15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yazan Hijazinin puinen penkki – kuvaa liikettä ja pysähdystä

puinen penkki yazan hijazin suunnittelija pronssinen kuparilevy

BenchArc. Yksi Puinen penkki suunnittelija Yazan Hijazin, perustaja Tietämätön Ammanissa, Jordaniassa. Konseptissaan hän yhdistää kaksi ristiriitaista ominaisuutta, kuten liikkeen ja pysähdyksen. Toisaalta muotoilu ilmentää puunrunkoa, toisaalta – se näyttää ikivanhan puisen arkin jäännöksiltä. Jalat haarautuvat luonnollisesti ja tukevat suoraa puuta, jossa on todellinen pronssi- ja kuparipinta. BenchArk on 3,5 metriä pitkä, mikä korostaa sen vahvaa läsnäoloa ja vaatii huomiota myös suuressa huoneessa.

Yazan Hijazinin puinen penkki – Inspiraatio

istuin yazan hijazin design pronssinen kupariosa

Tämän teoksen inspiraatio tulee huoneesta, johon se oli suunniteltu – taidegalleriasta. Se on gallerian kävijöiden ainoa istuin. Voit istua alas ja katsella erilaisia ​​maalauksia tai olla jatkuvasti liikkeellä. Suunnittelija halusi mukauttaa ainoan huonekalun ympäristöön. Ei vain toimiva, vaan myös luova ja ainutlaatuinen. Toisaalta puupenkki kiehtoo kävijöitä, koska heillä on yksi yhteinen elementti – ristiriita. Suunnittelija uskoo ristiriidan olevan kypsyyden merkki. Siksi hän halusi kuvata tämän liikkeen ja pysähdyksen välisen suhteen.

Puupenkin ainutlaatuiset ominaisuudet

penkki massiivipuuta yazan hijazin suunnittelijalat

BenchArcin ainutlaatuiset ominaisuudet johtuvat erilaisista mitoista, rakenteesta, koosta ja materiaalien sekoituksesta. Pääpaino on suunnittelun epätavallisessa rakenteessa. Hänen jalkojensa luonnolliset liikkeet yhdistetään minimalistiseen ja moderniin suoraan linjaan. Tämä näkyy hänen muissa malleissaan, joissa hän yhdistää modernit, minimalistiset piirteet nykyaikaisiin klassisiin käyriin. Puun, pronssin ja kuparin seos on jotenkin alkuperäinen, varsinkin koska metallit ovat todellisessa jauhemuodossaan. Metallijauheen kanssa työskentely oli erittäin vaikeaa, koska halutun ilmeen saaminen kesti paljon aikaa.

Pronssi- ja kupariosa

 puinen penkki yazan hijazin suunnittelija jordan käsintehty

BenchArc puinen penkki, Yazan Hijazin, Anknownymous

puu penkki taidegalleria yazan hijazin suunnittelija anknownymous

puinen penkki yazan hijazin suunnittelija Anknownymous perustaja

puinen penkki yazan hijazin anknownymuous Jordan

Previous Post
Suunnittelija nojatuoli, jossa pussi – Adrenalinan verhoiltu Polifemo -nojatuoli
Next Post
Louis Vuittonin Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection