15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Alkuperäiset suunnittelijakalusteet – Bernhard Burkardin Curt -kansituoli

suunnittelija huonekalut kansituoli nojata Bernhard Burkard

Suunnittelijan huonekalut alkuperäinen ajatus herättää meidät ajatuksiin ja jossain määrin tunteisiin. Sveitsiläinen studio Bernhard Burkard vakuuttaa meille, että tämä kansituoli on täysin turvallinen ilman takajaloja. Yksi voi rauhallisesti Curt -kansituoli istua ja lukea kirjoja huoletta.

Suunnittelukalusteet alkuperäisellä idealla

design -huonekalut alkuperäinen design -kansituoli ilman jalkoja

Tämä Design -kansituoli on houkutteleva yksinkertaisuudessaan. Ulkonäkö on hyvin yksinkertainen, mutta tekee silti suuren vaikutuksen. Parhaan vakauden saavuttamiseksi se on nojattava seiniin tasaisessa kulmassa. Alaosan liukuesteet tarjoavat tukevan pidon kaikilla pinnoilla ja ovat samanlaisia ​​kuin tulitikut. Vaikka se näyttääkin vaaralliselta, se tarjoaa istumismukavuutta ja rentoutumista joka tilanteeseen.

Bernhard Burkardin suunnittelukalusteet – Curt -kansituoli

design -huonekalut verhottuoli

Nykyaikaiset Suunnittelijan huonekalut pitävät myös erittäin tärkeänä korkealaatuisia materiaaleja. Curt -kansituoli koostuu kangasistuimesta kahden diagonaalisen jalan välissä. Itse runko on valmistettu paikallisesta puusta, kuten tuhkasta ja pyökistä. Erityistä on, että tähän projektiin kuuluu myös ihmisiä, joilla on henkisiä tai fyysisiä vammoja Altra Työpaja Schaffhausenissa, Sveitsissä. the Suunnittelijan huonekalut nykyään liittyy usein muita tehtäviä.

Curt -kansituoli, jossa on alkuperäinen muotoilu

design -huonekalut kansituoli verho Bernhard Burkard

Previous Post
Evästeiden antaminen jouluksi – 20 herkullista reseptiä
Next Post
Uudet trendit kylpyhuonekalusteissa – huomiota herättävä turhamaisuus