15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Syksyn sisustusideoita kiitospäivälle ja kiitospäivälle

Syksyn sisustusideat-kiitospäivä-maissi-cob-oven koristelu

Odotamme mukavaa festivaalia joka vuosi. Yhdysvalloissa se on kiitospäivä, Saksassa sadonkorjuujuhla. Tässä on joitain tyylikkäitä syksyn sisustusideoita, jotka tuovat kausiluonteisen tunnelman kotiisi.

Syksyn sisustusideoita – kauden ovikoristeet kiitospäivälle

Tämä viehättävä ovikoriste sopii täydellisesti vuodenaikaan ja tarjoaa upean vastaanoton vieraillesi. Jos haluat tehdä tämän kauniin koristeen, valitse vain 8 keskikokoista tai suurta männynkäpyä sekä kahden tuuman pituinen nauha jokaiselle kartiolle. Liimaa jokainen teippi kuumalla liimapistoolilla jokaisen tapin pohjaan. Kuivaamisen jälkeen kerää ne kaikki nippuun niin, että kartiot putoavat houkuttelevasti eri pituuksilla. Solmu nauhan päät varovasti ja leikkaa ne siistiksi. Valmis ripustettavaksi! Kiva!

Syksyn sisustusideoita kutsuvaan eteiseen

Syksyn koristeluideoita-kiitospäivän takka

Jos haluat toivottaa kiitolliset vieraasi tervetulleeksi kotiisi, tee ensimmäinen paikka, jonka he näkevät kauniina ja houkuttelevana. Luo tämä kausiluonteinen tunnelma sisäänkäynnillesi syksyn sisustusideoilla, jotka perustuvat tyylikkääseen sekoitukseen luonnon muotoja ja antiikkiesineitä.

Kutsuva sähköinen esineiden sekoitus

Luonnon elementtien sekoitus kiillotetun puun lämpimin sävyin, tahrannut hopea ja kullattu elementti tekevät tästä syksyisestä järjestelystä kiehtovan keskipisteen. Täydellinen maalaismainen tausta mielikuvitukselliselle kiitospäivän näytölle.

Kontrastit maaseudun ja hienostuneisuuden välillä

Syksyn koristelu-ideat-kiitospäivä-kiitospäivä-maalaismainen

Kerää muutama kuivattu oksa seuraavan kerran vaellukselle. Järjestä nämä tällaiseen kiillottamattomaan hopeiseen samppanjajäähdyttimeen rento “ikääntynyt” ilme. Taiteellisten esineiden ja vintage -esineiden sekoitus luo kiehtovan kontrastin. Tässä esimerkissä käsintehty vaikutus roikkuu ämpäriin kiitospäivään liittyvän viestin kanssa.

Mukauta kiitos

Syksyn koristeluideoita-kiitospäivä-kiitospäivä-liitutaulu

Tämän houkuttelevan käsintehty liitutaulun luomiseksi tarvitset vain mustaksi maalatun paneelin vanhaan kierrätyskehykseen. Koristeellisen ympäristön kontrasti yksinkertaisten liiduttujen piirustusten vieressä on täydellinen henkilökohtaiseen viestiin kirjoittamiseen. Tämän epätavallisen kiitospäivän koristeen kauneus on, että sitä voidaan käyttää uudelleen ja sanonta muuttuu eri tilaisuuksiin.

Kerää syksyn lehtiä

Syksyn koristeluideoita-kiitospäivä-käpy

Käpyjä ja erilaisia ​​pähkinöitä löytyy mistä tahansa tähän aikaan vuodesta, vaikka siivoisitkin takapihaa tai puutarhaa. Älä heitä tätä arvokasta aarretta pois, käytä sitä osana syksyn sisustusideoita. Lisävaikutuksen saamiseksi ne voidaan ruiskuttaa kokonaan tai osittain rehevällä kultaisella maalilla.

Jazilta

Previous Post
Viehättävä valaisinsuunnittelija -lattiavalaisin Biconica, Martinelli Luce
Next Post
Istuta sveitsiläinen mangoldi herkullisia salaatteja varten kolme vuodenaikaa