15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Loma -asunto Etelä -Afrikassa – moderni talosuunnittelu

moderni loma -asunto Etelä -Afrikassa - uima -allas

Tämä ylellinen Loma-asunto sijaitsee Kapkaupungissa, Etelä -Afrikassa. Se on 335 m² Loma -asunto Etelä -Afrikassa, jonka on rakentanut arkkitehti Luis Mira. Talossa asuu yksi henkilö, joka kutsuu usein vieraita. Tällainen rakennus vaatii tilavan oleskelutilan, joka sopii monille ihmisille, ja tarjoaa myös eristetyn yksityisen alueen.

Loma -asunto Etelä -Afrikassa

Loma -asunto Etelä -Afrikassa - moderni oleskelutila

Että Loma -asunto Etelä -Afrikassa sijaitsee kauniilla alueella – lähellä voit ihailla vuoria ja tietysti magneettista merta. Suunnittelussa on taipumus avata rakennus mahdollisimman paljon henkeäsalpaavalle luonnolle. Talo on suunniteltu kahdessa kerroksessa. Pohjakerroksessa on ruokailutila, keittiö ja kaksi eri makuuhuonetta.

Moderni loma -asunto

Loma -asunto Etelä -Afrikassa - lasijulkisivu

Olohuone avautuu suurelle puukannelle, jossa on uima -allas ja palmuja. Se tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät merelle. Alusta on täydellinen mukava päivä auringon alla. Toisessa kerroksessa on toinen huone, joka toimii makuuhuoneena ja olohuoneena. Kattoterassi koko ensimmäisen kerroksen yli tarjoaa runsaasti tilaa aterioida ulkona ja tarjoaa ensiluokkaisen merinäköalan. Kaksi kerrosta yhdistää ulkoportaat.

moderni arkkitehtuuri - huvila Etelä -Afrikassa

Tämän sisustus Loma-asunto näyttää luokan. Katto ja sisäseinät ovat valkoisia, lattia puinen. Kalusteet ovat minimalistisia, myös valkoisessa suunnittelussa. Ainoa koriste on kuvia käytävän seinillä. Kaikki pidetään yksinkertaisena ja modernina. Se on harmoninen Loma-asunto, joka ilahduttaa kävijöitä alusta alkaen.

Kirjailija K.H. Christova

Talon ulkopuolinen julkisivuallas

Katso talo meren kaupunki

Pesuallas moderni muotoilu

Island pesuallas ruokailutila liukulasioviovet

Talon uima -altaan pohjapiirros

arkkitehti Luis Mira

Previous Post
Suunnittelija nojatuoli, jossa pussi – Adrenalinan verhoiltu Polifemo -nojatuoli
Next Post
Louis Vuittonin Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection