15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Felicity Huffman ja 50 yhdysvaltalaista julkkista ovat mukana lahjonta -skandaalissa

Näyttelijät Felicity Huffman ja Lori Loughlin

Viisikymmentä ihmistä syytettiin tiistaina lahjuksista Yhdysvaltojen arvostetuille korkeakouluille ja yliopistoille, jotta he voisivat antaa lapsilleen opiskelupaikan. Hollywood -tähdet Felicity Huffman (56) ja Lori Loughlin (54) ovat kymmeniä kuuluisuuksia ja varakkaita vanhempia. Amerikan viranomaiset nimesivät sen suurimmaksi petokseksi, jonka Yhdysvaltain oikeusministeriö on koskaan syyttänyt, ja vanhempia syytetään arviolta 25 miljoonan dollarin takaisinmaksusta.

Lori Loughlin ja hänen tyttärensä petosskandaali Yhdysvalloissa

Vähintään yhdeksän urheiluvalmentajaa ja 33 varakas vanhempaa, joista monet olivat laillisia, talous-, muoti-, ruoka- ja juomateollisuudessa, syytettiin lahjonnasta. Kymmeniä heistä, mukaan lukien Huffman, Emmy-palkittu näyttelijä Lynette Scavon roolista TV-sarjassa Desperate Housewives, pidätettiin keskipäivällä..

New York Times julkaisi täydellisen luettelon nimistä. Huffman ja Loughlin ja heidän miehensä, muotisuunnittelija Mossimo Giannulli, ovat siellä. Yhdysvaltain asianajaja Andrew Lelling kuvaili syytettyjä vanhempia “varallisuuden ja etuoikeuksien luetteloksi”.

Felicity Huffman ja aviomies William H Macy

Felicity Huffman esiintyi Los Angelesin oikeussalissa tiistaina iltapäivällä. Tuomari Alexander F.MacKinnon määräsi 250 000 dollarin takuita. Huffmanin aviomies William H. Macy, jota ei syytetty, istui eturivissä oikeudessa.

Full House -näyttelijä Lori Loughlin oli tuomioistuimen ulkopuolella, mutta hänen miehensä Mossimo Giannullin takuita määrättiin miljoona dollaria. Heti kun hän oli maksanut summan, hän saattoi mennä kotiin.

Seuraava oikeudenkäynti Felicity Huffmanille ja Mossimo Giannullille on määrä järjestää 29. maaliskuuta Bostonissa. Molempien oli luovutettava passinsa tuomioistuimessa, eivätkä he näin ollen saa matkustaa Yhdysvaltojen ulkopuolelle.

Lori Loughlin ja hänen aviomiehensä Mossimo Giannulli ovat mukana lahjonta -skandaalissa

Previous Post
Tee-se-itse-ideoita-käsityöprojekteja tiileillä
Next Post
15 upeaa urheiluallasmallia