15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kesä DIY: maalaa ja koristele koripussi itse

Yksi rannan ja ulkouima -altaan tärkeimmistä lisävarusteista on koripussi. Niiden luonnollinen ulkonäkö ja suuri kapasiteetti tekevät niistä myös ihanteellisen kumppanin joka päivä. Raffia -korit ovat erittäin kestäviä ja säilyttävät muotonsa monien vuosien ajan, mutta niillä on yleensä yksinkertainen, klassinen muotoilu, josta voi tulla nopeasti tylsää. Joten miten voit piristää koripussia ja tehdä siitä värikkään? Tässä olemme koonneet neljä mukavinta ja helpointa ohjetta!

Mausta koripussi kirjaimilla

Maalaa koripussi itse viileällä iskulauseella

Erinomainen tapa personoida jokapäiväisiä esineitä ja lisävarusteita on merkinnät. Ensin näytämme sinulle oppaan koripussien yksilöimiseen maalaamalla kirjaimet siveltimellä. Sinun ei tarvitse tietää mitään kalligrafiasta. Tässä on kyse piirustuksesta ja maalaamisesta!

Tarvittavat materiaalit:

Kori, akryylimaali, harja, lyijykynä, musta merkki (tai tulostin ja tietokone), valkoinen monipintainen merkki, paperi, hiilipaperi, mittanauha ja pomponit.

Hei kesäkirjoitusmalli

Vaihe 1: Mittaa mittanauha mittarilla, jonka haluat muokata. On toivottavaa, että tämä ei ole liian pieni, jotta jokaisen kirjaimen maalaaminen on helpompaa. Mitä isommat kirjaimet, sen parempi. Mieti myös, haluatko mieluummin vaakasuoran, vinottain vai jopa kaarevan rakenteen. Voit jopa yhdistää sen kukoistuksiin tai yksinkertaiseen kuvioon.

Koristele pussi punaisella kirjaimella

askel 2: Voit luoda kuviosi kahdella tavalla: voit piirtää sen itse tai tulostaa tietokoneella luomasi kuvion. Molemmat vaihtoehdot on kuvattu alla. Voit käyttää mitä tahansa fonttia suunnittelussa: kursivointi ja ligatuuri, isot kirjaimet, serif … mahdollisuudet ovat rajattomat! Ainoa asia, joka pitää mielessä, on se, että kirjeesi ovat leveitä. Näin voit maalata ne paremmin ja ne erottuvat paremmin koripussin taustaa vasten. Kokeile erilaisia ​​fontteja, kunnes saat haluamasi ulkoasun.

Typografinen suunnittelu: Lataa ilmainen kirjasin, josta pidät, esim. B. Dafont. Asenna se vain tietokoneellesi, avaa teksti- tai piirustusohjelma ja kirjoita sanomasi haluamasi kokoiseksi. Se on helpompaa, jos käytät vaakasivua. Tulosta sitten malli mustavalkoisena ja olet valmis!

Tulostettava malli Good Vibes

Käsikirjoitus: Jos haluat piirtää tai oppia käsinkirjoituksia, tarvitset vain lyijykynän ja paperin. Heti kun pidät koostumuksesta, väritä kirjaimet mustalla merkillä. Piirustuksen tulisi mahtua suorakulmioon, jonka mitat ovat samat kuin koripussista. Tärkeintä on, että muotoilu on optisesti sovitettu koripussin kokoon.

askel 3: Kuinka voimme siirtää valmiit kirjaimet? Tosi helposti! Aseta hiilipaperi suoraan koripussin päälle ja aseta kuvio sen päälle. Siirry sitten kunkin kirjaimen ääriviivojen yli ja jätä sisäpuoli tyhjäksi. Jos se on sinulle kätevämpää, voit leikata kuvion pois.

Siirrä sanonta koripussiin

askel 4: On aika maalata. Valmista akryylimaali ja kaksi sivellintä, yksi paksumpi peittämään koko kirjeen pinta ja ohuempi reikiä ja pieniä yksityiskohtia varten. Voit käyttää kumpaakin harjaa helpottaaksesi työtäsi. Koska se on pinta, jossa on helpotus ja rakenne, se on sinulle kätevämpi.

Mausta koripussilla, jossa on teksti

askel 5: Kun maali on täysin kuiva, voit lisätä kuviosi hieman lisää voimaa levittämällä varjon kirjainten ulkopuolelle hienolla monipintaisella tussilla. Siellä on monia merkkejä, jotka voivat auttaa sinua. Esimerkiksi Posca -kynät ovat saatavana useina eri väreinä ja paksuuksina.

askel 6: Lopuksi voit antaa koripussille henkilökohtaisen ilmeen lisäämällä pomponeja tai muita kauniita koristeita. Villalangasta voit tehdä erikokoisia pomponeja, jotka sopivat täydellisesti kirjainten väreihin.

Vesimelonin näköinen koripussi

Maalaa koripussi itse vesimeloni -aiheella

Suosittuja kesäaktiviteettejamme ovat puiston konsertit, ulkoilmateatteritapahtumat, rantapäivät ja piknikit. Pajulaukku sopii täydellisesti rantapyyhkeen tai piknikpeiton, välipalojen, juomien ja lämpimän puseron tuomiseen viileisiin iltoihin. Mikään ei luo kesäisempiä tunnelmaa kuin vesimeloni!

Tarvittavat materiaalit:

Kori pussi

Ruiskumaali – vaaleanpunainen, vihreä ja valkoinen (valinnaisesti myös jade vihreä)

Musta akryylimaali ja sivellin

Kirkaslakka

ohjeet:

Tätä koripussia maalattaessa ei ole kyse täydellisistä linjoista, vaan pikemminkin siitä, että se on hauskaa ja että värit sulautuvat hieman toisiinsa. Kuin ombré -kaltevuus. Tästä syystä sinun ei pitäisi käyttää maalarinteippiä, pidä vain pahvia sen päällä, jotta maali vuotaa hieman.

koripussi koristele vesimelonina

Aloita ruiskuttamalla noin kaksi kolmasosaa pussista valkoiseksi. Sen ei tarvitse olla täydellinen, joten kokeile vain. Helpoin tapa maalata se on kääntää pussi ylösalaisin ja työntää kahvat sisäänpäin. Nämäkään eivät siis ole värillisiä.

Kun olet levittänyt muutaman kerroksen valkoista maalia, suihkuta muutama kerros vihreää maalia. Anna jokaisen kerroksen kuivua kokonaan ennen seuraavan levittämistä. Voit myös suihkuttaa vihreää jadevihreää valkoisen ja vihreän väliin. Seuraavaksi tulee vaaleanpunainen. Levitä myös kaksi kerrosta sitä.

Viimeinen vaihe on käyttää mustaa maalia ja harjaa vesimelonin siementen maalaamiseen. Suojaa maali elementteiltä suihkuttamalla pussia kirkkaalla lakalla ja kaikki on valmista.

Luova ulkoasu malleilla

Tee koripussi liidumaalilla

Myös koripussin maalaaminen aiheella, kuten tähdellä tai sydämellä, ei ole ollenkaan vaikeaa. Tarvitset vain sopivan kaavaimen ja maalarinteipin kiinnittääksesi sen koripussiin. Tärkeintä on peittää kaikki alueet, joita et halua maalata. Voit estää pussin romahtamisen jatkuvasti maalaamisen aikana, kun täytät sen talouspaperilla tai sanomalehdellä.

Tämän jälkeen voit käyttää joko sivellintä ja akryylimaalia tai liidumaaliruiskua. Suihkulla se on kuitenkin paljon nopeampaa. Poista kaavain ja anna maalin kuivua hyvin.

Voit myös kokeilla kahta tai useampaa värillistä mallia

Väritä koripussisi itse

Henkilökohtaiset koripussit polttarit

Maalaa polttopussi polttarit

Haluatko järjestää erittäin erikoisen polttarijuhlan rannalla ja etsitkö hienoja asusteita tytöille tai tulevalle morsiamelle? Yksilölliset, itse maalatut koripussit ja kesähatut ovat täydellisiä tähän tilaisuuteen! Parasta on, että voit koordinoida mallisi muiden osapuolen elementtien kanssa.

Maalaa koripussisi itse polttarijuhliin

Jälleen kerran tarvitset vain muutamia materiaaleja koripussien maalaamiseen: akryylimaali valitsemallasi värillä, maalarinteippi, kirjeen kaavaimet, ohut harja ja sieniharja.

* Jos sinulla ei ole kaavaimia, voit käyttää hiilipaperimenetelmää.

Maalaa koripussi punaiseksi ja vaaleanpunaiseksi

Tämä raidallinen ilme on erittäin helppo tehdä. Kirjaimet antavat jokaiselle koripussille persoonallisuuden. Aseta ensin nauha sinne, mihin haluat nauhat. Varmista, että teippaat tyhjän alueen keskelle kirjaimia varten.

paritella koripussi, jolla on nimi

Maalaa raidat haluamallasi värillä! Levitä kaksi kerrosta maalia hyvän peittävyyden saavuttamiseksi. Vasta kun maali on täysin kuiva, aloitat kirjainten kaavaamisen. Helpoin tapa tehdä tämä on sieniharjalla. Varmista, että kiinnität jokaisen kaavaimen teipillä, jotta se ei luista maalaamisen aikana. Kun olet poistanut kaavaimen, sinun on ehkä tehtävä uudelleen pienellä harjalla ja täytettävä puuttuvat kohdat. Tämä vaihe voi olla hieman hankala, koska maalaat epätasaiselle pinnalle.

mausta pussukka

Maalaa kesähattu

Kesä-hattu-maalaus-polttarit

Henkilökohtaiset olkihatut ovat täydellisiä pyöristetylle rannalle tai kesäiseen JGA -ulkoasuun! Voit kirjoittaa tyttöjen nimet tai jotain hauskaa, kuten Bride’s Babes.

Tarvitset:

  • Leveä reunusrantahattu
  • lyijykynä
  • Musta maali (akryyli- tai kangasmaali)
  • Luomiväri sienisivellin
  • (valinnainen) nyörihihna

Maalaa kesähattu itse luomivärisienellä

Kuinka maalata rantahattuja:

Voit piirtää hatulle minkä tahansa nimen lyijykynällä. Jos et ole varma, että käsinkirjoituksesi on tarpeeksi kaunis, voit myös tulostaa nimen paperille ja siirtää sen hattuun hiilipaperilla.

Tee oma tyylikäs JGA -aurinkohattu

Ota seuraavaksi musta akryylimaali ja vaahtokärkinen harja ja aloita maalin pyyhkiminen lyijykynällä. Varmista, että painat hieman alaspäin, jotta väri pääsee tunkeutumaan olkikuituihin. Hiero kuin yrität tehdä pisteviivan lyijykynällä. Kun olet värjännyt kaikki kynät, anna maalin kuivua. Lopuksi voit koristella rantahatun mukavalla bobble -nauhalla.

Tee oma aurinkohattu kanajuhliin

Previous Post
Talo dyyneillä – kestävää arkkitehtuuria meren rannalla ilman toimitusverkkoa
Next Post
20 terassikasveja suoralle auringonpaisteelle, jotka kestävät paljon lämpöä ja kuivuutta