15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee oma parvekekoristeesi – piristä ulkoalueesi nopeasti ja helposti!

Jos et ole aloittanut parvekkeen valmistelua kesäksi, tee se pian. Koska lämpimät kesäpäivät lähestyvät ja missä voit nauttia kauniista illasta paremmin kuin ulkona? Mutta jotta ulkopinta olisi todella viihtyisä ja houkutteleva, oikeat parvekekalusteet ovat tärkeitä, mutta myös pienet yksityiskohdat sen ympärillä – parvekkeen koristelu antaa viimeisen silauksen! Jos haluat sisustaa parvekkeen, löydät tietysti rajattoman valikoiman vaihtoehtoja kaupoista. Mutta jos haluat mieluummin jotain ainutlaatuista ja rakastat myös näpertelyä ja työskentelyä, voit myös tehdä parvekkeesi itse. Ja tänään tarjoamme sinulle hienoja ideoita!

Parvekkeen sisustus valolla

Tee romanttisia parvekekoristeita itse - valoketju pienillä pulloilla valaistukseen

Jos haluat valaista parvekkeen sisustuksellasi samaan aikaan, suosittelemme ehdottomasti, että sinulla ei ole vain kynttilöitä lyhtyissä (löydät idean alta) että keijuvalaisimia. Helpoin vaihtoehto on tietysti ostaa valoketju parvekkeen sisustamiseen ja kiinnittää se. Mutta jokaisella voi olla yksi. Sen sijaan tarjoamme sinulle tämän parvekkeen sisustusidean. Osta yksinkertainen merkkijono valoja ja lasipulloja, joissa on korkit sulkijoina. Lävistä korkit hakalla tai muulla terävällä esineellä ja työnnä hehkulamput reiän läpi, kunnes näet sen toisella puolella (pullon sisällä). Tällä tavalla voit tehdä laajan valikoiman keijuvalaisimia parvekkeen sisustukseksi itse. Pullojen lisäksi sopivat myös monet muut esineet.

Parvekkeen koristelu seinälle hula -vanteella

Tee oma parvekekoristeesi hulavanteella ja kukilla seinälle

Yksinkertainen hulavanne on loistava perusta sisustusideoille, joita voit tehdä parvekkeelle. Sen voi ripustaa seinälle, mutta se voi myös roikkua vapaasti ilmassa sopivassa paikassa tai nojata seinää vasten. Sinun tarvitsee vain maalata rengas haluamallasi värillä ruiskumaalin avulla. Sitten voit suunnitella sen haluamallasi tavalla. Keinotekoiset kukat, jotka on kääritty vanteen ympärille, ovat erityisen suosittuja tähän tarkoitukseen. Mutta voit myös antaa kauniiden kangasnauhojen ripustaa yhteen paikkaan tai piristää sisustusta makrameella.

Koristele kotitekoisella peilillä

Tee parvekkeen sisustus itse - suunnittele peilit ulkoseinän koristeluun

Peili tekee jokaisesta alueesta kodikkaamman. Ja jos suunnittelet sen itse, saat ainutlaatuisen parvekkeen koristeen. Esimerkissä käytettiin oksia, mutta voit tietysti keksiä myös muita asioita (esim. Metalliputket, pienet kivet mosaiikkeille tai merilasille, kuoret, tekokukat jne.).

  • pahvi
  • peilit
  • Koristeet
  • Liima
  • Kulho / lautanen, jonka halkaisija on suurempi kuin peili (pyöreä versio), viivain neliömäisille peileille
  • Lyijykynä ja sakset tai leikkuri
  • mahdollisesti värit maalattavaksi, jos käytät tikkuja
  • linja
  • Rei’itin

Tee koriste peilistä pahvista ja koristele se oksilla

Jos haluat tehdä peilin itse parvekkeen koristeluun, sinun ei tarvitse olla käsityön ammattilainen. Aseta vain pahvi eteesi ja piirrä kulholla ympyrä tai piirrä sama muotoinen peili, vain suurempi. Leikkaa sitten tämä muoto ja lävistä reiät kahteen kohtaan, jotta voit ripustaa peilin myöhemmin (jos peilissä on jo ketju sen ripustamiseen, kuten esimerkissä, tiivistä tämä liimalla).

Parvekkeen seinän koristelu peileillä - yksinkertaiset käsityöohjeet

Levitä peili keskikohtaan, jossa peilin pitäisi olla, ja kiinnitä peili. Sitten voit suunnitella ulkonevan pahvin reunan haluamallasi tavalla yksinkertaisesti kiinnittämällä valitut koristeet.

Käsityöt luonnonmateriaaleista parvekkeen koristeluun - maalaa oksat ja käytä niitä peilikehyksenä

Vintage -kori kasvien istuttimena

Tee parvekkeen sisustus itse - koristeltu kori kukkien ja kasvien istuttimena

Parvekkeiden koristelu kasveilla sopii ihanteellisesti tuomaan luonnon tähän pieneen ulkoalueeseen. Oikeilla ruukuilla tai istutuskoneilla kasvit näyttävät vielä paremmilta. Saat ripauksen romantiikkaa, kun käytät kauniita kudottuja koreja. Voit myös koristella ne kauniilla kankailla, kuten tässä esimerkissä, jos teet ne itse parvekkeen koristeluun. Leveä pellavakaistale, sen päällä pitsinauha ja mahdollisesti lanka, jonka liimaat yhteen ja koru on valmis. Laita ruukku sisään tai käytä kukka -vaahtoa luodaksesi koko järjestelyn sammalta ja muita koristeita.

Yksinkertaiset lyhdyt

Tee yksinkertaisia ​​lyhtyjä parvekkeen sisustukseksi lasilla, langalla ja kukilla

Olemme jo maininneet, että lyhdyt ovat kauniita parvekkeiden sisustusideoita. Haluaisimme esitellä sinulle todella yksinkertaisen muunnelman, jonka voit suunnitella spontaanisti uudelleen ja uudelleen. Voit käyttää yksinkertaisia ​​läpinäkyviä laseja, jotka voit suunnitella myös akryylimaaleilla. Voit sitoa narun tai langan lasien ympärille ja kiinnittää sitten tuoreita niittykukkia lasin ja narun väliseltä kävelyltä. Kun nämä ovat kuihtuneet, vaihda ne uusiin. Jos haluat tämän koristeen kestävän pidempään, käytä vain tekokukkia. Nämä lyhdyt näyttävät vieläkin kauniilta, jos ripottelet hiekkaa lattialle – todellista tai värillistä koristehiekkaa.

Rakennustelineet koristeiden ripustamiseen

Yksinkertainen sisustusidea sälekehyksellä ripustettaviin koristeisiin

Onko sinulla hienoja ideoita parvekkeen koristamiseen, mutta et halua porata liikaa reikiä seinään? Käytä sitten telineitä! Lavat ovat erittäin suosittuja tähän tarkoitukseen, mutta ne voivat olla melko raskaita. Käytännöllinen vaihtoehto on tällainen sälepohja sängyille. Koska parvekkeen seinät eivät yleensä ole liian suuret, arina sopii parhaiten lasten vuoteisiin. Yksinkertaisesti ripusta se seinälle halutulle korkeudelle ja voit helposti ripustaa kaikki koristeet, kuten kasvit, riipukset ja jopa hyllyt, ja vaihtaa tai lisätä ne helposti milloin tahansa. Todella yksinkertainen idea, jonka voit tehdä itsestäsi parvekkeen koristeluun ilman teknistä lahjakkuutta.

Kotitekoinen maalausteline

Tee oma parvekkeesi puusta - koristeelliset tikkaat tai maalausteline kukille ja keijuvalaisimille

Hanki rautakaupasta muutama puinen nauha (voit myös leikata ne paikan päällä) ja rakenna niiden avulla puinen maalausteline tai tikkaat, joihin voit ripustaa kukkaruukkuja ja muita asioita. Voit myös maalata puiset nauhat haluamallasi tavalla sopimaan muuhun parvekkeen sisustukseen. Tällainen puusta valmistettu parvekekoriste luo erityistä viihtyisyyttä. Voit tehdä muita parvekekoristeita ja näyttää ne sitten telineellä.

Kukka riippuva kori parvekkeen sisustukseksi DIY

Tee parvekkeen sisustus itse - Bluenampel vanerista valmistetuilla paneeleilla

Jos parveke on liian pieni laittamaan kaikki rakastetut kasvit maahan tai kiinnitettäväksi kaiteeseen, ripustusvaihtoehdot ovat täsmälleen oikea vaihtoehto. Voit luoda monitasoisen riippukorin vanerileikkauksilla. Esimerkki on neliö, jossa on pyöreä reikä, mutta voit käyttää myös renkaita. Lisäksi reiän on oltava hieman kapeampi kuin valittujen kattiloiden ylempi kehä, jotta jälkimmäiset mahtuvat vain reiän läpi tiettyyn pisteeseen asti. Tämä tehtävä on helpoin, jos saat ensin istutuskoneet ja leikkaat sitten paneelit sopivan kokoisiksi rautakaupassa ja poraat ne neljän kulman läpi (tai renkaan tapauksessa neljään yhtä suureen paikkaan). Sitten voit tehdä parvekkeen sisustuksen suoraan itse.

Käsityöohjeet korien ripustamiseen vanerilevyillä ja narulla

Maalaa paneelit haluamallasi värillä. Kun maali on kuivunut, voit sitoa narun. Valmista neljä pitkää palaa (liian pitkät, voit lyhentää niitä myöhemmin). Laita ne neljän reiän läpi ja sido solmut levyn alle. Sido solmut millä tahansa etäisyydellä ensimmäisestä levystä, minkä jälkeen pujota seuraava levy. Jatka tätä, kunnes olet yhdistänyt kaikki paneelit yhteen. Sido sitten neljä johtoa yhteen. saattaa loppuun!

Käytä jätepuuta istutuskoneisiin

Rakenna puukalvoista kasvisäiliöitä ulkokäyttöön

Riippumatta siitä, käytätkö vanhaa puuta vai ostatko uusia nauhoja, tällaiset istutuskoneet ovat todellisia katseenvangitsijoita parvekkeellasi! Ombre -ilme on erityisen viehättävä täällä, jonka voit tietysti toteuttaa paitsi sinisenä myös missä tahansa värivaihtoehdossa. On parasta leikata nauhat haluttuun pituuteen rautakaupassa. Kotona sinun tarvitsee vain liimata ne yhteen ja maalata ne.

Kaunista se, mikä on jo olemassa

Koristele parvekelamppu pomponeilla ja pöytä värillisellä langalla

Jos sinulla on parvekelamppu, jossa on melko tylsä ​​varjostin, sinun ei tarvitse ostaa uutta lamppua heti. Sen sijaan voit tehdä lampunvarjostimen itse tai piristää jo olemassa olevaa. Esimerkin kaltaiset kuplat ovat ihanteellisia tähän, mutta eivät suinkaan ainoa vaihtoehto. Tekstiili- tai akryylimaaleja, tekojalokiviä ja monia muita elementtejä voidaan käyttää, jos teet tällaisen parvekkeen sisustuksen itse. Tai ehkä haluat suunnitella vanhoja huonekaluja hieman uudelleen? Käytä mielenkiintoisia aksentteja akryylimaaleilla tai yksinkertaisella, kirkkaalla värillä!

Tee parvekkeen sisustus itse – tuulikello

Tee kauniita tuulikelloja eri materiaaleista ulkokäyttöön

Tuulikellot ovat yksi suosituimmista koristeista ulkotiloissa, eikä parveke ole poikkeus. Lisäksi voit helposti tehdä nämä itse, koska voit käyttää monenlaisia ​​materiaaleja – helmiä, puisia elementtejä, merilasia, kuoria ja, ja, ja … Riippuen siitä, tuleeko ja millaista melua tuuli, se voi valita materiaalin ja lisätä kelloja tai muita kuulostavia asioita. Voit jopa tehdä parvekkeen sisustuksen itse vanhoilla ruokailuvälineillä!

Merilasista ja vanhoista ruokailuvälineistä valmistetut tuulikellot miellyttävään ääneen ulkona

Jos haluat sen olevan hiljainen tai jos et halua häiritä naapureitasi, käytä vain äänettömiä esineitä! Kuplat, muovihelmet, kankaat ja vastaavat. Tai entä jos teet itse unelmiesi sieppaajan parvekkeen sisustukseksi? Se sopii jokaiseen tyyliin, mutta erityisesti parvekkeen boho -koristeluun.

Tee oma lintujen syöttölaite parvekkeen koristeluun

Maalaa birdhouse -nuket kirkkaasti akryylimaaleilla kauniin parvekkeen koristamiseksi

Ammattitaitoiset voivat rakentaa lintuhuoneen kokonaan itse tai käyttää tätä varten rakennussarjaa. Jos kuitenkin haluat pelastaa itsesi tässä vaiheessa, osta yksinkertainen puutalo ja suunnittele se sitten haluamillasi väreillä, millä tahansa kuviolla ja halutessasi lisäkoristeilla. Tällä tavalla voit tehdä kauniin parvekkeen sisustuksen itse, mikä on myös hyödyllistä. Koska pienellä tuurilla jotkut linnut pesivät sisään! Mutta tietysti talo voi olla myös väärennös ja reikä voidaan maalata vain päälle.

Tai entä yksinkertainen syöttöasema sen sijaan? Maalattu laatikko, jossa on nauha tai naru ripustettavaksi, ja tikku lintujen laskeutumiseen ovat kaikki mitä tarvitset. Mutta tietysti on monia muita vaihtoehtoja. Ja mitkä jyvät ovat sopivimpia, löydät tästä artikkelista.

Tee parvekkeen sisustus itse - käsityötä, mausteita ja rakentamista

Previous Post
Luonnonkivi sisustuksessa – tiili, laatta tai laatta?
Next Post
DIY -kirjontakehyksen koristelu – käsitöitä kuivatuilla kukilla tai tuoreilla leikkokukilla ja -kasveilla