15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Marcel Wanders – muotoiluilmiö

innovatiivinen sisustus - kultaa olohuoneessa

Suosittu lause “wow -tekijä” tuskin kestää suunnittelun ilmiömäistä vaikutusta Marcel Wanders tai kuvaile hänen luovuuttaan. Nykypäivän erittäin kilpaillussa suunnittelijamaailmassa on vaikea keksiä jotain ainutlaatuista. Ymmärrettävästi tavaramerkki kuitenkin “Marcel Wanders“Selvästi suosiossa ja tunnustuksessa. Luksushotelleista ylellisiin yksityisasuntoihin hänet on helppo tunnistaa kaikesta, mitä hän tekee. Tyypillinen tyyli erottaa hänet ylellisyyden ja rikkauden sekoituksen kautta. Kuten nämä upeat kuvat osoittavat, on lähestymistapa Marcel Wanders tyypillinen, suurten, rohkeiden ja värikkäiden elementtien rinnakkain, jotka sopivat monenlaisiin ylellisiin asuintiloihin. Suunnittelija pyrkii parantamaan elämänlaatua kaikille niille onnekkaille, jotka nauttivat hänen kiehtovasta ja kauniista sisustuksestaan.

Ylellinen sisustus Marcel Wandersilta

tyylikäs kylpyhuone - moderni idea

Mikä tekee siitä niin alkuperäisen ja onnistuneen? Se ei ole se tosiasia, että hän luo täysin uusia muotoja tai että hän luo jotain, jota ei ole aiemmin käytetty. Todellisuudessa hän löytää ja suunnittelee uudelleen ominaisia ​​muotoja kaikista suunnitteluhistorian aikakausista. Tosiasia on kuitenkin, että hänen työnsä on ainutlaatuista, kiistatta kiehtovaa ja innovatiivista. Ero on hänen energisessä ja rohkeassa lähestymistavassaan, jossa muotojen, pintojen, kuvioiden, tekstuurien odottamattomat yhdistelmät sopivat täydellisesti yhteen.

Sisustussuunnittelu – Marcel Wanders

Sisustus - olohuone, aksentti punaisella sohvalla

“Merkki” Marcel Wanders on eklektinen boheemi sekoitus tyylejä muinaiselta Egyptiltä, ​​italialaisesta barokista, ranskalaisesta rokokokaudesta, mutta myös 1960 -luvun pop -kulttuurista ja modernista futuristisesta “avaruuskaudesta” “tyylikkäästä. Hänen teoksensa kunnioittaa ihmisen luovuutta kaikilta aikakausilta ja kaikista maailman alueista.

Marcel Wandersin moderni sisustus

värillinen sisustus olohuoneessa

Huolimatta ilmeisestä eklektisyydestä, joka epäilemättä rajoittuu epäkeskeisyyteen, jokainen sisustuskohde ja -osa valitaan erittäin huolellisesti ja määrätietoisesti. Voit tuntea sen joko huoneen esineiden dynaamisissa suhteissa tai huomion herättävissä erillisissä sisustuselementteissä.

Hyvä uutinen on, ettäMarcel Wanders“Tavaramerkki on nyt myös yleisön saatavilla. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden jäljitellä sisustussuunnittelua ja myös suunnitella oma talo tyylikkäästi. Jokainen voi nauttia sisustuksesta Marcel Wanders nauti kuinka jännittävää se on?

kirjoittanut Jaz

jännittävä punainen sohva - sisustus

Previous Post
Tee-se-itse-ideoita-käsityöprojekteja tiileillä
Next Post
15 upeaa urheiluallasmallia