15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele sisätilojen portaat modernilla tavalla – inspiraatiota arkkitehtiasunnoista

Sisäportaat moderni -Stalten-konsoli-portaikko-lasit% cc% 88nder-step-wood

Sisätiloihin integroitu portaikko saa sen näyttämään avoimelta, tilavalta ja valolta. Käytetyt materiaalit on valittu erittäin huolellisesti, koska niiden ei pitäisi enää olla vain kestäviä, vaan ne sulautuvat tyylikkäästi ympäröivään sisustukseen ja jopa täydentävät sitä. Lisäksi a Sisäportaat modernit on suunniteltu ja rikastettu asuintilaa.

Nykyaikaiset puusta ja lasista valmistetut sisäportaat – puusta valmistetut portaat ja kantavat lasinpuikot

Sisäportaat moderni -Stalten-konsoli-portaikko-lasit% cc% 88nder-woodstuffen-design

Riippuen valinnasta ja sisustuksen sopivuudesta sisätilojen portaat ovat pääosin puuta, terästä, lasia ja betonia. Omat ideat ovat tärkeässä roolissa suunnittelussa, mutta arkkitehtoniset olosuhteet otetaan huomioon ennen kaikkea.

Suunnittele sisäportaat modernilla tavalla – innovatiivinen portaikkorakenne

Sisäportaat moderni -Stalten-konsoli-portaikko-lasitus% cc% 88nder-wood-step

Kun materiaalit on valittu, pintojen käsittely tulee kyseenalaiseksi, jolla on erityisen tärkeä rooli sisustuksessa. Hyvä tuntuma ja korkealaatuiset materiaalit ovat ratkaisevia sisäportaiden kestävyyden kannalta.

Sisäportaat asetettu kohtaukseen avoimessa asumiskonseptissa – moderni huvila AMT Tel Avivissa

sisustus-portaat-moderni-design-konsoli-portaat-puu-lasi gela% cc% 88nder-licht

Materiaalivalinnasta riippuen tietysti pohjapiirros, sisäportaat voivat muuttaa huoneen täysin. Taitavasti valmistettu ja tyylikkäästi suunniteltu, se ei vain näytä hyvältä, vaan antaa myös valoa huoneeseen ja säteilee lämpöä.

Huoneisto Pariisissa, jossa on moderni sisustusportaikko

sisustus-portaat-moderni-design-kaareva-portaikko-jalo-design-puuseinäverhous

Sisäinen portaikko avaa visuaalisesti huoneen ja päästää valon läpi. Näin se näyttää kirkkaalta, siis positiivisemmalta ja isommalta. Luonnollisesti korkeusraja asumistasojen, sisä- ja ulkotilojen välillä poistetaan.

Portaat ja seinäverhous samasta puumateriaalista

sisustus-portaat-moderni-suunnittelu-kaareva-portaat-puu-suunnittelu-kaide-teräs

Sisäportaat ovat epäilemättä yhdistävä elementti paitsi eri asuintason välillä myös suunnittelun kannalta. Se on arkkitehtoninen komponentti, jolla on toiminnallinen tarkoitus. Lisäksi sen pitäisi ennen kaikkea olla erittäin sitkeä. Sisäisten portaikkojen suunnittelussa ja rakentamisessa käytettävien materiaalien on kestettävä raskaita kuormia ja ne on testattava staattisesti useita kertoja.

Moderni sisätilojen portaikko – suunnittelija Robert J Erdman

sisustusportaat-moderni-muotoilu-kaarevat-portaat-puu-lasi gela% cc% 88nder-valaistus

Samaan aikaan sisäportaat ovat yleensä talon keskeisellä paikalla ja ovat tärkeä osa sisustusta. Laadukkaat ja erittäin kestävät materiaalit esitetään parhaalla mahdollisella tavalla hienon, tyylikkään työn ansiosta. Terästä käytetään enimmäkseen kantaviin elementteihin ja rakenteisiin, mutta se on kiillotettua tai harjattua ja jätetään harvoin karkeaksi, vain katseenvangitsijaksi.

Suunnittele sisäportaat modernilla tavalla

sisustus-portaat-moderni-suunnittelu-kaareva-portaat-kierre-portaat-puu-valaistus

Puuta käytetään usein verhouksina tai portaissa, mutta se tukee aina enemmän tai vähemmän metallia. Esteettiseltä kannalta, mutta myös kulumisen ja korroosion vuoksi, tukirakenne, pultit, kiinnitys- ja liitososat on peitetty, verhottu tai upotettu.

Moderni kierreportaat alapuolelta

sisustus-portaat-moderni-muotoilu-kaareva-portaikko-kierreportaiden suunnittelu

Talon keskeinen paikka, jonka vie portaat, herättää omistajien toiveet futuristiseen muotoiluun. Jokainen portaikko on moderni, tyylikäs tai klassinen, ja se on majoituspaikan käyntikortti.

M -rakennuksen portaikko L’Atelier Ferret Arkkitehtuurit

sisätilojen portaikko-moderni-muotoilu-kaareva-portaikko-musta-valkoinen-stukki

Tämän kaltaisissa teräsportaissa voidaan yhdistää vanha ja uusi, klassinen ja moderni vaikuttavalla tavalla. Portaikko ilman kaiteita näyttää herkulta ja kevyeltä. Toinen erikoisominaisuus täydentää ulkoasua – nousuputket puuttuvat. Toinen näkökohta on pintojen jakava värimaailma sekä valon esiintyminen. Se jättää myös ylimmän kerroksen käytettäväksi toisena huoneena.

Portaikkorakenne yhdistää vanhan ja uuden

sisätilojen portaikko-moderni-muotoilu-kaareva portaikko-puinen portaikko-musta-valkoinen

Sisäinen portaikko ohjaa katsojan huomion ja keskittyy heti asunnon tai talon ylelliseen pohjapiirrokseen. Niiden estetiikka muokkaa myös sisätilojen suunnittelua ja vaikuttaa yleiseen tunnelmaan. Modernisoitu ja kunnostettu, mutta säilyttäen sen tyypilliset piirteet, portaikko osoittaa asunnon erehtymättömän luonteen.

Yksinkertaiset kierreportaat, jotka on valmistettu yksinomaan rei’itetystä peltilevystä

sisustus-portaat-moderni-suunnittelu-moderni-huoneisto-kaareva-portaikko-rei'itetty arkki

Yksinkertainen teräsportaikko, joka on tulkittu mielenkiintoisella tavalla, heijastuu vaikuttavalla tavalla katseenvangitsijaksi kaupunkihuvilassa. Olohuoneesta se avautuu yksityisille alueille, tietysti toinen portaikko on käytettävissä. Tämä kierreportaat, jotka on valmistettu rei’itetystä peltilevystä, on onnistuneesti järjestetty valoisaan huoneeseen.

Aksentti modernissa, tilavassa huoneessa – sisäportaat

sisustus-portaat-moderni-muotoilu-kaareva-portaat-kierre-portaat-rei'itetty teräslevy

Nykyaikaisissa asuinrakennuksissa sisäportaiden suunnittelu on yleensä haaste yhdistää arkkitehtuurin estetiikka ja tyylikäs, moderni asumiskulttuuri yhdeksi. Innovatiiviset mallit tulkitsevat tätä arkkitehtonista elementtiä uudella tavalla, ja sen käytännön tarkoituksen lisäksi se saa jo uuden merkityksen.

Moderni sisätilojen portaikko, joka on valmistettu rei’itetystä peltilevystä

sisustus-portaat-moderni-muotoilu-kaareva-portaat-teräs-rei'itetty arkki

Rei’itetty arkki, jossa on erilaiset aukkojen tiivisteet, luo tehokkaan varjojen leikin ja itse portaikko näyttää enemmän taideteokselta kuin toiminnalliselta rakenteelta. Koko asunnon sisustukseen ja kalusteisiin kuuluu silmiinpistävä teräsrakenne, jossa on metallisia yksityiskohtia.

S + D Architectsin suunnittelema huoneisto – Pariisin asunto, sisustettu portaikko modernilla tavalla

sisustus-portaat-moderni-muotoilu-taitto-portaat-kelluva-teräs-kaide

Kaksikerroksinen huoneisto, jossa on 140 neliömetriä asuintilaa, remontoitiin ja muodostettiin yhteys alakerran yhteisen huoneen ja yläkerran kahden huoneen välille. Sisäiset portaat toimivat aksenttina modernissa arkkitehtuurissa, ja ne tunnetaan myös konsoliportaina tai kelluva portaikko.

Suunnittele sisäportaat modernilla tavalla – portaikon järjestäminen

sisustus-portaat-moderni-muotoilu-kelluva-portaikko-geometrinen-suunnittelu-bu% cc% 88cherwand

Konsoliportaiden tyypillinen piirre on, että askelma näyttää kelluvan vapaasti seinältä. Ilmeisestä lavastuksesta huolimatta tämän tyyppisissä sisäportaissa on myös rakenteellisesti välttämätön tukirakenne. Teräsportaat on todella integroitu seinään ja peitetty sitten näkyvällä puisella kulutuspinnalla. Puu on sitten suunniteltu harmaaksi, kuten lattia.

Portaat kulkevat hyllyillä – Studio SD: n suunnittelema sisätilojen portaikko

sisustus-portaat-moderni-muotoilu-puiset-portaat-kelluvat-säilytystilat-suunnittelu

Konsoliportaat voidaan rakentaa monin tavoin ulkoa. Myös muut materiaalit kuin puu, kuten marmori, graniitti tai betoni, soveltuvat portaisiin.

Moderni huvila Ranskan Rivieralla, jossa on modernit puiset portaat

sisustus-portaat-moderni-muotoilu-puu-kierreportaat-seinäverhous-suunnittelu

Tämä nykyaikaisesta puusta valmistettu kierreportaat, joissa on portaiden puinen verhous, on ominaista sen veistoksellisuudelle. Portaikkorakenne, jossa on puiset portaat, jotka on valmistettu höyrytetystä massiivipyökistä, on tyylikäs.

Sisäportaat modernisti suunniteltu perinteisistä rakennusmateriaaleista – Duplex -huoneisto Pariisissa – Saint-Germain des Prés

sisustus-portaat-moderni-suunnittelu-kierre-portaat-puu-teräs-kaapeli-valaistus

Pariisin duplex -asunnon sisäportaita voidaan kuvata yksittäisiksi portaiksi, vaikka sen rakenne on erittäin leikkisä ja monimutkainen. Vaaleasta puusta valmistetut askelmat luovat onnistuneen kontrastin tummaksi lakatulle saha- ja runkorakenteelle.

Konsoli taitettu portaikko modernissa pariisilaisessa duplex -huoneistossa

sisustus-portaat-moderni-design-stringer-portaikko-neonvihreä kirjaseinä

Jos kyseessä on portaikko, jossa on sauvat, kantava rakenne ei sisälly portaiden kiinnikkeisiin, vaan itse askelmiin. Näitä vahvistetaan, jotta ne kestävät koko taakan. Moderneilla malleilla kaiteet poistetaan kokonaan. Tämä sisäportaikko on täydellinen ratkaisu tilan puutteeseen.

Palma Plaza Austinissa, Teksasissa, Yhdysvalloissa – tutkimus tutkimuksen alla portaiden alla ja tee siitä toimiva

sisustus-portaat-moderni-suunnittelu-musta-valkoinen-tiili-seinä-säilytystilaa

Tämä portaikkorakenne on toimivampi kuin koskaan. Portaat mahdollistavat muuten pienen tilan käytön korkeudessa ja tarjoavat myös lisätilaa portaikkorakenteen alle. Se on täydellinen ratkaisu pieniin huoneisiin, joissa on riittävä kattokorkeus.

Lastenhuone Pariisin huoneistossa – säilytystilaa portaiden alla

sisustus-portaat-moderni-suunnittelu-askel-varasto-tilaa-lastenhuone-pieni asunto

Sisäiset portaat optimoivat sisustuksen jokaisesta näkökulmasta ja asettavat siihen aksentteja.

Previous Post
Tee-se-itse-ideoita-käsityöprojekteja tiileillä
Next Post
15 upeaa urheiluallasmallia