15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kalanruoto punos ohjeet – DIY Spiral Braid Braid

kalanruoto punos ohjeet yksinkertainen idea löysä kampaus hyvät päivittäin

Hei leidit! Annamme sinulle DIY tässä artikkelissa Kalanruoto punoksen ohjeet spiraalipunokselle voi helposti jäljitellä Tämäntyyppiset punokset ovat suuri trendi tällä kaudella, ja ne sopivat täydellisesti taistelemaan kesälämpöä vastaan. Niitä voidaan käyttää monella eri tavalla, mukaan lukien päivitykset, sivupunoksena ja yhdessä poninhäntä. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Kalanruotopunosohjeet – Sivumuunnelma häät

kalanruoto punos ohjeet sivu punos hääidea rento tyylikäs

the Kalanruoto punos ohjeet näyttää sinulle, että DIY -punos on erittäin helppo jäljitellä ja sitä käyttävät usein naiset, varsinkin koska se on mielenkiintoinen muunnelma tavallisesta punotusta punoksesta, joka on valmistettu kolmesta langasta ja näyttää elävämmältä. Sivupunoksena se on erittäin trendikäs ja näyttää upealta riippumatta siitä, otatko aurinkoa rannalla, jäähdytät uima -altaassa tai grillaat. Tämäntyyppinen punos näyttää hyvältä myös märillä hiuksilla. Lue alla olevat ohjeet, jotta voit tehdä tämän mielenkiintoisen, sivuttaisen ja kierteisen kalanruotopunoksen helposti.

Kalanruoto punos ohjeet tehdä itse

kalanruoto punos ohjeet vaiheet helppo punos diy

Kuinka tehdä DIY Kalanruoto punoksen ohjeet Noudata tarkasti alla, voit suunnitella itse kierrepunoksen lopussa. Sinun on ensin muodostettava syvä jako oikealle puolelle. Laita sitten kaikki hiuksesi vasemman olkapään päälle. Jaa hiukset kolmeen yhtä suureen osaan kutakin DIY -kalanruotopunosta varten. Ota pieni säie toiselta puolelta, risti se ylhäältä ja lisää se vastakkaiselle puolelle. Ota nyt ohut lanka toiselta puolelta, risti se uudelleen ja lisää se vastakkaiselle puolelle. Toista vaiheet 4 ja 5, kunnes pääset punoksen loppuun.

koristellut kalanruoto-punokset-valkoisilla helmillä

Koristele punoksesi 

Löysää punosta hieman vetämällä varovasti sivuista. Tämä tekee punoksesta isomman. Sido punos alareunaan hiuslastalla. Punostele nyt vielä kaksi kalanruotopunosta muiden hiusten kanssa ja noudata jälleen vaiheita 1-8. Kun olet punonut kaikki hiuksesi punoksiin, kierrä se ympärillesi ja tee yksi, spiraalin muotoinen DIY kalanruoto punos on luotu. Sido kolme punosta yhteen alareunaan toisella hiuslastalla. Poista kaikki aiemmat hiuslenkit. Ota suosikki hiusleikkuri ja kiinnitä se punoksen yläosaan. Tämän tulisi olla suunnilleen vasemman korvan tasolla.

Braid-free-pitsi-hiukset-tilavuus-kalanruoto-punos

Muotoiluvinkki

Ennen kuin aloitat DIY -kalanruotopunoksen punomisen, luo muutama kihara naisellisemmaksi. Hiero hiukan arganöljyä hiusten kärkiin pitämään kuivat säikeet hydratoituna.

Muotoiluvinkki - kalanruoto punos

Look-kalanruoto-taipumus-hiukset

Kalanruoto punoksen ohjeet

Tee itse inspiraatiota-kalanruoto punos

Kalanruoto punontaohjeet

Kalanruoto punos-rento-suunnittelu

Ohjeet-punos-kuin-kalahäntä-punonta

Katso apua video -ohjeista

Toivomme, että nautit kokeilusta, ja olisimme iloisia, jos pukeudut ylpeänä valmiiseen kampaukseen, joka on tehty DIY -kalanruotopunoksesta.

Hairstyle-with-punos-fishtail-blouse-with-flowers-pattern

Poninhäntä yhdistettynä kalanruoto punokseen

kalanruoto punos ohjeet muotoilu idea löysä silmukka poninhäntä

Yhdistä punokset

kalanruoto punos ohjeet seppele idea variantti kampauksen ruskeat hiukset

Previous Post
Viehättävä valaisinsuunnittelija -lattiavalaisin Biconica, Martinelli Luce
Next Post
Istuta sveitsiläinen mangoldi herkullisia salaatteja varten kolme vuodenaikaa