15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaappien nuppien ja kahvojen käyttö eri tavalla – 16 hienoa ideaa

kahvat kaappeihin verhotanko-koristele-valkoinen-nuppi

Painikkeet ja Kaapin kahvat tiedetään olevan saatavilla monenlaisissa muodoissa ja väreissä. Niillä ei ole enää vain hyödyllistä tarkoitusta, vaan niiden tulee myös koristella kaappi tai lipasto. Voit kuitenkin koristaa myös muita asioita näillä hyödyllisillä koriste -esineillä. Haluamme näyttää sinulle, mitä muita mielenkiintoisia tarkoituksia voit käyttää kaapin kahvoihin. Luo alkuperäisiä koristeita ilman paljon vaivaa ja piristä sisustustasi tällä tavalla!

Kaapien kahvat hyödyllisinä apulaisina käytävällä

kahvat kaappeihin eteinen-idea-avain-kiinnitä-post-prop-kirjeet

Avainten koukut ovat aina hyödyllisiä käytävällä. Joten voit suunnitella sellaisen levyn, jota ei käytetä vain avainten ripustamiseen. Postin säilyttämiseen voidaan käyttää myös pitkiä kaapin kahvoja. Sanomalehti voidaan myös säilyttää väliaikaisesti tällä tavalla. Täällä käytettiin moderneja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kahvoja.

Kaapin nupit ja kahvat vaatekoukkuina

kahvat kaappeihin takki koukut-idea-seinäkoriste

Jos klassiset takin koukut seinään ovat liian tylsiä sinulle, etsi yksinkertaisesti kaappien alkuperäiset kahvat. Antiikkiset laatikon kahvat tai nupit herättävät erityistä huomiota. Voit sovittaa painikkeet seinän väriin, kuten tässä on esitetty, niin että ne ovat tuskin havaittavia tai päinvastoin luovat kauniita aksentteja seinälle.

Tee oma tarjotin

kahvat kaappeihin tarjotin-tee-itse-puiset laatikon kahvat

Yksinkertaisella puulaudalla ja kahdella lipaston kahvalla voit luoda alkuperäisen lokeron, jolla voit tehdä vaikutuksen vieraisiin tai käyttää sitä lahjana. Voit valita lokeron koon itse. Voit kiinnittää kaappien pitkät kahvat lokeron kahdelle lyhyemmälle puolelle ja olet valmis. Voit valita kaapin kahvat, jotka ovat antiikkisia tai moderneja.

Kahvat kuin jalat

kahvat-kaapit-sängyn-diy-kylpyhuone-kaapit-jalat-tee itse

Tällainen sängynkaappi on todella hieno kylpyhuonekaappina, eikö niin? Haittapuoli on, että se seisoo aivan lattialla ja kylpyhuoneen kosteus voi pilata sen nopeasti. Voit kuitenkin nostaa sitä kaapin kahvoilla, kuten tässä esimerkissä tehtiin Ikean kaapin kanssa.

Säilytä lanka ja näytä se

kahvat-kaapit-lanka-stow-idea-alkuperäinen-ohjeet-koristelu

Voit käyttää langan kirkkaita värejä upeasti alkuperäisen koristeen luomiseen. Samalla saat myös tavan langan säilyttämiseen. Joten jos haluat tehdä jotain itse, voit käyttää seuraavia ohjeita lankojen jalkojen tekemiseen kaappien kahvoilla.

Tee-se-itse-materiaalit

kahvat-kaapit-materiaalit-tinking-aloittelija-kalustussuunnittelu

Jos pidät ompelusta ja ompelemisesta usein, sinulla on varmasti jo tarpeeksi lankakelaa kotona. Jos ei, voit hankkia joitain erityisesti tätä projektia varten. Tarvitset myös kynttilänjalan pöytäkynttilöille, puisen tikun, jonka halkaisija on kynttilälle tai jotain pienempää, sekä pyöreät kahvat kaappeihin tai painikkeisiin. Paras tapa kiinnittää puutikku on käyttää pieniä magneetteja.

Tinker koristelu

kahvat-kaapit-kynttilänjalat-lasi-uudistaa-inspiraatiota

Ensimmäinen asia on liimata yksi magneeteista puutikkuun ja toinen kynttilänjalkaan. Voit siis olla varma, että puutikku ei putoa jalustalle. Kun kiinnität magneetteja paikalleen, varmista, että käytät oikeita puolia, toisin sanoen niitä, jotka vetävät toisiaan puoleensa. Kun olet asettanut puisen sauvan telineeseen, voit laittaa karan siihen.

Käytä laatikon kahvoja koristeellisesti

kahvat-kaapit-puiset sauvat-ohjeet-lanka-jalusta

Kiinnitä sitten puinen sauva. Kun haluat käyttää lankaa, erota kaksi magneettia toisistaan. Voit tehdä useita näistä koristeista samanaikaisesti ja luoda huoneeseen värikkään ompelunurkan, jolla on koristeellinen vaikutus. Kaappien kahvat voivat myös poiketa toisistaan.

Kauniita kahvoja kaappeihin – näppärät korutelineet

kahvat-kaapit-antiikki-korut-jalusta-korvakorut-idea

Ripusta korusi kaapin ovenkahvoilla. Tällaiseen korutelineeseen tarvitset minkä tahansa kokoisen levyn, jonka peität kankaalla. Voit nitoa tai liimata kankaan takana. Sitten voit ruuvata alas erilaiset kaapin nupit ja kahvat ripustaa korvakorut, kaulakorut ja rannekkeet.

Laajenna seinät liitutaulumaalilla

kahvat-kaapit-liitutaulu-maali-seinä-säilytystila-liitu-metalli

Monet maalaavat osan seinistään liitutaulumaalilla. Se näyttää modernilta ja on erittäin käytännöllinen. Lapset voivat piirtää tähän seinään ja vanhemmat voivat tehdä muistiinpanoja. Eikö olisi hyödyllistä, jos sinulla olisi aina liitu käsilläsi eikä sinun tarvitsisi katsoa ensin laatikkoa tai kaappia? Kiinnitä liitu kaapin kahvoilla suoraan seinälle.

Kaapit lelujen rakentamiseen

kahvat-kaapit-lelut-tee-se-itse-nupit-pukeutuja-hahmot

Olipa koristehahmoja tai leluja lapsille – nämä hahmot näyttävät hauskoilta ja saavat sinut hyvälle tuulelle. Puisia renkaita, nuppeja ja kaappeihin tarkoitettuja kahvoja voidaan käyttää mukautettujen urosten rakentamiseen. Ne voidaan maalata haluamallasi tavalla ja ne sopivat myös erittäin hyvin lahjaksi erityistilaisuuksiin.

Kahvat kannet

kahvat-kaapit-laatikot-koristavat-kannet-diy-idea-yksinkertainen

Korut ja muut laatikot saavat erityisen mielenkiintoisen ilmeen, jos kannet on varustettu nupilla tai kahvalla. Kaapien kahvat voidaan valita makusi mukaan. Antiikkikaapin kahvat sopivat erityisesti korulaatikoihin tai valokuvassa oleviin puolijalokiviin.

Koristele pullot

kahvat-kaapit-talo-baari-koristele-kansi-korkkikoriste

Voit myös korostaa pientä palkkiasi talossa sulkemalla pullot uudella korkilla. Kaappeihin käytetään jälleen nuppeja tai kahvoja. Tämän ajatuksen toteuttamiseen ei tarvita edes erikoistyökaluja, kuten poraa, koska korkki on erittäin pehmeää materiaalia, jota on helppo käsitellä.

Värikäs minibaari

kahvat-kaapit-pullo-korkkisuljin-koriste

Kaapien kahvat painetaan yksinkertaisesti korkkiin. Tämä on helpompaa pyörivillä liikkeillä. Jos etsit alkuperäistä lahjaideaa ystävällesi, joka hemmottelee itseään juomalla silloin tällöin, voit käyttää tätä ajatusta upeasti. Tätä tarkoitusta varten on parasta suunnitella useita sulkimia samanaikaisesti, jotka vastaanottaja voi yhdistää keskenään.

kahvi ja kakku

kahvat-kaapit-kakut-kellot-kellot-koristavat-pöytäkoristeet-puna-valko-astiat-kahvikakut

Perhe kerää mielellään kahvia ja kakkua iltapäivällä. Koristele pöytä kotitekoisella asusteella! Jotta kakku pysyisi tuoreena, on parasta peittää se kakkukellolla ja voit muokata sitä uudelleen käyttämällä kaappeihin tarkoitettuja kahvoja. Useimmissa tapauksissa hupun alkuperäinen kahva voidaan yksinkertaisesti avata ja korvata uudella painikkeella.

Kuvien ripustamiseen

kahvat-kaapit-seinä-kuvat-ripustimet-knauf-sijaan-nagel

Kaapin kahvoilla voidaan jopa ripustaa kuvia tai taideteoksia. Tämä on ehdottomasti alkuperäisempi kuin klassinen kynsi ja näyttää paljon koristeellisemmalta. Ripustamiseen voidaan käyttää erilaisia ​​tekniikoita, kuten tässä koukulla tai yksinkertaisella narulla. Keksi rohkeasti jotain itse.

Jälkiruokajalusta

kahvat-kaapit-jälkiruoka-teline-idea-vintage-tyyliset lautaset

Näet hienon vintage-tyylisen idean täältä. Se on jälkiruokajalusta, joka on koottu kahdesta lautasesta, puusta ja ovenkahvasta. Tämän palan avulla voit tarjoilla keksejä, keksejä, muffinsseja tai kuppikakkuja erityisellä tavalla. Todella loistava muunnelma kaappien kahvien käytöstä.

Varusta vaatekaapit

kahvat-kaapit-takit-koukut-vaatekaappi-idea-moderni-teräs

Voit jopa korjata vaatekaapin ruostumattomasta teräksestä tai muusta materiaalista valmistetuilla huonekalukahvoilla ja tarjota enemmän säilytystilaa. Jos ne on kiinnitetty hyllyn tai laudan alapuolelle, vaatteet voidaan ripustaa niihin ripustimien avulla. Jos olet rakentamassa omaa vaatekaappia, voit harkita tätä ajatusta ja ostaa kahvoja kaappeihin.

Previous Post
Luonnonkivi sisustuksessa – tiili, laatta tai laatta?
Next Post
DIY -kirjontakehyksen koristelu – käsitöitä kuivatuilla kukilla tai tuoreilla leikkokukilla ja -kasveilla