15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhasi tammikuussa – Talvipäivät eivät ole täysin huolettomia

Puutarha tammikuussa mitä tehdä-lumi-kylmät talvipäivät

Tammikuun päivät ovat lyhyitä, taivas on pilvinen, maisemointi on syvässä horrostilassa, sanoisi, ettei alueella ole työtä Puutarha tammikuussa. Mutta se ei ole täysin totta. No, tätä aikaa ei voi verrata kevääseen ja kesään, nyt kylmä sää ja lyhyet päivät määräävät erilaisen rytmin puutarhassa. Nyt on aika pohtia, mitä voidaan istuttaa, mitä kasvaa ja missä kasvaa parhaiten. Mutta nyt se ei ole vain ajattelua, vaan yksittäistapauksissa on myös toimittava!

Puutarha tammikuussa – kukkapuutarha

puutarha-tammikuu-aurinkoa rakastava-talo-kasvit-sitruuna

Ulkona kukkapuutarhassa Tammikuussa ei ole paljon tekemistä. On kuitenkin suositeltavaa varoa puita ja pensaita, joita tuuli ja lumi voivat vahingoittaa. Mutta tärkein tehtäväsi on nyt tämä Valoa rakastavien sisäkasvien hoito. Tarvitset sopivan paikan kotiisi ja joudut kastamaan ja suihkuttamaan usein. Jos huoneesi on liian lämmin, sinun on puhdistettava säännöllisesti pöly sisäkasvien lehdistä. Tarkista ne säännöllisesti ja kastele vain tarvittaessa!

Puutarha tammikuussa – mitä tehdä Vihannespuutarha?

puutarha tammikuussa lumen peittämässä kasvihuoneessa

Kasvipuutarhassa nyt ei ole paljon tehtävää, sinun tarvitsee vain huolehtia pistokkaista. Harrastuspuutarhuri ja ammattilaiset tietävät sen kuitenkin erittäin hyvin, Tammikuun alussa on kylvettävä paprikoiden ja tomaattien siemenet kun kasvatat näitä vihanneksia kasvihuoneissa. Ei kestä kauan ennen kuin keskimääräinen varhainen vihannes istutetaan, joten sinulla on oltava taimia ja siemeniä, jotka ovat jo kasvamassa. Kuun lopussa voidaan istuttaa kaali- ja kukkakaalin varhaiset lajikkeet.

puutarha-tammikuu-työ-salaatit-peitetty-kylmäsuojattu

Ja Puutarha tammikuussa tarjoaa joitakin mahdollisuuksia olla aktiivinen ulkona kylmästä huolimatta. Kuolleet oksat ja oksat voidaan leikata lumeen tai jäädytettyyn maahan. Kaavi vanha halkeileva kuori puilta, jos et ole tehnyt tätä aikaisemmin. Toukkojen pesät on helppo nähdä lehtimäisissä latvoissa. Tämä on hyvä mahdollisuus niiden tehokkaaseen poistamiseen. Tammikuussa voit vielä tarkistaa työvälineet, ne ovat pian täydessä käytössä.

puutarha tammikuussa vihannes-hedelmä-koristepuutarha

puutarha-tammikuu-lumen peittämät puut-koristeet

Previous Post
Optimistinen ajattelu on tärkeä tekijä paremman unen saavuttamisessa
Next Post
Joulupallot täyttävät alkuperäiset DIY -joulukoristeet