15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Terrariumkasvit täydellisenä koristeena puutarhaan ja sisustukseen

Ulkokoristelu-lasiterraarioiden kasvit

Vaikka ihastuttava Terrariumin kasvit ovat erittäin pieniä ja pienikokoisia purkkeja, ne voivat olla todella alkuperäinen idea sisustukseesi. Vihreät ja raikkaat ne symboloivat viimeisimpiä ympäristöystävällisiä taiteen ja sisustussuunnitelmia ja voivat muuttaa täysin tavallisen kodin ulkoasun.

Terrariumkasvit talon sisustukseksi

Lasit istuttavat terrariumin viherhuoneen

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden katsoa West Elm Studion kauneimpia terraario -malleja. the Terrariumin kasvit, tavallisesti eläintarhassa nähty voi olla myös kiehtova taideteos sisustukseesi. Kauniit terraariot ovat todella ainutlaatuisia. Ne sopivat mihin tahansa huoneeseen – isoon tai pieneen. Asetat ne tärkeiksi aksentteiksi sisätiloissa ja yrität tehdä niistä suuren vaikutuksen.

Terrariumkasvit – täydellinen idea asunnon luonnolliselle ilmeelle

Kaktusterraario istuttaa lasia

Jos sinulla ei ole terassia tai suurta puutarhaa, saatat haluta saada enemmän vihreitä kasveja kotona. Kasvit sopivat jokaiseen huoneeseen – olohuoneeseesi tai makuuhuoneen sängyn viereen, ja ne antavat myös keittiölle tyylikkään ulkonäön. Pieni Terrariumin kasvit ovat alkuperäinen idea sisäpuutarhaasi tänä talvena.

Vihreät kasvit – aksentti sisustussuunnittelussa

kauniita talvipuutarha -ideoita

Luovalla West Elm Studiolla on erittäin mielenkiintoisia ideoita sisäpuutarhan käytöstä Terrariumin kasvit voisi poseerata. Voit ripustaa terraariot seinälle, jättää ne lattialle tai puiselle sivupöydälle. Yhdistelmä lasikivi-puuhun liittyy läheisesti luontoon ja luo luonnollisen vertaansa vailla olevan tunnelman.

Järjestä viherhuone

Järjestä lasiset terrariumkasvit

Auta luomaan upea minipuutarha Terrariumin kasvit, Kaktuksia tai pitkäikäisiä vihreitä kasveja yhdessä hiekan ja myllynkivien kanssa. Voit myös löytää ainutlaatuisia lasiastioita epätavallisissa muodoissa – esimerkiksi soikeat tai kylpyammeen muotoiset – ja järjestää ne tyylikkäästi minimalistisille hyllyille. Anna seuraavien kuvien inspiroida sinua.

Tyylikäs talvipuutarhajärjestely

Järjestä terraarioiden kasvit-sisäpuutarha

Mielenkiintoinen pöytäkoriste

Maljakoterrariumin talvipuutarhaidea

Sisäpuutarhan suunnittelu

Mielenkiintoinen sisäpuutarhan suunnitteluidea

Joitakin sääntöjä, joita on noudatettava kukkia siirrettäessä

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Kaunis ruususta tehty pöytäkoriste, jonka voit tehdä itse