15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tämä hämmästyttävä riippuva sänky tukahduttaa sinut varovasti nukkumaan

John Huffin innovatiivinen muotoilu

kaunis riippuva sänky

Jotain täysin erilaista, erittäin innovatiivinen sängyn muotoilu, joka sopii sekä aikuisille että lapsille. Tämä upea huonekalu esittelee kauniin Riippuva sänky Kirjailija: John Huff Sen sijaan, että seisot lattialla, tämä kaunis huonekalu ripustetaan katosta. Kelluvan muotoilu Riippuva sänky esittelee fantastisen esteettisen, mutta jopa enemmän. John Huffin mukaan (You Tubessa haastateltuna) se on myös erittäin hyväksi terveydellesi.

Upea riippuva sänky – iso ja mukava

kaunis riippuva sänky makuuhuoneessa

Ehkä kevyesti nukkuminen on hieno idea, mutta juuri siksi hämmästyttävä Riippuva sänky suunniteltiin. Sen ihastuttava kartiomainen muoto näyttää pieneltä teltalta tai roikkuvalta kapselilta, joka voidaan sisustaa monella jännittävällä tavalla. Sänky on erittäin mukava ja säädettävä pyöreä patja tarjoaa optimaalisen tuen monille muodoille ja ihmisille. Varovasti keinuva liike Riippuva sänkySen lisäksi, että se rauhoittaa, se näyttää olevan hyvä verenkiertoon. Tämä viittaa siihen, että saatat pystyä parantamaan yleistä terveyttäsi nukkuessasi.

Verhot voidaan vaihtaa helposti

kaunis riippuva sänky punaisilla verhoilla

Takaisin fantastiseen ulkonäköön des riippuva sänkyKuten tästä kauniista galleriasta voidaan nähdä, sama sänky voidaan pukea monin eri tavoin jokaiseen makuun. Voit helposti vaihtaa verhot, koska ne liukuvat auki pohjapatjan rungon yli. Tällä tavoin sänky voidaan jättää yksinkertaiseen mutta kauniiseen tavalliseen tilaansa tai se voidaan muotoilla sopimaan tiettyyn sisustussuunnitelmaan.

ihanteellinen rentoutumiseen raikkaassa ilmassa

Riippuva sänky rentoutumiseen verannalla

D.hän on hämmästyttävä riippuva sänky voidaan ripustaa tukevaan kattoon makuuhuoneessa tai ulkokehykseen – patiolle tai katetulle alueelle. Kuvittele rentoutumista raittiissa ilmassa verhoilla, jotka suojaavat sinua liialliselta auringolta ja ikäviltä pistäviltä hyönteisiltä, ​​kun olet mukavasti nukkumassa onnellisiin uniin. Tämä on ehdottomasti askel ylös yksinkertaisesta riippumatosta.

kirjoittanut Jaz

Kaunis riippuva sänky seisoo täydellisesti puutarhassa …

kaunis riippuva sänky puutarhassa

teltassa…

kaunis riippuva sänky teltassa

rannalla…

kaunis riippuva sänky rannalla

terassilla…

kaunis riippuva sänky ihanteellinen ulkokäyttöön

tai makuuhuoneessa

kaunis riippuva sänky - oranssi suunnittelu

Previous Post
Tee-se-itse-ideoita-käsityöprojekteja tiileillä
Next Post
15 upeaa urheiluallasmallia