15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Teollinen kotitoimisto – 15 ideaa modernilla tyylillä

Kotitoimiston työpöytälaatikko ideoita modernit kalusteet

Teollinen tyyli tulee omakseen yksinkertaisessa estetiikassa ja täydellisessä ergonomiassa, jota näemme usein vanhoilla ullakkoilla ja varastoissa tai nykyaikaisissa taloissa. Tämän yksinkertaisen ja tyylikkään tyylin viehätys on tarttunut hitaasti hiipumaan olohuoneesta ja keittiöstä moderniin makuuhuoneeseen ja ylelliseen kylpyhuoneeseen. Tänään haluamme mennä askeleen pidemmälle samaan suuntaan ja tuoda teollisen tyylin vetovoiman myös kotitoimistoon. Teollinen malli on käytännöllinen, tyylikäs ja edullinen Kotitoimisto suunniteltu toimivaksi ja ennen kaikkea mukautuvaksi.

Kotitoimisto – yhdistää teollisen muotoilun elementtejä moderneihin lisävarusteisiin

Koti-toimisto-ideoita-moderni-design-kirjoituspöytä-lasilevy

Teollisen muotoilun elementtien ja nykyaikaisten lisävarusteiden yhdistelmä tarjoaa molempien parhaat puolet kotitoimistossa! Jotkut kotitoimistot toimivat kuin asuintilan luonnollinen jatke, toiset tarjoavat yksityisiä, suojaisia ​​paikkoja, joissa voit työskennellä rauhassa ja tehdä päivittäisiä tehtäviä. Nämä kauniit kotitoimistot näyttävät eksklusiivisilta ja poikkeuksellisilta, ja ne voivat varmasti houkutella sinut valitsemaan tyylikkään, teollisen tyylin.

Teollisuusmainen kotitoimisto kannustaa luovuuteen

Kotitoimiston seinä tarra maailmankartta kupari lattiavalaisin

Monien asunnonomistajien mielestä on kätevää työskennellä kotoa käsin. Tämän ajatuksen merkitys on kasvanut viime vuosina. Jopa ne, jotka vievät työn kotiin, mieluummin pitävät makuuhuoneessa pienen työtilan, jossa he voivat tarkistaa sähköpostinsa ja saada jotain kiinni. Teollinen kotityö on loistava valinta niille, jotka haluavat yhdistää modernin minimalismin kutsuvaan tilaan. Vaikka minimalistiset huoneet näyttävät usein steriileiltä, ​​teollinen tyyli tuo mukanaan mielenkiintoisia optisia ja rakenteellisia elementtejä, jotka tekevät huoneesta viihtyisämmän ja tyylikkäämmän.

Tee kotitoimistostasi toimiva ja tyylikäs samanaikaisesti

Kotitoimiston akryylipöytämatto hiekamaali

Sen sijaan, että pidät kiinni vain teollisesta ulkoasusta, voit sekoittaa saumattomasti joitain sisustustyylejä kotitoimistossasi. Nykyaikaisten huoneiden neutraalit värit sopivat yhteen teollisen tyylin karkean ilmeen kanssa. Eklektinen sisustus tai jopa vuosisadan puolivälin elementtejä voidaan käyttää moderneissa huonekaluissa antamaan ainutlaatuiselle kotitoimistolle erityinen aura. Jos et ole kiinnostunut raskaista metallisista elementeistä tai paljaista tiiliseinistä tai et ole niistä kovin kiinnostunut, valaistus voidaan yksinkertaisesti tehdä teollisella tyylillä! Kaikki riippuu todella henkilökohtaisesta maustasi, mutta voit tehdä sen ilman suuria muutoksia!

Kotitoimisto – viileä rakenteellinen kontrasti

Kotitoimisto-teollinen-elävä tyyli-tiiliseinä-käsittelemätön

Kun puhumme klassisesta teollisesta tyylistä, ensimmäisenä tulee mieleen paljaat tiiliseinät ja kirkkaat metallipinnat. Jos pidät tästä suunnittelusta, voit tehdä kotitoimistostasi mahdollisimman neutraalin. Liian monet värit ja kuviot voivat luoda visuaalista sotkua, ja lähestymistapa on haitallinen. Laajan värivalikoiman sijasta keskity erilaisiin vastakkaisiin tekstuureihin. Etsi visuaalinen tasapaino: raakabetonipinnat, paljaat putket ja muuraus! Joten lisää muhkeat matot ja istuimet, jotka antavat huoneelle pehmeämmän ilmeen.

Voidaan myös lisätä kiiltäviä moderneja pintoja ja lämpimiä puisia aksentteja luodakseen omituisen teollistyylisen kotitoimiston. Oikea avain tähän tyyliin on hyvin erilaisten elementtien välinen tasapaino!

Kotitoimiston sisustus ja valaistus

Kotitoimiston metalliseinähylly-työpöytämaton nauhat

Säilytysyksiköt, pöydät ja tuolit muodostavat suurimman osan kalusteista, jotka määrittävät kotitoimiston tunnelman. Maalaismainen, metallinen jakkara on suuri katseenvangitsija, mutta sinun on todella mietittävä, kuinka monta tuntia vietät siinä ja tarvitsetko sitä edes huoneessa. Muista, että työskentelet kotoa käsin. Mukavuus on yhtä tärkeää kuin muoto. Hyvä kompromissi olisi hankkia valitsemasi moderni työtuoli sekä teolliset puiset pöydät ja metallihyllyt. Toinen tärkeä osa ihanteellista kotitoimistoa on valaistus. Tasapaino klassisten riippuvalaisimien ja luonnollisen ilmanvaihdon välillä antaa sinulle parhaan mahdollisuuden täydentää toimiva ja houkutteleva kotitoimisto.

Pienestä huoneesta tulee kaappi

Kotitoimisto-tiiliseinä-seinähyllyt-käsittelemätön puulattia

Koristele kaappisi mielikuvituksellisesti – kuvat kannustavat luovuuteen

Kotitoimiston valkoinen työpöytä rullaverhoiltu tuoli

Teollinen tyyli on vakiinnuttanut asemansa viime vuosina minimalismin vaihtoehtona

Kotitoimisto-valkoiset hyllyt-kirjoituspöytä-betonilattia

Itse tehty pöytä vesiputkista

Koti-toimisto-moderni-suunnittelu-ideoita-seinähyllyjärjestelmä

Koti-toimisto-pieni-asunto-sisustus-ideoita

Kotitoimiston teollinen tyyli musta liitutaulu Paint Wall Desk

Kotitoimisto-teollinen tyyli-sisustusideoita-sohva-oranssi

Koti-toimisto-teollisuus-tyylinen-pieni huone

Home-Office-Industrial-Chic-Ideas-Desk-Rollers

Previous Post
Evästeiden antaminen jouluksi – 20 herkullista reseptiä
Next Post
Uudet trendit kylpyhuonekalusteissa – huomiota herättävä turhamaisuus