15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Upeat seinäkoristeet korostavat yksilöllisyyttäsi kotona

olohuone-lämmin-värimalli-puuseinä-koristelu

Talon seinät ovat kuin tyhjä kangas, joka odottaa sisustusta. Seinäkoristeisiin käyttämäsi kuvat ovat ainutlaatuisia sinulle. Alitajunnan tasolla edustat ideoitasi, unelmiasi ja persoonallisuuttasi seinäkoristeiden kautta. Tämä on positiivinen asia, kuten valittujen esineiden yhdistelmä, joka antaa kodillesi oman luonteensa. On olemassa lukuisia tuotteita, jotka voivat parantaa kotiasi. Maalauksista, valokuvista, seinäkelloista, keramiikasta ja niin edelleen löydät laajan valikoiman esineitä, joita voit näyttää seinälle. Seinien suunnitteluelementtejä ei tarvitse ostaa kaupasta, jotta saadaan aikaan jotain erilaista ja ilmeikkäämpää.

Perhevalokuvakollaasi – seinäkoriste olohuoneessa

perhevalokuvat kollaasi olohuone

Personoi poskisi muotoilu käyttämällä näyttöelementtejä tai alkuperäisiä taideteoksia. Sen sijaan, että poimisit paljon pieniä esineitä, tee vaikutelma suurilla kappaleilla, jotta saat siistin modernin ilmeen. Perhevalokuvat voivat näyttää pieniltä ja merkityksettömän yksilöllisiltä, ​​mutta ehkä suuresti laajennetuista erityisistä suosikeista tulee voimakkaita taideteoksia. Vaihtoehtoisesti voit luoda kollaasin ja näyttää täydellisen kokoelman valokuvia ja muita muistoesineitä yhdessä paikassa tehdäksesi mielekkään suunnittelun.

vilkas seinäkoriste kasveilla

elävät-seinä-koristelu-kasvit

kasvien seinäkoriste

Muut epätavalliset seinäkoristeet antavat maiseman tai puutarhan tulla taloon. Kuin elävä seinä, jossa on kasveja pystytasossa. Nämä näyttävät upeilta ja niistä tulee hyvä keskustelunaihe. Jos tämä ajatus on hieman äärimmäinen, ripusta koristekasvit suoraan seinälle tuodaksesi rehevän lehtien raikkauden kotiisi. Muut luonnolliset tai orgaaniset kokonaisuudet voivat olla rauhoittavia vesiasetuksia, jotka kuulostavat yhtä hyvältä kuin ne näyttävät. Tai jopa läpinäkyväksi seinäksi asennettu akvaario esittelee kiehtovan seinäkoristeen, joka muuttaa aina väriä ja muotoa.

Ole siis luova, käytä valitsemiasi seinäkoristeita lisätäksesi omaperäisyyttä ja ainutlaatuista persoonallisuutta sisustukseesi.

kirjoittanut Jaz

Perhekuvien järjestely ruokasalissa

perhevalokuvat-järjestely-ruokasali

keraamisten laattojen seinien koristelu

Valokuvakollaasi seinäkoriste olohuone

maalaismainen olohuone ja keraamiset levyt seinällä

maalaismainen-olohuone-keraaminen-seinäkoriste

  violetti makuuhuoneen puun koristelu

herkkä seinämaalaus lastentarhassa

herkkä-seinämaalaus-lastenhuone

seinäkoriste-olohuone

ruskeat seinät-värikkäät-seinä-tarrat

blue-wall-room-white-wall-decoration-kukkia      seinäkoriste-lastentarha-meri-teema

lastentarha yksisarvinen seinä tarra

Previous Post
Tee-se-itse-ideoita-käsityöprojekteja tiileillä
Next Post
15 upeaa urheiluallasmallia