15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Raskaus – hienoja meikkivinkkejä tuleville äideille

meikkivinkkejä tuleva äiti tavallinen rouge kuiva iho

raskaus on yksi merkittävimmistä ajanjaksoista naisen elämässä. Tänä aikana monet naiset kokevat, että meikkaaminen on erittäin sopimatonta. Tässä muutamia hienoja Meikkivinkkejä tuleville äideille.

 Meikkivinkkejä tuleville äideille – huomaa muutokset kehossa

meikkivinkit raskaus vaaleanpunainen violetti paletti

Tämä tosiasia voidaan selittää organismin lukuisilla muutoksilla tänä aikana. Kun olet raskaana, kehosi tuottaa erilaisia ​​hormoneja, jotka voivat muuttaa hiusten väriä, kasvojen väriä tai kasvojen muotoa.

 Meikkivinkkejä tuleville äideille – ruusuinen ja raikas iho

meikkivinkkejä tuleville äideille herkkä vaaleanpunainen paletti raikas ilme

Iho muuttuu kuivemmaksi kuin ennen, ja siinä voi olla vikoja, joita ei alun perin ollut. Aamulla saatat saada turvonneet silmät suuremmilla pusseilla silmiesi alla, posket voivat olla herkempiä. Raskaudessa on myös positiivisia muutoksia, kuten ihosi saaminen ruusuisemmaksi ja raikkaammaksi.

Onneksi on mahdollista korjata nämä pienet viat yksinkertaisesti muuttamalla meikkien käyttöä, jopa pienen pussin osalta. Jos huomaat, että kasvosi iho on kuivunut, osta päivävoide, joka pitää kasvosi nesteytettynä. Se myös parantaa ihon elastisia ominaisuuksia. Käytä voidetta paitsi kasvoille myös kaulalle ja dekolteelle. Levitä kerma ylhäältä alas. Kun peset kasvosi, älä kuivaa sitä kokonaan pyyhkeellä, vaan jätä se puolikuivaksi – tämä pitää enemmän kosteutta kankaassa. Tämä voi olla sinulle hyvin virkistävää.

Sinulla voi olla turvonnut silmät, kun nouset seisomaan. Paras ratkaisu tähän epämiellyttävään tosiasiaan olisi juoda enemmän vettä. Toinen ratkaisu olisi viileä pakkaus ennen meikin levittämistä tavalliseen tapaan. Ne auttavat poistamaan turvotuksen. Jos teet kaikki nämä ja turvotus ei vieläkään häviä, soita lääkärillesi ja kysy ratkaisua.

Jos meikkisi ei vastaa kasvosi sävyä, sinun on käytettävä eri väriä. Parhaat vinkit ja temput saat erikoistuneista kosmetiikkakaupoista. Siellä olevat myyjät auttavat mielellään oikean meikkivärin valinnassa. On myös parasta käyttää päivävoidetta, joka sisältää aurinkosuojakerroimia. On hyvä, jos käytit nestemäistä meikkiä, ei kermaista meikkiä.

 meikkivinkkejä tuleville äideille herkän näköinen ruskea luomiväri    meikkivinkit tuleville äideille ruskeat herkät helmiäiset

Previous Post
Nella Vetrinan koristeelliset mosaiikkilaatat kylpyhuoneessa
Next Post
Louis Vuittonin Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection