15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oikea valinta moderneihin puutarhakalusteisiin ja mitä kannattaa ottaa huomioon

ideoita puutarhakalusteisiin siirrettäviksi, säänkestäviksi ja verhoiltuina

Ei ole väliä, etsitkö vain inspiraatiota ja ideoita tai olet valmis asentamaan terassisi. Nykyaikaiset puutarhakalusteet kannattaa ehdottomasti harkita. Mukavilla puutarhakalusteilla rentoutumiseen, viihdyttämiseen ja illalliseen voit nauttia ulkoalueestasi ja se tekee siitä myös upean. Halvat muoviset puutarhakalusteet, jotka eivät kestä kauan, ovat pitkään olleet menneisyyttä ja tänne oli pitkä matka. Nykyään niillä on sama prioriteetti kuin sohvalla ja tuoleilla sisätiloissa. Täältä löydät muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua valitsemaan oikeat modernit puutarhakalusteet ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Miten sinun pitäisi valita modernit puutarhakalusteet terassillesi

Puutarhakalusteet aurinkosuojalla, rottinkinen oleskelualue

Sisätiloille tyypillisesti sinun on myös järjestettävä huonekalut ja koristeet takan ympärille ulkona. Valita modernit puutarhakalusteet, jotka ovat liikkuvia ja säänkestäviä ja joissa voi olla tai on verhoilu ja tyynyt. Jos sinulla on takka tai tulipalo ulkona, koristele se ja lisää aksentteja sisätiloille tyypillisesti. Joten vieraasi joutuvat muistuttamaan itseään säännöllisesti, istuvatko he sisällä vai ulkona.

Arvioi, mihin ulkotehtäviin terassin pitäisi sopia

Huonekalut, jotka on valmistettu rottinkipehmusteista verhoiltuun ulkotakkaan

Suunnittele ulkoalueesi sen mukaan, haluatko enemmän yksityisiä tapaamisia muutaman ystävän kanssa vai aiotko järjestää grillijuhlia suuremman ihmisryhmän kanssa. Näin voit helpommin päättää, kuinka monta istuinta tarvitset ja mikä puutarhakalusteiden muodollisuus on tarpeen. Suuret sohvat ja lisäkalusteet ovat ihanteellisia suurille patioille. Pienemmille ulkoalueille ja intiimimpiin juhliin on kuitenkin modernit puutarhakalusteet Yhdistä yksittäiset tuolit ruokapöytään.

Ole luova ja tee terassista leikkisä

Ulkokalusteiden sisustusideoita swing aurinkotuoli

Puutarhakalusteiden ei tarvitse olla tavallisia. Älä unohda, että ulkotilasi tulisi olla sekä hauskaa että rentouttavaa. Siinä mielessä riippumatot, kuistin keinut tai ulkovuode ovat loistava idea. Nykyaikaiset puutarhakalusteet voi sisältää monia tarkoituksia, kuten syömistä ja nukkumista. Ennen kaikkea heidän pitäisi kuitenkin osallistua puutarhassa tai ulkoalueella nauttimiseen ja rentoutumiseen siellä. Jos aiot lisätä keinuja, käytä rakenteita, jotka kestävät painon. Tämä pätee erityisesti, jos haluat kiinnittää sen kattoon. Voit tehdä tämän käyttämällä myös huvimajaa, josta voi samanaikaisesti tulla myös aksentti puutarhassa.

Suunnittele ja valitse huonekalut talon tyylin mukaan

Suunnittelukalusteet modernit muodot allas terassi puutarha

Ulkoalueen tulisi heijastaa talon tyyliä ja arkkitehtuuria eikä olla vastakkain toistensa kanssa. Jos sinä modernit puutarhakalusteet varmista, että ne ovat väriltään samanlaisia ​​kuin talo ja että ne on valmistettu samanlaisista materiaaleista ja muodoista. Ei ole vaikeaa löytää jotain sopivaa, koska tarjolla on monia erilaisia ​​tyylejä minimalistisesta koristeelliseen tai ylelliseen huonekaluun. Selaa useita huonekaluliikkeitä ja kokeile huonekaluja löytääksesi oikea.

Anna sisä- ja ulkomuotoilun virrata toisiinsa

Aseta oleskelualue kattoparvekkeelle, puukalusteet ja moderni kulmasohva

Terassikalusteiden valitsemisen pitäisi olla jännittävä tapahtuma. Mikä voisi olla parempaa kuin lisätä kotiin rentoutumis- ja viihdealue. Määritä etukäteen, kuinka paljon rahaa olet valmis käyttämään nykyaikaisiin puutarhakalusteisiin. Mutta älä unohda, että huonekalujen tulee silti olla säänkestäviä. Tästä syystä voi hyvinkin tapahtua, että ne ovat kalliimpia kuin sisätilojen huonekalut. Pidä tämä seikka mielessä ostaessasi. Lopulta ovat modernit puutarhakalusteet investointi, joka ilahduttaa sinua, perhettäsi ja vieraitasi monien vuosien ajan.

Pehmustetut ulkokalusteet metallikehyksellä

puutarhakalusteet metallikehystyynyt koristetyynyt

Eksoottinen riippumatto puutarhaan

Riippumaton muotoilu-moderni puurunko, joka tuntuu hyvältä

Mausta pyöreä rottinkisohva punaisilla tyynyillä

rottinki puutarha sohva nojatuoli punaiset tyynyt verhoilu

Moderni aurinkotuoli polyratanista

Divaanin rottinkityynyn puutarhasuunnittelu

Terassikalusteet nykyaikaiseen muotoiluun

Oleskelualue parveke puutarhakalusteet rentoutumiseen-ulkoalue

Mukava oleskelualue

Suunnitteluideoita-ulkoalue-sohvasetti-ruokapöydän tuolit

moderni puutarhakalusteiden suunnittelu nojatuoli sohvapöytä rottinki

Istuinryhmä ulkoterassille polyrattan -nojatuoli sohvapöytä

Previous Post
Tee-se-itse-ideoita-käsityöprojekteja tiileillä
Next Post
15 upeaa urheiluallasmallia