15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Queens Parkin asuinpaikka Sydneyssä – puumuotoilu lisää taloon lämpöä

puumuotoilu -Queens Parkin asuinpaikka Sydneyssä

Mikä inspiroi lämmintä aromia hyvän kodikkaan arkkitehtuurin suhteen? Tässä on projekti, joka erottuu esimerkkinä puuarkkitehtuurista. Itse asiassa kyseessä on perinteisen kolmen makuuhuoneen kodin peruskorjaus Sydneyn kiinteistössä. Queens Park -asunnon Sydneyssä, Australiassa, suunnittelivat ja rakensivat australialaiset arkkitehdit CplusC. Ne osoittavat todellista rakkautta puumuotoiluun.

Queens Park -asunto puumuotoilulla Sydneyssä

Uima -allas Queens Park -asunnossa Sydneyssä

Perhonen katon muoto heijastuu, kun taas käytävä johtaa rakenteen läpi talon sydämeen. Avoimet asuintilat jakautuvat talon keskelle. Avoimessa tilassa on tilava keittiö, ruokailutila ja puutarha talon takana, jossa puinen terassi ympäröi allasta. Louvren ikkunat ja liukuovet antavat Queens Park Residencelle tilallisuuden jatkuvuuden tunteen ja täyttävät sisätilan miellyttävällä päivänvalolla. Jarrapuusta ja punaisesta setristä valmistettu yksityiskohtainen pergolarakenne suodattaa valon hienoksi filigraaniksi.

Puumuotoilu sisä- ja ulkosuunnittelussa

Ruokasali Queens Park -asunnossa

Keittiö on moderni ja riittävän tilava, jotta siihen mahtuu ruokailutila ja mukava sohva. Periaatteessa avoin oleskelutila luodaan tällä tavalla. Ikkunan edessä oleva ikkuna, jossa on sisäänrakennetut kaihtimet, on myös varustettu penkillä, joka ei ole vain täydellinen lukukulma, kun se on koristeltu tyynyillä ja tyynyillä. Sitä voidaan käyttää myös kasvien tai muiden koristeiden säilytyspaikkana.

Puutarha Queens Park -asunnossa

Penkit löytyvät myös terassilta, ja niihin on yhdistetty moderni, samanmuotoinen ruokapöytä. Moderni pergola tarjoaa miellyttävän sävyn, mutta luo myös kodikkaan ilmapiirin. Aivan tämän oleskelu- ja ruokailutilan vieressä on moderni uima -allas, joka on kehystetty suoja -aidalla turvallisuuslakien vuoksi. Lattiapäällysteenä toimivat modernit ja yksinkertaiset betonilaatat. Voit katsoa modernin talon muita ominaisuuksia alla.

Queens Park Residence - puupanelointi

Previous Post
Pienen kaupunkipuutarhan suunnittelu – ideoita moderniin puutarhan suunnitteluun
Next Post
Moderni muotoilu lasista ja alumiinista Melbournessa