15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni taide – Edwin Deenin installaatio Liquid Rainbow

nykytaiteen asennus nurmikon sprinkleri edwin deen

Jos seinät ovat kaikki valkoisia ja haluat lisätä elämääsi enemmän väriä, katso näitä nykytaide – Nestemäinen sateenkaari Edwin Deen. Hollantilainen taiteilija muuttaa tavallisen nurmikon sprinklerin hämmästyttäväksi sateenkaarikoneeksi!

Nurmikon sprinkleri muuttui nykytaiteeksi

neste sateenkaari taide asennus sateenkaari nurmikko sprinkleri edwin deen

Edwin Deen loi tämän upean värikkään taideinstallaation käyttämällä väripigmenttiä, sähköhanaa, muutaman metrin letkua ja yksinkertaista nurmikon sprinkleriä. Hänellä on oma nykytaide Kutsutaan “Liquid Rainbow” tai “Liquid Rainbow”. Se suihkuttaa värillistä nestettä riippumatta siitä, mihin se on asennettu, mutta kävijä ei tiedä milloin se tulee voimaan, ennen kuin seitsemän väriä näkyy selvästi seinillä.

Moderni taide väreillä

neste sateenkaari moderni taide edwin deen taiteilija

Edwin Deen saavutti jotain näennäisesti mahdotonta upealla taideinstallaatiollaan. Hän toteutti sateenkaaren. Kun aurinko lähettää säteensä maahan sadepäivänä ja taivas täyttyy sateenkaaren kauniista iloisista väreistä, tunnet iloa. Tämä nestemäinen sateenkaari suihkuttaa värejä, mutta myös yllättää ja iloa ja voi muuttaa valkoisesta huoneesta väriparatiisin.

Edwin Deenin Liquid Rainbow

nykytaiteen asennus edwin deen nestemäinen sateenkaari

Edwin Deen on erittäin kiinnostunut fysiikan prosesseista ja käyttää niitä jokapäiväisissä esineissä ja perusmateriaaleissa. Kokeilun kautta ja nykytaide hän kiinnittää huomion näihin kohteisiin, joita usein unohdamme. Ja hän saavuttaa tämän houkuttelevalla mutta mielenkiintoisella tavalla.

Maalaa valkoiset seinät nesteellä Rainbow

nykytaide edwin deen nestemäinen sateenkaari

Previous Post
Viehättävä valaisinsuunnittelija -lattiavalaisin Biconica, Martinelli Luce
Next Post
Istuta sveitsiläinen mangoldi herkullisia salaatteja varten kolme vuodenaikaa