15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luo puutarha istutuskoneeseen – yksinkertaisia ​​ideoita puutarhan suunnitteluun

ideoita puutarhan suunnittelu puutarha istutus tulppaanit

Hanki inspiraatiota näistä yksinkertaisista ja mielenkiintoisista Ideoita puutarhan suunnitteluun, ja luo puutarha istutuskoneeseen. Odota tulevia kevätpäiviä ja kerää ideoita ja ehdotuksia alkuperäiseen puutarhasuunnitteluun. Tulppaanit, narsissit ja hyasintit ovat kevään kello. Keraamisessa kukkaruukussa voit istuttaa vaaleanpunaista diasciaa tulppaanien ympäröimänä. On parasta valita kasveja, joissa on suljetut silmut. Nämä avautuvat varmasti muutamassa päivässä ja täyttävät säiliön väreillä.

Puutarhasuunnitteluideoita – rakastunut vaaleanpunaiseen

ideoita puutarhasuunnittelupuutarha istutuspakkauksessa

Yksi yksinkertaisimmista, mutta tehokkaimmista Ideoita puutarhan suunnitteluun on yhdistää kaksi sinkittyä istutuslaitetta ristikappaleella. Se on täydellinen paikka istuttaa monivuotisia neilikoita. Stimuloi neilikoiden kasvua niin, että kukkaruukkuissasi on aina tuoreita kukkia ja saniaisia. Tämä istutuspuutarha kukkii erityisesti kesällä auringonpaisteessa ja säännöllisellä kastelulla.

Puutarhasuunnitteluideoita – kaunis ilme

ideoita puutarhasuunnittelu puutarha istutuslaitteessa vaaleanpunainen punainen

Punaisesta puusta valmistetusta kääntövarresta voi helposti tulla aksentti. Istuta vuosittain neilikoita ja hiipivä dichondra antaaksesi puutarhallesi rehevän ilmeen. Älä unohda sulkea säiliön pohja raskaalla muovilla.

Kevään tuoksu

ideoita puutarhasuunnittelupuutarha istutuskangaskorissa

Katso tästä ehdotus Ideoita puutarhan suunnitteluun klo. Kauniisti tuoksuvat kasvit ovat erityisen tärkeitä istutusalueen puutarhassa. Kudottua koria ja pidikettä voidaan käyttää tuoksukukan säiliönä. Voit ripustaa tämän luonnollisen hajuveden minne tahansa, jotta voit nauttia tuoksusta. Tuoksuville kasveille on monia vaihtoehtoja ja kaikki mahdolliset väriyhdistelmät, kuten valkoinen, vaaleanpunainen, violetti, punainen tai keltainen.

Kukkaruukku kehtoon

ideoita puutarhasuunnittelupuutarhaan istutusalustan ruukussa

Valko-violetin pelargoniumin ja vaaleanpunaisen puutarha-orvokin yhdistelmä on todellinen ilo silmille ja yksi todella kauniista Ideoita puutarhan suunnitteluun. Voit laittaa kasvit kehdon muotoiseen kukkaruukkuun. Telakka on suojattu kosteudelta tiivistyskerroksella. Kasveille, jotka kestävät enemmän, voit porata pieniä reikiä kukkaruukkuun. Jos se ei ole mahdollista, kaada maaperä hieman ja vähän vettä.

Kestävää eleganssia

ideoita puutarhasuunnittelupuutarhaan istutuslaitteiden työkalulaatikossa

Täydellinen puutarha istutuskoneessa voidaan luoda vanhaan työkalulaatikkoon. Luo kaunis yhdistelmä vuotavasta sydämestä, vuosittaisesta Diascia -kasvista ja vihreistä lehdistä ja luo tämä kaunis seos vanhaan työkalupakkiin. Nautittuasi tästä kauniista koristeesta, voit siirtää kukat maahan niin, että niistä tulee erottamaton osa puutarhamaisemasi.

Makea hajuvesi

ideoita puutarhan suunnittelu puutarha istutuskukkaruukussa

Etsi esijäähdytettyjä sipuleita, jotka ovat jo istutettuja ja kasvavia. Hyasinttikasvi on todella mukava valikoima Ideoita puutarhan suunnitteluun. Kasvi tuoksuu kauniilta ja toimii luonnollisena hajusteena.

Tiukasti istutettu

ideoita puutarhasuunnittelupuutarhaan istutusvalkoisessa valkoisessa

Kun istutat kasvavia sipuleita, varmista, että ne on istutettu tiukasti parhaan vaikutuksen saamiseksi.

Maalaismainen viehätys

ideoita puutarhasuunnittelu puutarha istutusnarsississa

Vanhaa metalliastiaa voidaan aina käyttää kukkaruukuna. Voit käyttää tällaista kukkaruukkua esimerkiksi narsissiin ja luoda puutarhan koristeen maalaismaisella charmilla.

Joitakin sääntöjä, joita on noudatettava kukkia siirrettäessä

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä