoissa antavat tälle keittiölle vieraanvaraisen vanhan tyylin.

10. Pieni kohokohta

maa keittiö ruskea laatta keittiö splashback

Jotta keittiön budjetti olisi helppo, aseta tavalliset laatat suurimmalle osalle keittiön takaseinää ja lisää sitten käsinmaalatut laatat koristeellisina aksentteina. Neljä korostuslaattaa keittoalueen yläpuolella luovat keskipisteen rasittamatta pientä tilaa.

11. Nykyaikainen rakenne

Laatta keittiö takaseinä bambu näyttää linjat

Lasista valmistettu bambu näyttää rakenteelliselta. Ainutlaatuinen Laatat keittiön takaseinässä  modernisoi keittiö pitäen yleisen ilmeen neutraalina ja rauhoittavana.

12. Värikkäitä aksentteja

Laatta keittiö takaseinä valkoinen suorakulmainen aksentti

Lisää visuaalista kiinnostusta lisäämällä joitakin laattoja satunnaisesti keittiöpeiliin. Yleisilme on hauska ja hienostunut, mutta myös riittävän neutraali.

13. Realistiset kivilaatat

Laatoitetut keittiön takaseinäkivet pinottu

Nämä laattapeilit tuovat luonnon inspiroiman tekstuurin keittiöön. Nämä kivet luovat ainutlaatuisen keskipisteen keittoalueelle.

14. Koristeelliset mallit

Laatta keittiö takaseinä valkoinen aksentti musta marmori

Neliön valkoisten laattojen keskelle siniset neliöt muodostavat kaksi laattaa, joissa on puukuvioita, jotka erottuvat hienovaraisesti ympäristöstä ja valkoisista kaappeista. Käsin maalatut laatat tarjoavat monia suunnitteluvaihtoehtoja. Yksinkertainen, klassinen muotoilu tai värikkäät kuviot.

15. Moderni yksinkertaisuus

Laatta keittiö takaseinä musta mosaiikki laatat puiset kaapit

Lasimosaiikkilaatta tuo eläviä kuvioita tähän pieneen keittiöön. Lasilaatat jakavat ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laitteiden heijastavan ominaisuuden ja lisäävät väriä huoneeseen, jossa on pääasiassa neutraaleja sävyjä.

16. Tyylikkäät marmorilaatat

Laatat keittiön takaseinässä marmorinen maalaistalo valkoinen

Tässä kutsuvassa maalaistalon keittiössä Carraran marmorilaatat muodostavat hienostuneen laattakuvion. Syvyyden lisäämiseksi suunnittelijat valitsivat laatat, joissa on viistetyt reunat.

17. Käännä perinnettä

Laatat keittiön takaseinässä pisteitä hunajanväriset valkoiset kaapit

Lattiapäällysteenä käytetään usein pieniä pyöreitä laattoja, mutta tässä keittiössä ne asetetaan keittiön takaseinälle. Hunajanvärinen laasti lisää ulottuvuutta ja korostaa laattojen hauskaa muotoa.

18. Lisää lämpöä

Terrakottalaatat asetettu pystysuoraan keittiön takaseinään

Käsin maalatut meksikolaiset Saltillo -laatat lisäävät tähän keittiöön maalaismaista charmia. Miellyttävät terrakotta -sävyt lämmittävät visuaalisesti valkoisia kaappeja ja kontrastivat mustien työtasojen kanssa.

19. Retrohenkeä

mustat laatat keittiön takaseinässä, keltainen yhdistelmä retro

Keltaiset ja mustat laatat luovat retro -tunnelman tähän keittiöön. Värit inspiroivat myös keltaisia ​​keittiökaappeja.

20. Luonnon innoittamana

Keittiön takaseinä, luonnon innoittama, käsinmaalattu ruskea vihreä

Nämä käsinmaalatut laatat keittiön takaseinällä heijastavat yksityiskohtaista työntekoa, joka näkyy koko keittiössä. Ruskean ja vihreän väreissä laatat tuovat keittiön alueelle luonnon ripauksen. Suorakulmaisten ja neliömäisten muotojen yhdistelmä korostaa keittiön yksinkertaisia ​​linjoja.

21. Vastakkaiset laatat

Laatta keittiö splashback hylly mausteet niche

Keittoalueen yläpuolella oleva alkovi on kätevä paikka usein käytettyjen öljyjen ja mausteiden säilyttämiseen. Saat myös mahdollisuuden leikkiä materiaalien kanssa. Laatat, joiden kapealla värillä on kontrastia, muuttavat alueen keskipisteeksi.

22. Tyylikäs aksentti laatat

Keittiön takaseinän laatat valkoinen vaaleansininen maalaistalo

Pienet siniset laatat korostavat tämän kunnostetun keittiön laattapeiliä toistamalla keittiön kaappien sinistä väriä.

23. Klassinen tyylikkyys

Laatta keittiö takaseinä kivi laatat valkoinen aktzen pistettä

Kivilaatat lisäävät tämän kunnostetun keittiön perinteistä luonnetta ja parantavat sen ylellistä ulkonäköä. Harmaat ja valkoiset laatat eivät vaadi liikaa huomiota, silmä putoaa keskelle.

Kaakelikeittiön splashback -valkoiset aksentit sattumalta

neutraalit laatat keittiö takaseinä tyylikkyys lasi

Blickfang -keittiön splashback -väriyhdistelmät

Laatoitettu keittiö takaseinässä tammi puukaapit

Kaakelikeittiö splashback hohtava lasi modaik

Previous Post
Pienen kaupunkipuutarhan suunnittelu – ideoita moderniin puutarhan suunnitteluun
Next Post
Moderni muotoilu lasista ja alumiinista Melbournessa