15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nykyaikaiset jääkaapit testataan – mitä he eivät todellakaan voi tehdä?

Ruoka Hedelmät Vihannekset Edut

Kuva: Konstantin Yoganov

Nykyään modernit jääkaapit ovat monitoimilaitteita, jotka mukautuvat kotitalouden erityistarpeisiin. Olipa jäähdytys, jäädyttäminen tai varastointi – ne hallitsevat kaikki tehtävät ilman ongelmia. Mutta mikä jääkaappi on paras omaan keittiöön? Lukuisat säätiöt vertaavat eri merkkejä. Lopulta tämä auttaa myös loppukäyttäjää, koska testin jääkaappiluettelot antavat selkeän kuvan tärkeistä kriteereistä ja hyödyllisistä toiminnoista.

Tärkeitä valintaperusteita 

Suunnittelu jääkaapin laitteita

Kuva: Kasia Bialasiewicz

Eri jääkaappien vertailu perustuu seuraaviin tärkeisiin kriteereihin:

– tehon kulutus

– Varastointi ja säilytystilat

– jäähdytys

– Jäädytä

Bonuspisteitä myönnetään usein mutkattomasta käsittelystä. Energiansäästölaitteet, joilla on hyvät jäähdytysominaisuudet, sopivat sekä suurperheille että sinkuille. Toisaalta jääkaappipakastimet säästävät tilaa ja toisaalta ne ovat hyvää vastinetta rahalle. Niin sanotun matalan pakkastoiminnon ansiosta jääkaappiin muodostuu vähemmän jäätä ja sulatus on vähemmän tarpeen.

Jääkaapit, joissa on hyödyllisiä lisätoimintoja

Toiminto Bosch jääkaappi moderni keittiö

Kuva: Arsel

Lapsiperheet arvostavat erityisesti kykyä sijoittaa jääkaapit. Valmistajat tarjoavat yhä enemmän joustavia vaihtoehtoja säilytyspinnoille, jotka mukautuvat henkilökohtaisiin tarpeisiin. Esineet pienistä tölkeistä suuriin pulloihin voidaan säilyttää ilman ongelmia. Kaikki löytää paikkansa – erityiset laatikot on suunniteltu myös herkille elintarvikkeille, kuten hedelmille tai vihanneksille. Sisäinen jäähdytystekniikka auttaa näitä osastoja jäähdyttämään liikaa, jotta vihannekset tai hedelmät säilyvät tuoreina mahdollisimman pitkään. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, myös jääkaapin ulkonäkö vaikuttaa. Suuntaus on selvä – jääkaapille on ominaista puhtaat linjat ja neutraalit värit. Valkoinen väri väistyy; sen sijaan hopea ja musta ovat tällä hetkellä muodissa. Jos haluat kokeilla, voit valita punaisen tai sinisen variantin.

Robert Bosch Hausgeräten asiantuntijat tietävät tarkasti, mitkä kriteerit vaikuttavat valintaan – eri jääkaappien vertailun jälkeen Stiftung Warentest julisti KGE39AI40 -jääkaapinsa testivoittajaksi kahden muun laitteen rinnalla. Mutta myös kaikki muut Bosch jääkaapit ja pakastimet vakuuttavat hyvällä laadullaan ja vaikuttavalla muotoilullaan.

Moderni keittiölaite – monitoiminen ja tyylikäs

muoto jääkaappi hopea

Kuva: Ljupco Smokovski

Keittiö, jossa jääkaappi metallisella ilmeellä

nykyaikaiset jääkaapit kriteerien valintabudjetti

Kuva: Alta C..

Previous Post
Suunnittelija nojatuoli, jossa pussi – Adrenalinan verhoiltu Polifemo -nojatuoli
Next Post
Louis Vuittonin Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection