15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nykyaikainen arkkitehtuuri – minimalistinen Breeze House -projekti

Breeze House-nykyaikainen arkkitehtuuri Tokio

the nykyaikaista arkkitehtuuria voidaan nähdä suurille kaupungeille tyypillisenä ilmiönä. Sama koskee Artechnikin Breeze Housen innovatiivista ja erittäin mielenkiintoista konseptia. Minimalistinen talo, joka sijaitsee Japanin metropolissa Tokiossa, sai inspiraationsa kiireisestä kaupunkielämästä. Moderni rakennus kiehtoo vieraanvaraisuudellaan ja tyylikkäällä ulkomuodollaan.

Nykyaikaiset arkkitehtuuriratkaisut – mukavuutta ja turvallisuutta

Yövalaistus betoniseinä Breeze Housessa

Breeze House on täydellinen saavutus sille nykyaikaista arkkitehtuuria. Suunnitellessaan hanketta arkkitehtitiimi otti huomioon monet tekijät – ennen kaikkea asukkaiden mukavuuden, rakentamisen vakauden ja turvallisuuden. Julkisivun maalaismainen ulkonäkö on upeassa teollisessa tyylissä, se toimii suojana ja takaa kestävyyden ja kestävyyden. Minimalistinen rakennus luotiin käyttäen uusinta tekniikkaa, materiaaleja ja uusimpia arkkitehtonisia innovaatioita.

Nykyaikainen arkkitehtuuri – futuristisia rakennuksia

Giant Window Breeze House Tokion puutarha

Ensi silmäyksellä rakennus näyttää hieman synkkältä ja pimeältä, mutta rakastut nopeasti aitoon ilmapiiriin, perinteisyyteen ja klassismiin. Kaunis ulkovalaistus lumoaa ohikulkijat yöllä. Breeze House on todella roolimalli nykyaikaista arkkitehtuuria, koska se ilmentää perinteitä ja innovaatioita.

Viihtyisä moderni rakennus

Portaat ikkuna tokio moderni arkkitehtuuri

Breeze House -projektin perusidea on betonin, teräksen, kiven ja laattojen rakennuksen merkittävä rakentaminen. Kivet ja laatat on tehty luovalla ja taiteellisella tavalla. Lasiseinät ja suuret ikkunat muodostavat yhteyden ulkomaailmaan, joka pysyy erillään kodin mukavuudesta, kodikkuudesta ja mukavasta elämäntavasta. Että nykyaikaista arkkitehtuuria Projekti edustaa suurta sokkeloa, koska useimmat alueet ovat yhteydessä toisiinsa piilotetuilla käytävillä.

Sisustus minimalistiseen tyyliin

moderni portaikko minimalistinen muotoilu

Unelmakodissa on kaikki – minimalistiseen tyyliin sisustettu olohuone, makuuhuone, keittiö, kotitoimisto, moderni kylpyhuone, suuri puutarha ja valtava terassi. Haluttu vapaa tila sisätiloissa on heti havaittavissa. Joillekin talo näyttää olevan tyhjä, mutta kaikki Notwengide on siellä. the nykyaikaista arkkitehtuuria välttää kaikki koristeet ja pienet asiat ja korostaa puhtaita muotoja, värejä ja muotoilua.

Yksityisen tilan merkitys

Breeze House Tokion sisätilat

Että Tekninen tiimi, tätä mallia varten nykyaikaista arkkitehtuuria suunniteltu ja toteutettu, välitti tärkeimmän viestinsä tällä tavalla. Kyse on lähinnä yksityisten tilojen merkityksestä metropolissa, jossa voit helposti menettää identiteettisi. Tavoitteena oli luoda paikka, jossa voit vetäytyä rakkaidesi kanssa ja kokea yksityiset onnellisuutesi. Breeze House -projektin ironinen nimi vain korostaa ajatusta siitä, että mikään ei saa tuhota tätä modernia rakennusta.

Malli arkkitehtuurille

Arkkitehtuuri Tokyo Breeze

Breeze House Tokiossa

Breeze Housen Tokion futuristinen rakennus

Sisustus puristiseen tyyliin

Portaikon sisustus Breeze House

Previous Post
Suunnittelija nojatuoli, jossa pussi – Adrenalinan verhoiltu Polifemo -nojatuoli
Next Post
Louis Vuittonin Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection