15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Huoneessa on peiliseinä optisille efekteille ja jalo

peiliseinä olohuone grid sohva matto kuvia lattiavalaisin

Ne ajat ovat menneet, kun peiliseinä havaittiin heti merkkinä vanhentuneesta suunnittelusta. Kyllä, peiliseinät juhlivat nyt suurta paluutaan sisustussuunnittelussa. Olet taas mukana! Tietenkin ne voivat herättää hyvin erilaisia ​​vaikutelmia, puhtaasta ja modernista visiosta ylelliseen ja dekadenttiin ulkonäköön, meillä on kaikki siellä. Monilla talon asukkailla olisi varmasti tämä retro -tunnelma yhdessä Huoneessa on peiliseinä mieluummin, mutta tämän päivän viesti keskittyy moderneihin ja tyylikkäisiin asuinalueisiin. Lue, katso kuvagalleriamme ja opit kuinka kotisi peilipinnat heijastavat valoa, luovat uuden tilan tunteen ja lisäävät tyylikkyyttä sisustukseesi.

Huoneessa on peiliseinä moderniin tyyliin

peiliseinä kylpyhuone valkoinen yksinkertainen moderni konsoli kaapit

Nyt on aika määritellä uudelleen peiliseinien käsite. Voitko kuvitella esimerkiksi mukavamman kylpyhuoneen kuin alla olevassa kuvassa? Ian Moore Architectsin minimalistinen huone, jossa on peiliseinä, on puhdas, selkeä tyyli. Peilit korostavat huoneen kevyttä ja avointa tunnelmaa.

Peiliseinä kylpyhuoneessa

huone, jossa on peiliseinälaatat värikäs design -kylpyhuone

Peiliseinät ovat myös loistava vaihtoehto alueille, joilla on mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tässä naisten huoneessa on 126 laattaa, joiden koko on 15 x 15 cm. Huomaa, kuinka ne on järkevästi järjestetty värisävyjen mukaan. Ja mitä muuta meillä on tässä huoneessa, jossa on peiliseinä? Tietenkään mikään yksitoikkoinen seinä välissäsi ei vain tunne masennusta. Tämän välttämiseksi täällä käytettiin peilejä. Huone tuntuu nyt avoimemmalta ja ainutlaatuiset laatat heijastuvat erinomaisesti.

Kylpyhuone peiliseinällä ja seinävalaisimilla

peiliseinäkylpyhuoneen minimalistiset pesualtaat

Lattiasta kattoon ulottuvat peiliseinät voivat varmasti asettaa huoneen näyttämölle, mutta vaikka peilit peittävät vain puolet seinästä, se voi olla yhtä houkutteleva. Seuraava moderni huone, jossa on peiliseinä, on kylpyhuone ja näyttää vakuuttavasti peilin suuren heijastavuuden.

Olohuoneen peiliseinä heijastaa merta

huone peiliseinällä moderni sisustus kerma ruokapöytä kattokruunu

Kun puhumme peilien heijastavuudesta, haluamme pitää silmällä vielä yhtä näkökohtaa, joka on otettava huomioon huoneessa, jossa on peiliseinä. Ja jos ikkunan ulkopuolella on henkeäsalpaavat näkymät, peilit ovat todella ilmeinen valinta. Tämä moderni huoneisto merinäköalalla hyödyntää ruokasalia, jossa on peiliseinä, joka tuo meren sinisen taloon.

Peiliseinä seinäyksikkönä yhdistettynä alalautaan

peiliseinä olohuone sohva olohuone sisustus huonekalut moderni

Peilit voivat lisätä paljon kiiltoa muuten tummille ja huomaamattomille alueille, ja tulokset ovat usein erittäin tyydyttäviä. Esimerkiksi tässä huoneessa, jossa on peiliseinä, neutraalit värit heräävät henkiin.

Makuuhuone peiliseinällä

peiliseinä sisustusidea moderni parkettilattia terassi tuoli

Haluatko myös lisätä viileää, rohkeaa kosketusta makuuhuoneeseesi? Kokeile sitten peilejä sängyn takana olevalla seinällä. Tämä heijastava tausta antaa sinulle mahdollisuuden järjestää sängyt ja yöpöydät mielenkiintoisella tavalla. Mutta vaikka huone, jossa on peiliseinä, voit silti pitää asiat puhtaina ja nykyaikaisina.

Huone peiliseinällä – Ylellisesti peilatut alueet

peiliseinä idea makuuhuone punainen päätyverhoilu vintage -tyyliin

Puhtaat, modernit, peiliseinäiset huoneet ovat kiistatta houkuttelevia, mutta joskus myös pieni ylellisyys kelpaa! Peilin tyyli ei ole aina tärkeä. Kuinka asetat tilan, on tärkeää. Hollywood Regency Room Maison 140 -boutique -hotellissa on ylellisyyttä. Peili ei ole koristeltu tai koristeltu, mutta se heijastaa jokaista huoneen dekadenttia yksityiskohtaa.

Peiliseinä ylellisessä ruokasalissa

huone peiliseinällä ruokasali sisustus riikinkukko ruokapöytä

Ruokasali on täydellinen huone, jossa on peiliseinä, ja tämä kaunis tila tässä kuvassa on epäilemättä upea. Huomaa, kuinka seinä heijastaa hienosti erikoistuotteita, tarkoitamme riippuvalaisinta ja riikinkukkoa! Ehkä siksi peili näyttää niin upealta vain sen pinnalla loistavien esineiden ansiosta.

Käytävähuone, jossa peiliseinä taitettuna

peiliseinä eteinen eteinen design laatat valkoinen seinä bordeaux fold

Olemme nyt astumassa erityiseen huoneeseen, jossa on peiliseinä! Nämä peilit eivät ole tuttuja peiliseiniäsi. Tässä ei ole kyse peiliseinän dramaattisesta kulmasta ja heijastuksista. Ei, tämä on koko sisäänkäynti, joka on tyylikäs peileillä.

Peiliseinä, jossa raidallinen ilme

huone, jossa peiliseinä raidat ruokasali tuoli turkispuuta

Oletko kiinnostunut myös erilaisesta peilin pinnasta huoneessa, jossa on peiliseinä? Näytämme sinulle loistavan idean. Tämä Toronto Interior Design Groupin raidallinen aksenttiseinä koostuu peiliseinästä yhdistettynä MDF -paneeleihin. Tuloksena on kiiltävä seinä, joka näyttää entistä maanläheisemmältä.

huone peiliseinällä kylpyhuone vintage kattokruunu pesuallas

huone peili seinävaikutus olohuone matto sohva vihreä musta

huone peiliseinällä valkoinen lasipöytä vesiputous sisustus

peiliseinä jalo muotoilu nahka nojatuoli vintage olohuone vihreä palkki

Previous Post
Tee-se-itse-ideoita-käsityöprojekteja tiileillä
Next Post
15 upeaa urheiluallasmallia