15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Monivuotisen puutarhan luominen – monivuotiset kasvit helppohoitoisiin luonnonpuutarhoihin

Lagerstroemia indica punaiset monivuotiset kasvit

Jokainen puutarhuri haluaa puutarhan, joka on helppo ylläpitää eikä vaadi yhtä paljon puutarhatöitä. A Luo monivuotinen puutarha on helppo saavuttaa, kun istutat nämä kauniit kukkivat perennat.

1. Luo puutarhahortensia Endless Summer

Puutarhahortensia Endless Summer blue

Tämä kaunis hortensia kukkii koko kesän – jopa pohjoisessa. Se on täydellinen leikattu kasvi suurilla kukillaan. Kukkien värit vaihtelevat vaaleanpunaisesta alkalisessa maaperässä siniseen happamassa maaperässä. Tämä monivuotinen kasvi on myös erittäin taudinkestävä.

2. Luo Hortensia “Blushing Bride” monivuotinen puutarha

Tammenlehtihortensia luo monivuotisen puutarhan valkoiseksi

Tämä kukkiva monivuotinen kasvi kirkastaa varjoisaa paikkaa. Monivuotiset karhut ovat kauniita valkoisia kukkia, joissa on vaaleanpunaista ripausta.

3. Levy hydrangea

Hortensia valkoiset vaaleanpunaiset kukat kesällä

Monipuoliset lehdet ovat täydellinen tapa lisätä kiinnostusta Luo monivuotinen puutarha. Rakastamme tuoreita valkoisia kukkia, jotka kasvavat näiden lehtien ympärillä. Kukkii vaaleanpunaisena tai sinisenä alkukesällä.

4. Tammenlehtihortensia

Tammenlehtihortensia luo monivuotisen puutarhan valkoiseksi

Tammilehtiset hortensiat täydentävät puutarhaasi erinomaisesti, koska ne kukkivat kahdella vuodenaikalla. Kesällä rakastamme sen suuria valkoisia kukkia. Sitten syksyllä lehdet muuttuvat kauniiksi viininpunaisen sävyiksi. Tämä monivuotinen kasvi lisää korkeutta, rakennetta ja tekstuuria varjoisiin puutarhoihin.

5. Vaihda ruohoa “Pyhä lehto”

Switchgrass pyhä lehto koriste ruoho

Switchgrassilla on kaikki: Tämä tukeva kasvi kestää kuumuutta, kuivuutta ja jopa pienen varjon. ”Holy Grove” -kasvilla on kaunis sininen lehtineen, joka muuttuu kirkkaan keltaiseksi syksyllä ja näyttää hyvältä talven ajan.

6. Puutarhan jasmiini “lumimyrsky”

Puutarha jasmiini lumimyrsky valkoiset vinkit monivuotinen puutarha

Yksi kevään parhaista tuoksuista, se täyttää ilman viikkoja. Tämä tukeva, kompakti kanta tarjoaa paljon valkoisia kukkia yhdessä kasvissa, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa. Varsinkin jos sinulla on sellainen Luo monivuotinen puutarha.

7. “Little Mischief” pensas ruusut

Luo pensas ruusut Little Mischief monivuotinen puutarha

Nämä helppohoitoiset ruusut kukkivat kuumilla vaaleanpunaisilla kukilla koko kesän. Se kestää kuumuutta ja tauteja, joten voit nauttia siitä missä tahansa säässä.

8. Geranium “Rozanne”Kurjenpolvi

geranium rozanne lila kestävä maaperä

Pysyvä kukinta, joka kukkii taivaansinisillä kukilla toukokuusta lokakuuhun. Tämä kestävä kasvi tekee suuren vaikutuksen, kun se kiertää puutarhan läpi.

9. Upea valkoinen heitto

Valkoinen loistava sävy herkkä

the Upea heitto lisäisi tekstuuria varjopuutarhaasi. Tämä helppohoitoinen monivuotinen kasvi tarjoaa herkkiä vaaleanpunaisia, punaisia ​​tai valkoisia kukkia. Hienoksi jakautunut, saniainen kaltainen lehdet näyttävät myös hyviltä-varsinkin kun ne on yhdistetty hostasiin ja muihin suurlehtisiin perennoihin.

10. Siperian iiris

siperian iiris lila

Lisää siro elementti monivuotiseen puutarhaan Siperian iiriksellä. Vaikka kukat ovat pienempiä kuin suuret serkkunsa, tämä kanta kukkii paljon tyylikkäämmin. Kasvin koristekasvi näyttää myös hyvältä.

11. Tinkerbell lila

liila tinkerbell monivuotinen puutarha luo kasvilajeja

Kasvaa tämä mahtava pieni lila pensaana tai pienenä puuna! Rakastat sen kirkkaan vaaleanpunaisten kukkien pistävää tuoksua myöhään keväällä. Ne syntyvät viininpunaisista kukista ja luovat kaksivärisen vaikutelman. Tinkerbelle kasvaa vain 5 metriä korkea.

Previous Post
15 inspiroivaa lastentarhaideaa – makuuhuoneen sisustus tytöille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus