15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Eurolavoista valmistettu sänky – tee halpoja huonekaluja itse

Rakenna omat sängyt eurolavoista-ideoita-halpoja huonekaluja

Jos pidät töistä ja rakentamisesta, voit käyttää tätä intohimoa täydellisesti kodin sisustamiseen ja sisustamiseen. Ehkä etsit halpaa sänkyä, joka on myös tehokas. Sitten on a Sänky valmistettu Euro -lavoista juuri sinulle ja olemme laatineet yksinkertaisia ​​ohjeita, joiden avulla voit rakentaa sen nopeasti ja helposti.

Eurolavoista valmistetun sängyn ohjeiden toteuttaminen vaatii vähän vaivaa ja aikaa, ja tämä sänky on myös erittäin halpa kustannuksiltaan. Sinulla on mahdollisuus suunnitella se värin mukaan makusi mukaan ja voit myös määrittää koon yksilöllisesti. Mutta mitä tarvitset sängyn rakentamiseen? Voit selvittää alla:

Rakenna sänky eurolavoista: Näin se toimii

Puu-sänky-from-Euro-lavat-rakennus-ohjeet-rakentaa itse

Jos haluat tehdä sängyn Euro -lavoista itse, tarvitset:

– Lavat (voit määrittää määrän mittaamalla ja vertaamalla patjaasi ja kuormalavoja)

– saha

– Hiekkapaperi ja hiomakone

– poraa

– Maalaa millä tahansa värillä tai luonnollisella

– Tiivistyslakka

– ylimääräisiä puukappaleita lautojen (katso alla) ja jalkojen välisten aukkojen täyttämiseksi

Ennen kuin aloitat sängyn rakentamisen eurolavoista, tarkista kuormalavat huolellisesti. Sinun tulee vasarata tai poistaa ulkonevat naulat puusta vammojen välttämiseksi tai patjan suojaamiseksi vaurioilta.

Euro -lavoista valmistettu sänky: kuormalavojen leikkaaminen

Rakenna halvat sängyt Euro-lavoilta askel askeleelta leikattuun kokoon

Kun olet mitannut patjan, voit aloittaa kuormalavojen leikkaamisen. Halutessasi kuormalavat voivat olla hieman leveämpiä kuin itse patja. Tämä antaa eurolavoista valmistetulle sängylle tehokkaan reunan, mikä on myös hyödyllistä, koska voit laittaa sinne väliaikaisesti lasit, kirjat tai muut esineet.

Jos katkaiset yhden alapalkin, joka pitää yksittäiset levyt yhdessä kuormalavoja leikattaessa, voit lisätä sen helposti uudelleen jälkikäteen ja käyttää jopa samoja nauloja siihen.

DIY-sänky-euro-lavoilta-yksinkertaiset ohjeet-rakenna itse halvalla

halpa-puinen-sängynrunko-tehty-euro-lavoista-kuvia-ohjeita-jäljitellä

Kun olet valmistanut kuormalavat toistaiseksi eurolavojen alustaan, ne on tietysti hiottava. Käytä tätä varten hiekkapaperia ja, jos mahdollista, hiomakonetta. Tämä paitsi helpottaa jauhamista, myös säästää aikaa, mikä on tässä tapauksessa suuri etu. Koska kuormalavojen puu on erittäin karkeaa, sinun on hiottava sitä jonkin aikaa. Joten jos sinulla on hiomakone käsillä, muista hioa se sängystä eurolavoista.

Puun hiominen lavoilta

Hiomakone-halpa-sänky-Euro-lava-tee-itse-kuvia

Eurolavojen sängyn kuormalavoja voidaan vakauttaa täyttämällä ylä- ja alalautojen välinen tila puukappaleella, joka toimii sitten tukena. Kuormalavan kahdella sivulla on jo tällaisia ​​tankoja, joista loput sinun on lisättävä itse.

Sänky-lava-runko-lisäkappaleita puuta-täyttötilat-lautojen väliin

Sitten voit ruuvata sängyn yksittäiset osat eurolavasta yhteen. Jos lavoilla on eri korkeuksia, meillä on temppu: aseta ne ylösalaisin lattialle (levyt alaspäin) ja ruuvaa ne sitten yhteen. Tasolattian ansiosta kuormalavojen korkeus on sama.

Ruuvaa levyt yhteen

Tee-oma-sänky-euro-lavoista-eri korkeuksilla-ruuvaa yhteen

DIY-sänky-from-Euro-lavat-rakentaa-halvat-huonekalut-makuuhuonetta

Nyt tulemme kosmeettiseen osaan, nimittäin sängyn maalaamiseen eurolavoilta. Levitä ensin värillinen lakka. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua hyvin ennen toisen levittämistä. Jos tämä on myös kuivaa, levitä vielä kaksi kerrosta tiivistyslakkaa.

Ohjeet-kuvat-sänky-alkaen-euro-lavat-ruuvi-yhteen-valmis

Lopuksi tarvitset vielä muutaman jalan. Tämä on erityisen tarpeellista, kun kuormalavojen korkeudet ovat erilaiset, jotta eurolavoista valmistettu vuode ei horju. Voit myös käyttää jalkoja sängyn korkeuden määrittämiseen. Pyörät ovat myös loistava ja käytännöllinen vaihtoehto jaloille. Nämä helpottavat sängyn säätämistä, mikä on erityisen hyödyllistä, jos haluat imuroida ja pyyhkiä sängyn alle.

Euro -lavoista valmistettu sänky, jossa on vintage pääty

makuuhuone-sänky-tehty-euro-lavoista-vintage-look-sängynpääty

Sohva on valmistettu Euro -lavoista

Makuuhuoneen huonekalut-puu-sänky-euro-lavoilta-halvalla

Kuvat: Pinterest, Santiagodiy

Previous Post
Luonnonkivi sisustuksessa – tiili, laatta tai laatta?
Next Post
DIY -kirjontakehyksen koristelu – käsitöitä kuivatuilla kukilla tai tuoreilla leikkokukilla ja -kasveilla