15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Viehättävä talvella – talvimuoti 2013/2014 mahdollistaa sen

punainen valkoinen kaunis kampaus takki pusero housut

Viehättävä myös talvella? Talvimuoti 2013/2014 tehdä mahdolliseksi! Tänään haluamme näyttää sinulle, kuinka voit näyttää viehätyksesi myös kylmän talven aikana. Kukaan ei saa unohtaa, että paksujen, lämpimien talvivaatteiden alla on herkkä aistillisuus, joka on näytettävä.

Talvimuoti 2013/2014 ja niiden vinkit antavat naisille herkän ilmeen myös talvella

tyylikäs romanttinen musta mekko korvakorut kukat aiheita

Kyllä, tiedämme hyvin, että alhaiset ulkolämpötilat osoittavat selvästi, että kaikki naiset pukeutuvat lämpimästi. Mutta merkitseekö tämä välttämättä kerrospukeutumista ja pientä seksuaalista vetovoimaa? Naisellinen tyyli kylmänä vuodenaikana ei aina salli houkutella naisellista viettelyä. Mutta tietysti on olemassa erilaisia ​​tapoja herättää salaperäisesti vastakkaisen sukupuolen kiinnostus. Tässä haluamme esitellä sinulle joitain suunnittelijaratkaisuja, joiden avulla voit näyttää viehättävältä myös talvella. Sinun ei tietenkään tarvitse näyttää seksisymbolilta ja tai yrittää näyttää enemmän ihoa aina ja kaikin keinoin. Ei, se ei saa olla missään olosuhteissa! Mutta Talvimuoti 2013/2014 antaa meille mahdollisuuden olla mukava kiusaaja vaarantamatta terveyttämme tai näyttämättä paljon kehoamme. Nyt olet jo kiinnostunut ja voit lukea suurella odotuksella! Tässä on parhaat vinkit!

Talvimuodin 2013/2014 mukaan vastakohdat vetävät puoleensa!

moderni top naisten talvi idea seksikäs karisma käyttää turkista

Karkeiden ja hienojen kankaiden yhdistäminen – se on tapa lisätä asuun tietty annos seksuaalista vetovoimaa. Paksu takki hienon mekon päällä on viileä, jopa romanttinen ratkaisu talveksi. Havaitsemme tämän kontrastin Talvimuoti 2013/2014 Louis Vuitton, Prada ja Roberto Cavalli. Yhdistä turkis- tai kashmirtakki tai villainen takki silkki- tai sifonki -mekkoon. Tämä on itse asiassa 20 -luvun muotityyli, joka juhlii nyt suurta paluutaan. Tämä asu sopii todella hyvin iltapukuun. Kuinka pidit siitä? Karkeat vaatteet, rennot paidat, takit ja takit yhdistettynä tiukkoihin hameisiin ja mekkoihin – mikä taas houkuttelee silmiä – tämä yhdistelmä on parhaiten esillä Saint Laurentilla. Ruudulliset kuviot lisäävät kontrastien vaikutusta, yhdistelmää täydentää nahka. Verkkosukat ovat myös osa sitä. Ne korostavat viettelevää vaikutusta!

Näytä pilkkominen – se tuo asuun seksuaalista vetovoimaa ja vastaa talvimuotia 2013/2014

Jotta voit näyttää seksuaalisuutesi talvella, sinun on ainakin oltava valmis tekemään pieniä uhrauksia, esimerkiksi tietyt kehon osat joutuvat kosketuksiin kylmän kanssa. On suositeltavaa löytää tasapaino mukavuuden ja kärsimyksen välillä. Yksi niistä alueista, jotka ovat alttiina kylmille lämpötiloille, on katkaisu. Talvimuoti 2013/2014 suosittelee naisia ​​korvaamaan paksuilla housuilla, käsineillä tai lämpimällä hatulla, mutta halkaisun on oltava syvä. Takki, jossa on V-muotoinen pääntie, voisi olla 50-luvun tyylin tyylikkään siluetin perusta, yhdistettynä turkiskaulukseen ja räätälöityyn vyötäröön. Klassinen talvitakki on avoin edestä, ja sen päällä on herkkä pusero tai yhdistettynä pitsi- tai sifonkiyläosaan.

naisten muoti takit takki kylmä joka makuun

Yllä mainitsemamme tasapainon säilyttämiseksi on parempi näyttää osa kehoa avoimesti, mutta jättää kaikki muu peitettynä. Kankaan karkeasta ja kovasta rakenteesta huolimatta Talvimuoti 2013/2014, sivu voidaan aina näyttää, mutta vain erityistilanteessa. Näimme Prada -idean. Halkaisu mahdollistaa puseron pudottamisen olkapään toiselle puolelle. Voit kokeilla samaa villa- tai mohair -neuletakilla tai karkealla neulotulla mekolla tai tunikalla. Ja älä unohda, on talvi ja et halua kylmätä!

Tyylikäs myös talvella

turkis kaulus eläin elementtejä pieni tasku viettelevä

Ilmeikäs ilme sopusoinnussa ulkona olevan kylmän kanssa

karkea takki harmaa mekko tai housut alla

Punainen tuo aina upean asun 

tyylikäs silmiinpistävä vaikuttava karisma ja värimuoti

talvimuoti 2013 2014 lyhyt vaatekaulus iso tasku syvä pääntie

raidat polvipituinen mekko hopea elementtejä punainen sininen avoin olkapää

seksuaalisuus jopa kylmässä osoittaa houkuttelevia lumivalkoisia vaatteita vaaleat hiukset

viehättävän seksikäs myös talvella mahdolliset maanläheiset saappaat

Previous Post
Violetti ja sininen huulipuna – kesän hitti
Next Post
Teak -puutarhakalusteiden virkistäminen – hyödyllisiä puhdistus- ja hoitovinkkejä